Нұр Оптика
Магазин оптики
Высокое качество и низкая цена!
Заключение о безопасности и качества №037390 от 24.12.13, протокол испытаний №2633 от 03.12.13 ИЦ РГП на ПХВ НЦЭЛС
Заказать
Ermek Yessenaliev
👍🏻😎
Частый гость
Alisher Kozhabergenov
В восторге
Выбор өте көп қызмет сапасыда жақсы 5 жылдан бері осы оптиканың клиентімін күліп қарсалып күліп шығарып салады үлкеен рахмеет🙌🏻
Жансая Кузенбаева
В восторге
ең жоғарғы деңгейдегі оптика😍 Қызметкерлері де өте тамаша💪 сапасы жағынан
6 посещений
SS
Shahmardan S
В восторге
Нұр оптикага улкен рахмет выбор оте коп екен👍🏻
ТД
Толкын Досжанова
Окулист продавщица
Манас Нышанов
В восторге
👍🏻👍🏻👍🏻 әдемі әдемі. Сервис оте керемет👍🏻 выбор көп іздегеніңді табасын қызметкерлерге рахмет
Нурсаулеш Сахиева
Совсем не понравилось
Неделю назад купила линзы. Мне сказали, что они рассчитаны на три месяца, но оказалось, что это однодневные линзы такие тонкие порвались сразу же
Артык
В восторге
Я постоянный клиент Нур оптика. Заказываю здесь очки. Мне все устраивает. Качество, обслуживание отличное.
26 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое! Нам очень приятно,что вы остались довольны. Носите с удовольствием!
НТ
Назира Токмырза
В восторге
Соңғы 6 жылдықта осы оптикадан аламын барлық очкиді, сапалы әрі ұзақ киесің , өзім тек жаңалауға ғана барамын 6 ай сайын!
Y
Yana
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание, никакой клиентоориентированости, подошла первая с заказом консультировалась, затем подошла женщина без очереди,проигнорировала меня начала лезть со своим вопросом, работник начал отвечать ей, я спросила будут ли делать мой заказ, он просто сказал ждать 2 раза. Не сказал сколько и по какой причине я должна ждать. Продолжал ее консультировать и игнорио меня. Ушла делать в другую оптику. Тратят чужое время и не обслуживают по очереди, игнорят смотря просто на возраст. Не рекомендую.
Азамат Ержанов
В восторге
Өте керемет ішіндегі қызметкерлердін жұмысы жақсы,сапалары жақсы 1 жылдан асып кетті алған заттарым сол күйімен сақталып тұр 👍👍
ЭТ
Эльвира Төреханқызы
В восторге
«Нұр Оптикаға ризамын! Қызмет көрсету сапасы өте жоғары. Көзілдірік таңдау барысында мамандар бәрін түсіндіріп, көмектесті. Көз өлшемін дәл анықтап берді. Бағалар қолжетімді, сапалы өнімдер көп. Ұсынамын!»
Назерке Конысова
В восторге
Керемет оптика барган бойда жаксы карсы алып барлыгын тусиндирип айтады корсетеди озиме унады жумыстарынызга береке берсін 👍👍👍
Дидар Жұмағұл
В восторге
Уау осы жерден кейін очкидің проблемасы шешілгенін түсіндім себебі өте көп ассартимент,жылдам әрі сапалы сервис.Барлығына ұсынамын
sabit _
В восторге
Очень много ассортимента, про консультантов вопше молчу обслуживают на высшем уровне и мой товар они подготовили очень хорошо, качественно и быстро🔥🔥
✨ati .
В восторге
Осы жерден көзілдірік алдым. Қызмет көрсету сапасы жоғары, сатушылар сыпайы және көмектесуге дайын.Советую❤️
Балсараа 💞
В восторге
Бұл оптикаға бірінші рет келіп тұрған жоқпын. Әр келген сайын қызметкерлердің ілтипаты мен жылы қабағы қуантады. Көзімді тексеріп, маған ең қолайлы линзаны тауып берді. Таңдаған көзілдірігім өте жайлы, дизайны да ұнады. Бағасы да қолжетімді. Осындай сапалы қызмет үшін алғыс айтамын! Баршаңызға кеңес берем!Өкінбейсіздер😍
Бауыржан Баука
Жансаяга отдельно рахмет
10 апреля 2026, официальный ответ
Жансаяға бөлек рақмет айтқаныңыз үшін үлкен алғыс! 💖 Сіздің жылы сөздеріңіз біз үшін өте қымбат. Қы…
UA
Umit Ahmetova
В восторге
Тұрақты клиентімін, таза, ұқыпты, сыпайы қызмет көрсету.
Самат Сандыбай
В восторге
Консультация жоғарғы деңгейде выбор көп өте керемет өзіме ұнады
Zikosh_ Nurlankyzy
В восторге
Күшті ең жаксы Оптикалардың бірі, және очкилары вобщще топ😍
Сапасы вообще тооп 🔥 Тиымды және өте ынғайлы Бәрі унады Корыныздер🔥🔥🔥❤️
Bekaa Agabekov
В восторге
мен осы жерден көзілдірік алған едім кәзір зреням жаксарып жатыр бары кереметт🔥
NK
Nurdaulet Kaldybekuly
В восторге
Обслуживание жақсы,очкилері сапалы әрі анық көрсетеді
Yermakhan Zhaikhanuly
В восторге
сапа жағынан прям супер риза болдым бағасы да қол жетімді🔥🔥
Б
Бақтыбай
В восторге
Очкилердің сапасы жақсы екен бағасы қол жетімді 👍🏻👍🏻
RM
Rana Marativa
В восторге
Очень приятно спасибо большое🩷🩷🩷🩷 Качественные вещи рахмет
Meirzhan Aidar
В восторге
сервис прям от клиентке деген уважение вообще керемеет❤️🔥🔥
bymaksatuly 💸
В восторге
Өте сапалы прям өкінбимін бағаны емес сапаны таңдадым өте керемет🤩
Inabat Turashova
В восторге
Іші жақсы, әрі сапалы, выбор өте көп
24 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим вас Инабат! Для нас приятно, что вам понравилась у нас! Приходите еще!
ЗМ
Дорогие очки
DZ
Daulet Zhaksylyk
В восторге
Посетил оптику Нур Оптика и остался очень доволен! Отличный сервис и внимательный персонал — помогли подобрать идеальную оправу, которая не только стильно выглядит, но и очень удобна. Ассортимент широкий, на любой вкус и бюджет. Очень понравилась диагностика зрения — современное оборудование и профессиональный подход. Видно, что здесь заботятся о каждом клиенте. Теперь буду рекомендовать всем своим друзьям и близким!
В восторге
Добрый день это учёба просто здесь можно сделать ремонт очко и можно купить очки полноценные люблю ценю уважаю вашу труд
zhasmin 🤍
В восторге
качественные очки,все на высшем уровне🔥🔥😍😍
Айнур Серикбай
Өте жайлы,ыңғайлы жер,қызметтеріде жақсы👍👍👍
Качесвта 100%
SS
Syrym Saktapbergen
Очки сапалары оте жаксы
Dana Kuralbay
В восторге
Оте кушты екен ещё качественный😍😍😍🔥🔥🔥
Дастан Сейдуалиев
Сервис топ,сапалары мощный 🔥
Ерболат Саулембаев
В восторге
Оте сапалы көзілдіріктер бәрі жоғарғы сапада👍🏻👍🏻
SA
Seit A
В восторге
Өте керемет сапалы көзілдіріктер кеңес беремын🔥
Nurkeldi Esenbek
Өте сапалы
Дархан Айдар
В восторге
Сервис өте жақсы маған ұнада баруға кеңес берем
Saian Amze
Бәрі оригинал көзім 1,7 нұрдан очки ап жақсы болда советуя
aliseeisgold 27
В восторге
сапасы өте жоғары, өте қатты ұнады, алуға тұрарлық. Советую всем❤️🔥
Bekasyl Satylhan
В восторге
Жақсы сервис очкилері сапалы әрі қол жетімді бағада
Akhmet Zhanadil
Совсем не понравилось
Обслуживания жаман адаммен сойлесып былмиды вежливость жок
numa 🪶
В восторге
Бағасы қол жетімді, сапасы өте керемет
Muha Aitugan
сервис өте керемет