Нұр Оптика
Магазин оптики
Высокое качество и низкая цена!
Заказать
Артык
Я постоянный клиент Нур оптика. Заказываю здесь очки. Мне все устраивает. Качество, обслуживание отличное.
Нұр Оптика, магазин оптики
26 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое! Нам очень приятно,что вы остались довольны. Носите с удовольствием!
Inabat Turashova
Іші жақсы, әрі сапалы, выбор өте көп
Нұр Оптика, магазин оптики
24 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим вас Инабат! Для нас приятно, что вам понравилась у нас! Приходите еще!
ЗМ
Зарина Мухамбетияр
Выбор оте коп 😍
НТ
Назира Токмырза
Соңғы 6 жылдықта осы оптикадан аламын барлық очкиді, сапалы әрі ұзақ киесің , өзім тек жаңалауға ғана барамын 6 ай сайын!
Y
Yana
Ужасное обслуживание, никакой клиентоориентированости, подошла первая с заказом консультировалась, затем подошла женщина без очереди,проигнорировала меня начала лезть со своим вопросом, работник начал отвечать ей, я спросила будут ли делать мой заказ, он просто сказал ждать 2 раза. Не сказал сколько и по какой причине я должна ждать. Продолжал ее консультировать и игнорио меня. Ушла делать в другую оптику. Тратят чужое время и не обслуживают по очереди, игнорят смотря просто на возраст. Не рекомендую.
SS
Shahmardan S
Нұр оптикага улкен рахмет выбор оте коп екен👍🏻
Жансая Кузенбаева
ең жоғарғы деңгейдегі оптика😍 Қызметкерлері де өте тамаша💪 сапасы жағынан
ТД
Толкын Досжанова
Окулист продавщица
Азамат Ержанов
Өте керемет ішіндегі қызметкерлердін жұмысы жақсы,сапалары жақсы 1 жылдан асып кетті алған заттарым сол күйімен сақталып тұр 👍👍
ЭТ
Эльвира Төреханқызы
«Нұр Оптикаға ризамын! Қызмет көрсету сапасы өте жоғары. Көзілдірік таңдау барысында мамандар бәрін түсіндіріп, көмектесті. Көз өлшемін дәл анықтап берді. Бағалар қолжетімді, сапалы өнімдер көп. Ұсынамын!»
zhasmin 🤍
качественные очки,все на высшем уровне🔥🔥😍😍
Назерке Конысова
Керемет оптика барган бойда жаксы карсы алып барлыгын тусиндирип айтады корсетеди озиме унады жумыстарынызга береке берсін 👍👍👍
UA
Umit Ahmetova
Тұрақты клиентімін, таза, ұқыпты, сыпайы қызмет көрсету.
Айнур Серикбай
Өте жайлы,ыңғайлы жер,қызметтеріде жақсы👍👍👍
Качесвта 100%
SS
Syrym Saktapbergen
Очки сапалары оте жаксы
Самат Сандыбай
Консультация жоғарғы деңгейде выбор көп өте керемет өзіме ұнады
Zharkynai Nurlanovna
Күшті ең жаксы Оптикалардың бірі, және очкилары вобщще топ😍
Dana Kuralbay
Оте кушты екен ещё качественный😍😍😍🔥🔥🔥
Дидар Жұмағұл
Уау осы жерден кейін очкидің проблемасы шешілгенін түсіндім себебі өте көп ассартимент,жылдам әрі сапалы сервис.Барлығына ұсынамын
Дастан Сейдуалиев
Сервис топ,сапалары мощный 🔥
sabit _
Очень много ассортимента, про консультантов вопше молчу обслуживают на высшем уровне и мой товар они подготовили очень хорошо, качественно и быстро🔥🔥
Сапасы вообще тооп 🔥 Тиымды және өте ынғайлы Бәрі унады Корыныздер🔥🔥🔥❤️
Ерболат Саулембаев
Оте сапалы көзілдіріктер бәрі жоғарғы сапада👍🏻👍🏻
Bekaa Agabekov
мен осы жерден көзілдірік алған едім кәзір зреням жаксарып жатыр бары кереметт🔥
✨ati .
Осы жерден көзілдірік алдым. Қызмет көрсету сапасы жоғары, сатушылар сыпайы және көмектесуге дайын.Советую❤️
Балсараа 💞
Бұл оптикаға бірінші рет келіп тұрған жоқпын. Әр келген сайын қызметкерлердің ілтипаты мен жылы қабағы қуантады. Көзімді тексеріп, маған ең қолайлы линзаны тауып берді. Таңдаған көзілдірігім өте жайлы, дизайны да ұнады. Бағасы да қолжетімді. Осындай сапалы қызмет үшін алғыс айтамын! Баршаңызға кеңес берем!Өкінбейсіздер😍
ᴀ |
қызмет сапасы жаксы көңілімнен шықты, келесіде тағыда келемін рахмеет үлкеен
Alisher Kozhabergenov
Выбор өте көп қызмет сапасыда жақсы 5 жылдан бері осы оптиканың клиентімін күліп қарсалып күліп шығарып салады үлкеен рахмеет🙌🏻
NK
Nurdaulet Kaldybekuly
Обслуживание жақсы,очкилері сапалы әрі анық көрсетеді
Манас Нышанов
👍🏻👍🏻👍🏻 әдемі әдемі. Сервис оте керемет👍🏻 выбор көп іздегеніңді табасын қызметкерлерге рахмет
SA
Seit A
Өте керемет сапалы көзілдіріктер кеңес беремын🔥
Yermakhan Zhaikhanuly
сапа жағынан прям супер риза болдым бағасы да қол жетімді🔥🔥
Б
Бақтыбай
Очкилердің сапасы жақсы екен бағасы қол жетімді 👍🏻👍🏻
RM
Rana Marativa
Очень приятно спасибо большое🩷🩷🩷🩷 Качественные вещи рахмет
Meirzhan Aidar
сервис прям от клиентке деген уважение вообще керемеет❤️🔥🔥
NE
Nurkeldi Esenbek
Өте сапалы
Дархан Айдар
Сервис өте жақсы маған ұнада баруға кеңес берем
Omar Maksatuly
Өте сапалы прям өкінбимін бағаны емес сапаны таңдадым өте керемет🤩
Saian Amze
Бәрі оригинал көзім 1,7 нұрдан очки ап жақсы болда советуя
DZ
Daulet Zhaksylyk
Посетил оптику Нур Оптика и остался очень доволен! Отличный сервис и внимательный персонал — помогли подобрать идеальную оправу, которая не только стильно выглядит, но и очень удобна. Ассортимент широкий, на любой вкус и бюджет. Очень понравилась диагностика зрения — современное оборудование и профессиональный подход. Видно, что здесь заботятся о каждом клиенте. Теперь буду рекомендовать всем своим друзьям и близким!
numa 🪶
Бағасы қол жетімді, сапасы өте керемет
aliseeisgold 27
сапасы өте жоғары, өте қатты ұнады, алуға тұрарлық. Советую всем❤️🔥
Muha Aitugan
сервис өте керемет
Bekasyl Satylhan
Жақсы сервис очкилері сапалы әрі қол жетімді бағада
Сара Т
Обслуживание 0 Качество 0 Безответственные капец🚫
Nurik☕ Inietulla
Дорогие очки
Жаксылык Бегалиев
Балама қатты ұнады, қызметкерлеры даже бала тилин табуды биледы.Барлыгы қол жетимды, просто супер пупер.
Осы оптикадан өзім алмасамда таныстарым алды, өте жақсы қарап, тексеріп, ақыл- кеңестерін айтады. Әсіресе корпустарының дизайны өте жақсы🕶️😎🔥
MT
Madiyar Toktamurat