Ray Plaza
Магазин женской и мужской одежды и обуви
4.4
4.4
Azamat Aubakirov
Бб
Askhat Bolatbekuly
Аяқ киім сапасы жақсы, киюге ыңғайлы. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді. Ұсынамын!
Н
Нурба
Кассир 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Ainur Akimbekkyzy
27.11 күні мамам , тәтем үшеуміз куртка, етік алуға бардық. Куртка көрсетіп жүрген қыз жақсы обслуживание жасады. Ұнағанын алып, түсіріп беруін өтіндік. Кеше де осы жерден куртка алғанбыз, постоянный клиентпіз десек, кассада тұрған қыз(қазір суретін қоямын) “бұлар енді кеше де алғанбыз деп қанды ішеді ғой “дейді! Сол кассада су алып тұрған тәтем соны естіген, менің көзімше не айтып тұрсыз сіз деп ашуланып шығып кетіпті, конфликтный адам емес өзі. Біз оны естімегенбіз, ештеңе естіместен төлеп шығып кете бердік. Кейін естіп жатырмыз. Алып жатқанымыз арзан куртка емес, 100мың,80мыңға сауда жасап кеттік қолма қол! Бір тегін беріп жатқандай осындай сөздер айтады. Бір шара қолдануыңызды сұраймын. Потенциальный клиент едік, астанадан келіп алатын, енді бармаспыз!
ГК
Гулжанар Куанышбаева
Қызмет көрсету сапасы өте нашар.Барсаң консультанттар телефон қарап отырады,сұрасаң жауап бермейді.Алсаң ал алмасаң қой дегендей.Жаңа ғана бардық керек затымызды сұрасақ жоқ деп отыр.Ішінен тағы басқасын қарайық деп қарасақ бағанағы сұраған затымыз тұр.Сонда бізге орнынан тұрып,қарап,тауып беруге ерініп отыр👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻Осындай қызметтен кейін барғың да келмейді.
Дарига Кожабек
Грубые консультанты обувного отдела, пропала желания даже заходить👎🏻
Дарын Маралбек
Жеңілдіктер беріп тұрады👏
Aru 𓆝
Стильно, удобно, качественно.И сам магазин — очень приятное место, рада что зашла 🤍
Инкар Енсебаева
Сатушы қыздардың жұмысы ұнады. Тугисті ешкім оқымайтынын білсемде 5ж қойдым
Обслуживание ноль,размер сұрасаң, бір-біріне сілтеп, орнында тұра береді👎🏽
TZ
Togzhan Zhazyk
Всем советую, классный магазин. Ассортимент товаров большой. Все качественное😍👍🏻
ДЯ
Дана Яхуда
Ужасно
ОТ
Оразкул Турабаева
Супер
KA
Kazashka Astana
Обслуживание ноль мен Астана каласынан боламын. Бирнеше киым унап заказ берейын деп едим ватсаптан жаздым толык жауап бермейды. Игнор маган унаган 2ка болган тан ертен жазганымда бар деди мен заказ берейын деп едим двойканы толык фотога тусирип жиберинизши дедим Ия деди болды сонымен жок.1 сагаттан кейын Маган урсып тур сизден баска 300адам бар деп егерде осылай обслуживать етсе клиенттер безип кетедигой
ББ
Бибинур Бекахметова
Продавецтеры адам менсынбейды🤣Обслуживание желает конечно лучшего
Нурбол Кален
Прилетел с Астаны в 9 вечера в Кызылорду и конечно первым делом по прилету начал искать гостиницы. Я человек, который прислушивается отзывам и зачастую отзывы оказывались правдивы. Долго искал и нашел золотую середину: цена и комфорт. Именно этими двумя словами могу описать данную гостиницу. Номер был чистый. Каждый день (если поставить просьбу) осуществлялась уборка. На этажах кулер с водой (наверное единственное место где работает кипячение). Внимание!!! Бесплатный утюг. Даже заграницей,это платная услуга. Ну и самое главное для меня это чистота в ванной комнате. Проживание 10/10 Завтраки сытные. Ресторан при гостинице хороший.
dmn 👀
Всё идеально кроме лестницы 😅
Nurik☕ Inietulla
Большой выбор одежд и главное всё качественно. Иногда бывают скидки
Магазин хорошие но цены просто бешеные я не знаю откуда берут такие цены но там можно найти хорошую одежду качество тоже хорошее и интерьер тоже просто топчик
АУ
Алия Унгайбаева
Жаксы кушти магазин акшасы бар адамдарга😌😌😌