halal slice
. ❄️
Вкусноо
MA
Muhsina Abutalipova
Пиццаларын рецептерінде тұрғандар толықтай қосылмайды! Барбекю соусында пицца таңдаған болатынмын ол қосылмай келді, ал жазғанымда соус на выбор дейді соны түсіне алмадым. Сонда несіне барбекю пицца дейді🤦🏻♀️
Ас
Алдик сигммаамамамамамаи В
Неплохое заведение
Serik Sabirov
Отличный формат фастфуда где можно поесть огромный кусок пиццы по приемлимой цене. Иногда бывают очень вкусные акции когда ещё более выгодно поесть пиццу..
Nurdaulet Akylbek
Тамақтары өте дәмді күшті бағасына тиімді тағамдар
Sayat Tatyranov
оте керемет🍕🍕👍🏻
Даник Семипалатинский
Вкусно. Прикольный формат большой пиццы.
IT
Islamzhan Turdaliev
Оте Оте тап татти италияда жеп от кандай болып кеттмм пааай ширкин😍😍😍
Almaqala Almaqala
Питсасы нашар. Шикі. Қамыр жеп отырған сияқтысың. Қазақша мәзір жоқ.
Айдана Меденова
Размер тооооп😻
Тимур Атабергенов
Ойлап тапкан адам жарайсын осы пицца турлерин 👍 Баруге кенес берем, пиццалары жаксы
Жалгас Ануар
большие вкусные пиццы
hs
halal slice, кафе
8 декабря 2022, официальный ответ
Мы рады что наши продукты вам понравилось!