Texas Chiken
😋
пп ✌🏻
Норм
Zhanabil Adilbek
запах еды ужасный, вместо курицы там только фри и то старевший соус не перемешанный
JJ
Joker Joker
05.02.2026ж осы жактан донер сиыр етімен және чикен алып едік, нашар болып шықты. Донер өте қатты, қабаттап орай берген,суып қалған, картоптары күйіп кеткен. Чикен еті қатты. Тек осы жерден алатын едім, бұл жолы онша болмады. Айнып қалдым.
Жаксыгул Досжан
Отвратительное место, ждали заказ 50 мин. В донере толком нет мяса, одна картошка фри. Заказали донер из шашлыка, а получили донер из картошки фри
nari .
15минут ожидание деп 1сагат куттык бургерлеры оте нашар катлеттеры тастай
Еңлік Кенесбек
Ужас...мы донер купили и внутри фри,они сгорели и сухой.просто 0/10
Вольтпен закза жасадык отменили заказ,телефон котермит что за ужас
МИ
Муха И
19.01.2026 14:50 заказ бердім донер өте нашар істелінген құрғақ лі тұрып қалған бұрынғы повырлар отец жақсы еді қазіргілер ота нашар
Жанерке 🦖
Тауықты сымжуғышпен жуған ба не бәле, ещё 15мин күт деп 1 сағат жәйбірақат жүргендерін айтамдае, жабылып қалса жақсы болатын еді
untouchable 🖕🏻
Өте нашар сапада жұмыс жасайды,өте баяу уақытына сай емес,ішінде өте аз және де женішке
Asselya Abdukarimova
Картофель фри отвратительный, донер в целом невкусное. От колы шёл резкий запах пластмассы, пить было невозможно. Полное разочарование, больше сюда не придём.
GS
Gulnar Sarsenbay
Нашар жер. Тапсырысымызды 50 минут күтіп, ақыры ақшамызды қайтарып алдық. Кассадағы екі қыз ыңыранып әрең қозғалады, өтірік “2 минут, 3 минут” деп шашымызды ағартты. Отырған жерімізге жақын болған соң барып едік, құрысын, “Wow food”дегенге барып 10 минутта заказымызды алып, тойып алдық
Aizhan 🦥
Я почти 50минут ждала свой заказ 💩
tolkynn 💋
не вежливый кассир
Andrei TTT
очень не вкусно не советую
Alina Galymzhanqyzy
бір адам турып алып карточка татарып турадығо соны бізге берді и техас пиццаға акция боватр екен 8шт чикен 1фри 1кола и 1пицца 5400тг и соны заказ бердік 13:15де бердік уакыты жазылып турған чекта бізге 14:00де берді тура 45минктта бердң ал бізге 20минутта дайын болад деген сосын мама барып қырды 20минут кайда анау мынау депсосын алдык пицца дайын тур но оның беті ашық қатып кплғанғо наны қатты тастааай фриде дацын болған фри мұз кесек и мың сағат чикен куттік кой 14:00 де дайын болд біз жеп кордік пицца тастай чикен қанның дамі шығып тур фри муздай я соусы жок я салфетка салмаған дым унамад
БК
Бибинур Калдыбек
Фри мұздай тамақтары онша емес.1сағат күттім.
Z😎
ZANGAR 😎
Ужас не очень цены высокие и малинки донер вапше не очень!!!!
Isa Aibekov
Ужас! Өте нашар 😖
nurik
Заказ слишком долго ждать
aızı 🤍
заказывала куриный бургер положили говяжий, моей сестре вообще дали сухой донер, еда холодная и долгое ожидание
Шынгыс Досеков
Донердын лавашы 40қабат шайнап жағың талад ышынен топырақ шықты.
Бижан Кайратович
3 донерді 1 сағаттан көп күттік
E S K H A T
Заказ слишком ұзық
RA
Ranagul Akhmullaeva
Вкусно , сочная пицца детям все понравилась порции хорошие , крылышки острые , все как мы любим , бонусом 🎁 нам дали подарки детям канцелярия с папкой и шарики дети восторги всем советую .
Dilyara B
Оте нашар суши куриш езилип кеткен пицца писпеген🤮
asm;
Ужас! Біз 21:33 – 21:35 шамасында 2 пиццаға тапсырыс бердік, «маргарита» сыйлыққа берілді. Жарайды, ол маргаританың түрін айтпай-ақ қояйық, өйткені ол «тегін» ғой. Бірақ біз ингредиенттері көбірек, қымбатырақ 2 түрлі пиццаға тапсырыс бергенбіз (атаулары необычный болғандықтан есімде жоқ). Ал бізге орнына пепперони салып беріпті. Ол да дұрыс жасалған болса бір сәрі, бірақ мынау не сұмдық?! Кассир «с собой аласыздар ма?» деп сұрады, біз «иә» дедік. Сонда дұрыс тапсырыс салу үшін «с собой» демеу керек пе еді? Әлде әр тапсырысты міндетті түрде орнында тексеруіміз керек пе? Чекті өздері алып қалды, заказ алғанда өткізіп жіберіппіз.
НӨ
Назерке Өмірзақ
Крылышки свежие емес. Канталар тур,еще 1 сагат бурынгы клиенттикин бердик деп мойындап тур. Я возврат жок. Майы ол шылкып тур. Фри оте тузы коп. Сатушы кызы жаксы. Бирак тамактары 2/10 .
Мага но не Шелби
просто вауу😍
Azat Dinislamov
Заказды күтіп тұрғаныма 45 минут болд адаммен дұрыстап сөйлесе алмайды өтірік болсада алдап қойсада боладығо клинетпен сөйлесе алмайд
simbaa
Донерлері отко от
Alizhh .
Оте нашар,пиццалары кымбат,ещё и нашар.Майы деген тамшылап тур.Вообщем айтканда фигня 0/10
унамады, кассирша наглая
Nurgul Nurmakhan
Донерлері вообще ұнамады қамыры қалың👎👎👎👎
БТ
Бекболат Талғат
Өте нашар не советую фри дәмі жоқ кеуіп қалған қара дақтарымен жүр стрипсыды айтпаяқ қойайын
Dias _08
Нашар
ИХ
Илана Хаирова
Куриные крылышки ужасные. То ли просроченная курица то ли масло не меняли 1000 лет на котором жарят. Вообщем ужасно. 😣 Пицца норм.
Эля .
бургер слишком сухой и все ингредиенты перебивают друг друга своих цен вообще не стоит фри купается в масле очень твердый донер очень маленький лаваша черезчур много и начинки можно сказать вообще нету
Nursultan Esenkeldi
ЖА
Жулдыз Алимханкызы
Донер күшті все классные👏🏻👏🏻
Алимуса
Пиццасы жаксы стойт оз багасына🤩
Aiaulym Bakyt
Пиццасы жаксы
Nazar Moldabaev
Чикені тез дайын болды
ГА
Гулдана Адилханова
Листовка таратып жаткансон бара салганбыз, бургерлері үнады чикенімен
Enlik
Арзан комбо алдым, багасына стоит