Поиск
Осы жақ ұнады
DK
Dara Kalbaev
4 отзыва
Вежливые преподаватели, и персонал. Посещаемость детей очень большое.
Инайят Ахметова
Хихихи Ха
Я закончил элементри в 10 лет и я учился всего 4-3 месеца
M N
2 отзыва
Мен үшін Study Link – бұл just amazing place to study! Мұндағы атмосфера өте friendly және motivating. Әр сабақ өте қызықты өтеді, және әрқашан бір жаңа нәрсе үйренесің. Барлығы well-organized, ешқашан time waste болмайды. Ең бастысы – мұғаліміміз Мисс Инкар! Ол incredibly kind, supportive және highly professional. Оның explanations are always clear және түсінікті, even difficult topics easy болып көрінеді.
Мадина Алимова
8 отзывов
Самые лучшие учители💋
Bibi Moldabek
1 отзыв
Мен Study Link платформасын бірнеше ай бойы пайдаланып келемін және өте риза екенімді айтқым келеді. Бұл білім беру платформасы оқушылар мен студенттерге арналған сапалы, түсінікті және қолжетімді материалдармен ерекшеленеді. Сабақтар жүйелі түрде құрылып, әрбір тақырып нақты мысалдармен түсіндіріледі. Сонымен қатар, тесттер мен тапсырмалар арқылы өз білімімді тексеруге мүмкіндік аламын. Платформада мұғалімдердің түсіндіру тәсілдері ұғынықты, әрі интерактивті элементтер оқуға деген қызығушылықты арттырады. Мен Study Link-ті оқуға мотивациясы бар кез келген оқушыға ұсынамын. Бұл – өз біліміңді жетілдіру үшін тамаша құрал! Мисс Жулдызай керемет апай!! 🤗🤗 Insta:_bibk.a2026_
mll
2 отзыва
до этого места меня водили на разные курсы англисского, нигде я не могла ничего понять да выучить. но как только меня записали сюда - мой уровень англисского заметно поднялся! сейчас я на высоком уровне, о котором раньше могла только мечтать. уверена, что с Мисс Айжан я достигу хороших высот в этом языке, и закончу этот курс со всеми уровнями!
К🍻
Каусик 🍻
1 отзыв
Интересное место для изучения английского языка. И учителя очень хорошие и милые с ними комфортно. Особенно хорошо объясняет Мистер Олег 🦭💕
Молдир Алмашова
4 отзыва
Классное место что бы обрести лучший уровень английского языка,Mr. Олег лучший в своём деле и полноценно объясняет все темы👍🏻👍🏻
Kausar Amirbek .
1 отзыв
Мистер Олег очень понятно объясняет материал и делает даже самые сложные темы доступными. Он всегда терпелив, внимательно относится к каждому ученику и отвечает на все вопросы. Его уроки не бывают скучными или однообразными — наоборот, они интересные, живые и мотивирующие.
Serik almasuly
3 отзыва
Стади линк кушти орталык. Ішінде асіресе мистер олег лучший❤️
Assiya Makhambetova
2 отзыва
Стади линк крутой учебный центр. Беретін білім сапасы өте жоғары. Әсіресе Мистер Олег өте качественный білім береді. Сабақтары өте қызық және күшті түсіндіреді. Оқып жатқаны 3,5 жыл болды,күмәнданбаңыздар
Yerassyl 5
6 отзывов
Учителя очень вежливые
𝒵𝒽𝒶𝓃𝒶𝒾𝓎𝓂 ℬ𝒶𝓀𝒽𝓎𝓉𝓏𝒽𝒶𝓃
1 отзыв
Mr. Oleg— очень добрый и профессиональный человек. Он ясно объясняет материал и всегда помогает, если кто-то что-то не понял. Он делает уроки интересными, используя игры, видео и групповую работу. Благодаря ему я сильно улучшила свой английский. Мне очень нравятся его занятия, и я уважаю его как учителя.
maksat moldashov
1 отзыв
Study Link-бул оку орталыгы меның тіл үйренуге деген құштарлығымды ашты.Улкен алға койган арман-мақсаттарыма жақындауга быр мүмкіндік берді.Бұл жақтагы мұғалімдер әр оқушыға жеке көңіл бөліп,бағыт-бағдар көрсетеді.Барлық сұрақтарға толықтай жауап алып,бір тіл менгеру арқылы кандай елдерде оқуға болатынын білдім.Маған әсіресе кеңес беру жағы қатты ұнады-ешқандай қысым жоқ,мұғалімдермен емін-еркін,ашық сөйлесе аламыз.Бұл жактагы мамандар маған мотивация беріп,дұрыс таңдау жасауыма көмектесті. Mister Oleg-окушысымын,бул агайда окыганыма куаныштымын.Балдармен тез тыл табысады,сабак тусындыруы баска мугалымдерге караганда оте ерекше жане де озынын кызыкты историяларын айтады.Всем советую Мистер Олегте окуды. Осындай мұғалімдермен,қолдауы мықты,шынайы көмектесе білетін оқу орталықтары көп емес.Study Link соның бірі емес,ең ерекшесі! Барлык оқушыларга шын жүректен ұсынамын!
Nurdau (;
1 отзыв
Мисс Жұлдызай – мен үшін ең ерекше, жүрегі мейірімге толы, шын жанашыр ұстаздардың бірі! 🌟❤️ Сабақтарында тек қана білім емес, өмірлік құндылықтарды, еңбекқорлықты, сенімділік пен адамгершілікті үйренеміз. Сіз әрдайым бізді түсініп, қолдап, қанаттандыра білесіз. 🫶✨ Сіздің сабағыңызға келген сайын мотивация алып, өзіме сенім арта бастаймын. Қандай сұрақ болса да, жылы қабақпен жауап беріп, әр оқушыға жеке көңіл бөлетін қасиетіңізге ерекше риза боламын. Сізден үйренетініміз әлі көп, апай! 💐📚 Осындай керемет ұстаз болғаныңыз үшін мың алғыс! 🙏❤️ Шын ниетпен ризашылығымды білдіремін! Алда тек жақсылық, зор денсаулық, биік жетістіктер тілеймін! 🌈🎉
ОД
Орынбасаров Думан
1 отзыв
Мен study Ling оқу орталығында ағылшын тілін үйреніп жүрмін, және осы орталықтағы ең керемет ұстаздардың бірі – Мисс Жұлдызай! Сабақтары өте қызықты, түсінікті және мотивация береді. Әрбір сабағы жан-жақты дайындалып өтеді, әрі тіл үйренуге деген қызығушылығым арта түсті. Оқушылармен өте сыпайы әрі достық қарым-қатынас орнатады. Мисс Жұлдызайдың арқасында грамматиканы да, сөйлеу дағдыларын да жақсы меңгеріп келемін. Осындай білікті, мейірімді ұстазға алғысым шексіз! Study Ling орталығын және Мисс Жұлдызайды баршаға ұсынамын! ❤️
ara i
1 отзыв
Очень хорошо обучают, все дружелюбные и добрые.Учителя ищут особый подход к знаниям, а также задают креативные домашние задания. Очень довольна что учусь у Мистера Олега. Очень добрый и дружелюбный учитель. Всем советую записаться. Не пожалеете😊
sezim s
1 отзыв
Study link менің өмірімде маңызды орын алған білім ордасы. Бұл жер маған тек ағылшын тілін үйретіп қана қойған жоқ, сонымен қатар білімге деген қызығушылығымды арттырды. Мұғалімдер өте білікті, әсіресе Мистер Олегке алғысым шексіз. Ол бізге тілді түсінікті, жеңіл жолмен жеткізеді, әр оқушыға ерекше көңіл бөледі. Сабақтарда мотивация көп, барлығы жан-тәнімен оқушының өсуіне үлес қосуға тырысады Стади Линк — тек тіл үйрететін орталық емес, ол — шабыттың, дамудың, өзіңе сенім артудың ортасы
S.
Sabina .
1 отзыв
Study Link ең күшті ағылшын курсы. Сабақтар жүйелі, қызықты әрі түсінікті түрде өтті. Мұғалім әр тақырыпты анық түсіндіріп, әрдайым қолдау көрсетіп отырады. Қысқа уақыт ішінде сөздік қорым мен грамматикалық білімім айтарлықтай жақсарды. Ағылшын тілін тиімді әрі қызықты үйренгісі келетіндерге осы курсты ұсынамын.
Aizon .
1 отзыв
Study Link курсына келуім — өзіме жасаған ең дұрыс қадамдардың бірі. Бұл жерде тек ағылшын тілін емес, жаңа көзқарас, жаңа сенім, жаңа орта таптым. Әр сабақ ерекше атмосферада өтеді: мұғалімдер түсіндіруде шыдамды, көңілді әрі шабыттандырады.Speaking Club сабақтары арқылы шетелдік оқытушылармен сөйлесу тәжірибесі жинадым. Сабақ барысында тек грамматиканы ғана емес, сонымен қатар күнделікті қолданатын сөздер мен сөйлеу дағдыларын меңгердім.Маған ағылшын тілін үйреткен мұғалім – Мистер Олег. Ол грамматиканы қарапайым әрі түсінікті етіп түсіндіреді,және Мистер Олегтің берген сабағы өте қызықты өтеді.Оның сабақтарынан кейін өзіме сенімді болып, еркін сөйлей бастадым.
Sezim Ablazimova
1 отзыв
Очень классный учебный центр.Очень классные и комфортные учителя и администраторы , самое главное это уют в заведении. Я очень довольна своему учителю Mister Oleg.Он очень хорошо преподает Английский язык. Я не жалею что начала учиться и изучать Английский язык именно в Study Link
khanziа
2 отзыва
Менің ағылшын тілінен ұстазым Miss Juzi – өте мейірімді, білімді және ашық жан. Әр сабағымыз қызықты өтеді. Ол бізге жаңа сөздер мен грамматиканы түсінікті етіп, баяу әрі анық түсіндіреді. Менің ағылшын тілі деңгейім – elementary, бірақ Juzi апайдың арқасында күн сайын білімім артып келеді. Сабақта түрлі ойындар, видеолар және қызықты тапсырмалар арқылы ағылшын тілін оңай әрі қызық үйреніп жатырмын. Miss Juzi – менің ең сүйікті ұстазым. Сізге көп рахмет!
TT
Take Take
1 отзыв
Баршаңызға Ассалаумалейкум. Ағылшын тілін үйренемін деп оқу орнын іздегенде таңдауым Study link орталығына түсті. Және оқу барысында қателеспегенімді түсіндім. Мен 725-ші топта оқыдым. Топ жетекшісі Мисс Жұлдызай. Ол кісі өте сауатты үйретеді. Топтағы ең жасы ҮЛКЕЕЕЕНІ мен болсамда ешқандай дискомфорт сезінгенім жоқ, керісінше өзімді мектептегідей керемет сезіндім. Персонал түгел позитив. Мен Бегинер деңдейін аяқтадым. Ендігі мақсат ары қарай оқу. Және оқуымды осы орталықта ғана жалғастырамын. Study link орталығына табыс тілеймін. Өз тобыма сәттілік тілеймін. Мисс Жұлдызай ұстазыма Рахмет айтамын. Баршаңызға ағылшын тілін үйренуді ұсынамын. Және оқу жолыңызда Study link орталығын таңдасаңыздар нұр үстіне нұр болады... Үш мекен жай бойынша орналасқан. Ең маңыздысы Джошуа мырза (носитель) ағылшындарыңызды шыңдауға көмектеседі. Баршаңызға сәттілік.
AJ
Aknur Janserik
1 отзыв
Study Link ағылшын тілі курсы үшін үлкен алғыс айтамын. Әсіресе Miss INKAR сізге көп көп рахмет.🥰💖Әр сабағыңыз жоғары деңгейде өтті және сіздің ынтаңыз бізге де үлкен мотивация берді💯. Тіл үйрену жолында бағыт-бағдар бергеніңіз үшін алғысым шексіз💞💕. Осындай білікті, мейірімді әрі жауапты ұстазбен жолыққаным үшін өзімді өте бақытты санаймын. 🥰😘😍💖❤️
Kay 💞
3 отзыва
Учебный центр Study Link — это лучшее место для обучения! Я очень довольна, что выбрала именно этот центр. Уроки проходят интересно и продуктивно, преподаватели объясняют понятно и с душой подходят к своей работе. Здесь чувствуется забота о каждом ученике, что мотивирует учиться с ещё большим желанием. За короткое время я заметила большой прогресс. Study Link действительно помогает раскрыть потенциал и поверить в свои силы. Спасибо огромное всей команде центра за профессионализм и поддержку!❤️🩹
Ais ☘️
1 отзыв
Study Link – ағылшын тілін үйренудің ең керемет орталығы! Бұл орталық менің ағылшын тілімді жақсартуға үлкен үлес қосты. Сабақтары өте қызықты, мазмұнды әрі тиімді өтеді. Әр сабақтан жаңа нәрсе үйреніп, мотивация аламын. Әсіресе, менің сүйікті де сүйкімді Miss Zhuzi❤️апайымның сабақты түсіндіруі, қолдауы және әр студентке ерекше көңіл бөлуі өте үлкен артықшылықтарының бірі. Мұнда оқу маған комфорт сыйлайды.Мен әр сабақты тағатсыздана күтемін себебі менің ортам групаластарым апайым өте керемет адамдар.Маған сол кісілермен уақыт өткізген еще плюс ағылшын үйренген ұнайды.Если Study link болмаса менде бұндай қуаныш болмайтын еді.Бәріне советую.725 group ❤️❤️❤️🔥🐺
Нуни 🫷🏻
3 отзыва
Мисс Инкар – настоящий профессионал своего дела! Каждый её урок – это интересное, насыщенное и понятное занятие. Она не просто преподаёт материал, но и искренне радуется успехам каждого ученика, прикладывая максимум усилий для их развития. В каждом уроке она использует новые методы и подходы, благодаря чему обучение становится ещё увлекательнее. Кроме того, мисс Инкар всегда уделяет внимание каждому ученику, поддерживает и готова помочь в любой момент. Её доброта и понимание дарят уверенность и мотивацию. За время обучения у неё я стал больше интересоваться предметом и стремиться к новым знаниям. Благодарю её за теплоту, профессионализм и искреннюю заботу! Учиться у такого учителя – настоящее счастье!
Bekaa .
1 отзыв
Конечно, Бекнур! Вот более яркий, уверенный и «крутой» вариант отзыва — с харизмой и акцентом на личный рост Хочу от всей души поблагодарить школу Study Link и моего невероятного преподавателя Мисс Инкар Это не просто курсы английского — это точка роста, которая реально меняет мышление и уверенность в себе. С самого первого занятия я понял: здесь умеют преподавать по-настоящему. Мисс Инкар — не просто учитель, а настоящий наставник. Она не только грамотно объясняет материал, но и заряжает уверенностью, мотивирует двигаться вперёд и не бояться говорить на английском. Каждое занятие было как шаг к лучшей версии себя. Мой английский вырос в разы — и это не просто ощущение, а факт: я начал свободнее говорить, увереннее воспринимать речь на слух и даже думать на английском. Если ты хочешь не просто учить язык, а реально прокачаться — Study Link и мисс Инкар тебе в помощь. От себя ставлю твёрдые 10 из 10.
Дилко Чотам
5 отзывов
Hello dears)) если хотите изучить английский язык то советую study Link я ученица мисс Инкар и по сравнению с другими такими заведениями этот просто THE BEST CHOICE IN YOUR LUFE .Really girll you should go there n just be yourself because teachers are patient . Вот именно здесь я не ощушаю себя тревожной ты можешь сказать что угодно (in English ofc) и тебя за это не осудят наоборот учителя подправять and tell your mistakes .учителя на вашем вайбе и вы быстро освоитесь вы будете проводить время так классно что даже будете понимать английский на слух короче говоря БОМБА БРАТАНЫ IELS тапсыратындар я тоже с вами будем мучится вместе ENGLISH WILL CHANGE YOUR LIFE GIRLL JUST TRY DEAR🤩
kausssar temirkhanovna🤍
2 отзыва
Study Link - оку ушін шынымен пайдалы және ынгайлы платформа. Маган ерекше унайды, мұнда бәрі барынша анык уйымдастырылган: тапсырмалар, тесттер мен теориялык материалдар. Study Link аркасында мен курделі такырыптарды жаксырак тусіндім, сабактар мен сынактар ушін оку енді стресс емес Интерфейс карапайым және жагымды ен бастысы платформа кызыгушылыкпен уйренуге кемектеседі. Тапсырмаларды орындап кана коймай, іс жузінде дамып жаткандай сезім бар. Бул мектеп окушылары ушін де, муғалімдер ушін де тамаша шешім✨✨🤍🤍 Жәнеде өзімнің Мисс Жұлдызай апайыма окытудағы заманауи тасілдер ушін ерекше алғыс!❤️ интерактивті — элементтер, таймерлер, автоматты тексеру жене тусінікті тусіндірулер окуды тимді жене кызыкты етеді.
Aiaru Kabylbek
1 отзыв
When I first came to StudyLink, English felt like a mysterious world to me. Even making simple sentences was a real challenge. But with your help, that world slowly began to open up. The lessons were interesting, and each task felt like a new step forward. Miss Inkar, your calm, kind, and supportive teaching style was a huge motivation for me. After every class, I felt more confident in myself. Today, I can speak English more freely and express my thoughts much better. All thanks to you!
АМ
Акнур Малик
2 отзыва
Учусь в Study Link уже больше чем 1,5 года и мне очень сильно нравиться как преподаёт miss Inkar. Приходите в Study Link если хотите реально улучшить свой английский. Ведь я смогла и вы тоже сможете!
Aisulu N
2 отзыва
Study link өте керемет білім беру орталығы. Miss Zhuldyzai and 725 group оте керемет группа🤎🤎 ен жақсы,керемет,күшті,комфорт группа 725 кана😁😁study link ке ракмет осындай оте керемет адамдар бар🥰билим оте жаксы.
Adlihanov 😉
1 отзыв
Stadylink ағылшын курсына қатысқаныма өте қуаныштымын! Бұл курс маған тек ағылшын тілін үйретіп қана қоймай, тілге деген сенімділігімді де арттырды. Менің ұстазым Мисс Жұлдызай өте білікті, әр сабақты қызықты әрі түсінікті етіп өткізеді. Сабақтар заманауи әдіспен, интерактивті түрде өтеді, сондықтан жалығып кетпейсің. Stadylink – бұл тек курс емес, нағыз шабыт беретін орта.Ағылшын тілін жетік меңгергісі келетіндерге осы курсты шын жүректен ұсынамын.❤️
аа
аляко🔪🩸 ангел💤💢
1 отзыв
Мне очень нравится Study link,даже очень стоит своих денег.В Study link у вас улучшиться английский,будет много словарных запасов на английском.Стади линк это отличное место где вы можете не только изучать английский но и находить себе друзей и много общего.Так же когда на уроке мы проходим темы,в конце урока мы играем разные игры такие как:Пицца,мафия,Уно и другие игры.Мисс Жулдызай - очень хорошая добрая красивая и приятная учительница.С Мисс Жулдызай все уроки проходят отлично и очень даже весело.У меня были и другие учителя которые мне преподавали,но самая лучшая из них учительница-это Мисс Жулдызай.Мне нравиться её уроки она очень хорошо объясняет все уроки и даже понятно.Приходите в Study link,не пожалеете!!!
aliza Ibadilda
1 отзыв
Я учусь в study link уже давно и мне очень здесь нравится. Мне преподает miss Inkar ,она очень классная,всегда объясняет очень интересно и доходчиво. Также она очень добрая и позитивная,всегда поддерживает и помогает.Она очень помогла улучшить мой уровень английского.я очень благодарна ей за это 🤍🤍
Ayym Suleymen
1 отзыв
Учусь в стади линк уже 1,5 года. Результат очень хороший, довольна обучением👏🏻👏🏻👏🏻. Здесь вы найдете друзей, уроки проходят интересно и познавательно.Учусь у мисс Айжан. Самая лучшая учительница из всех кто мне преподавал😌😌😍
arsen markaryan
3 отзыва
Оте кушты жане мыкты курс,1 жылдын колемынде агылшын тылын толыктай уйренып аласын,агылшын тылынде ерекше сойлейсын,бызге тыл уйретып жаткан Miss Zhyldyzai га рахмет❤️🩹❤️🩹❤️❤️
Asel ★
2 отзыва
Я уже почти год учусь в Study Link и хочу поделиться своими впечатлениями. Я ученица Miss Inkar. Честно говоря, сначала я немного сомневалась, потому что у меня был неудачный опыт в других местах, где обучение было скучным и неэффективным. Но уже с первого занятия в Study link я почувствовала разницу. Преподаватели здесь не просто хорошо знают английский — они умеют объяснять материал так, что становится понятно даже самое сложное. Они всегда терпеливо отвечают на все вопросы, поддерживают и мотивируют. Особенно приятно, что каждый урок проходит в живой и дружеской атмосфере, и я иду на занятия с удовольствием, а не по принуждению. За то время, что я учусь здесь, мой английский реально улучшился — я стала увереннее говорить, лучше понимать на слух, и даже перестала бояться ошибок.У меня даже есть иностранные друзья.Здесь делают акцент именно на разговорной практике, и это то, чего мне так не хватало раньше. Хочу отдельно отметить удобное расписание, комфортные аудитории и дружелюбный коллектив — всё это делает процесс обучения ещё приятнее. Мне действительно нравится быть частью этого центра. Я благодарнв команде Study link за качественное обучение и за то, что помогли мне поверить в свои силы. Если вы ищете место, где можно выучить английский с удовольствием и реальным результатом — я искренне рекомендую STUDY LINK.И я искренне благодарна Miss Inkar за поддержку,знание и качественное обучение.
Cs
City spirit
1 отзыв
Учусь тут недавно у мисс Инкар , очень классно все объясняет . Всегда на одной волне с нами , очень благодарна ей
АЕ
Алинур Ержан
1 отзыв
Менің бір түсінгенім бұл орталықта сапалы білім мен жайлы орта табуға болады.6айдан бері ашылмаған құлшынысымды осы study link ашқан болатын.Рахмет саған study link.
ФИ
Фарида Ихласова
1 отзыв
Менің Stadylink те оқып жатқаныма 6 айдан асты мен ағылшынша грамматикалық тұрғыда дұрыс сөйлем құрауды үйрендім және ағылшынша жақсы сөйледім осының бәрі Мисс Жұлдызайдың арқасы.Мен мүғаліміме үлкен алғыс айтамын . Бүл өмірге келмепсің Мисс Жұлдызай да оқымапсың өйткені сабақты қызық методикамен үйретеді. Сабақта күліп отырамыз.Ола Мисс Жұлдызай ды мақтай беріппінғо Stadylink ке рахмет көп осы жерде оқымасам осындай жетістікке жетпес едім 😘Stadylink екінші үйімдей өйткені аптасына 6 рет барамын. Speaking club ты жүргізетін Джошуа ағай өте күшті әңгімелерді айтады мен бір сөзін түсінби қалсам ұялмай сұраймын өйткені ағамдай болып кеткен адам🫶
Айбек Айбек
1 отзыв
StudyLink ұжымына алғысымыз шексіз. Мұғалімдері өте ұқыпты. Өз істерінің маманы. Қызымызды сеніп бергенімізге еш өкінбедік. Білім деңгейін айтарлықтай жетілдірді. Алдағы уақытта да әлде де деңгейін өсіреді деген үміттеміз, сенімдіміз. Ұжымға еңбектеріңіз жана берсін деген алғысымызды білдіреміз. Апайымыз Мисс Жұлдызайға айрықша рахмет.
ZK
Zhansaya Kuandyk
1 отзыв
Мен studylink қатысып жүргеніме бір айдай болды. Осы уақыт аралығында ағылшын тіліне деген қызығушылығым бұрынғыға қарағанда арта түсті. Сабақтар өте қызық әрі көңілді өтеді.Біздің A2+ тобы — комфорт, группа арасында күшті атмосфера қалыптасқан. Әсіресе, бізге сабақ беретін Мисс Іңкәр— өте көңілді, сабырлы, сабақты барынша түсінікті әрі қарапайым тілмен жеткізеді.Сабақта тек қана грамматика емес, сөйлеу, тыңдау, жаңа сөздер үйренеміз.Сабақтан кейін де үйренгенімізді күнделікті өмірде қолдануға тырысамыз.Жаңа сөздерден сөйлемдер,сұрақтар құраймыз. Жалпы мен Stadylinkте оқып көптеген нәрсе үйрендім.Осындай жайлы ортага және мұғаліміміз Мисс Іңкәрге үлкен рахмет.
A
Aikhanym
1 отзыв
StudyLink ағылшын курсына қатысқаныма қуаныштымын. Сабақтар қызықты, түсінікті және жүйелі өтті. Мұғалімдер әр студентке жеке көңіл бөліп, сабақты нәтижелі етуге тырысады. Сөйлеу, тыңдау және сөздік қорымды айтарлықтай жақсарттым. Мұғалімдер білімді, жас және сабақты ойындар мен қызықты тесттер арқылы тартымды етеді. Курста біліммен қатар, жақсы достар да таптым. Ағылшын үйренгісі келетіндерге StudyLink курсын шын жүректен ұсынамын!♥️🫶🏻
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение