Aqua Grand
Бага Рейзов⚡
а я вас обманул что мне 14 мне тогда 13 было я за 1500 зашёл
ЭК
Эльвира К
Өте тамаша жер. Күн салқында суы жып жылы болды. Бағасы өте тиімді
Мариям Кудайберген
Воняет в раздевалке
Kuanish Nurabaev
Сервис бәрі жақсы, бассейн суы тап таза, офицанттар зыр жүгіріп жүр. Біз қазаққа әйтеуір бірдеңе ұнамай қалады ғой)). Бассейннің бортын кафельдеген екен. Ол кафельді кескен жерлері пышақтың қырындай екен, борттан секірем деп табанымды тіліп алдым. Енді жүрм табанымды толық баса алмай))
Дарын Маралбек
Бәрі жақсы тек алькогольный напитоктар жоқ екен
𝓐🩶
Вауу просто вауу есть подогрев офицанты очень вежливые
Мадияр Жарылқапұлы
Керемет екен
AB
Aigerim Begalieva
Кальяна нет 🙃а так все норм ,уютно
Ф
Фарида
Ну нормально я чуть утонула
ТТ
AB
Alikhan Bekzhanov
Керемет бассейн
Anar Absatova
Мне очень понравилось все. Чисто и аккуратно. Хороший обрашение к посетителям. Вкусно и сытно было. Хорошо отдохнули с семьёй. Так что 5 звёзд.
IA
Ilyas🌓 Abylkasym
Барлыгы жаксы.Тамак,су т.б заттар
Lotos Tea
чисто чтоб поднять рейтинг жалко что негативные комм из за нац. признаках ставят такие рценки а так все гуд и офигенно
Serik Sabirov
Отличная зона отдыха с бассейном. Летом были тут с братьями и их детьми. Отлично поплавали, посидели на тапчане и кухня отличная. Дети были в восторге и от бассейна и от шашлыков с пиццей. Стоит того чтобы опять приехать следующим летом.
Bagashar Yerkinbek
Админ орыс қатынды құртыңдар, дөрекі сөйлейді клиентке мүллем обслуживание жоқ