Маржан Тіс
4.3
4.3
МТ
Мейрбек Тлеубаев
Кәрі қақпас шал бар түк білмейтін, қалай жұмыс істеп келген осы уақытқа дейін, досымның тісін 40 бөліп ойбайлатып жұлды
Z
Zhanar
Мен 3-4 Кун бурын тисимди жулдырткам Улкен шал кисиге тисимди сындырып абден ауыртып тастаган.Содан ауырганы басылмад баска стоматология барып рентген туссем жарты тисим калып койган.Ол кисиде айтып жатыр калай калай жулган карамайма коринип турго калганы деп .Оте нашар барманыздар.Алги шал кисиге айтарым кудай дан коркыныз садака алган акшан
Актолкын Нурханова
Бармандар🛑Тісім ауырып жұлдыруга барғам өтірік жулды тісті 40 бөліп.Арык бір шал.Бугин баска жака кайта тазалатып жулғыздым.Бармандар өкінесіздер.Ана шалға айтарым уятын жок екен.🛑
anelyok ⠀
Аманжол ағай топ,лучший зуб техник!
АО
Асыл Оспанов
Тісімді тазалауға келгенмін, астыңғы тістерімнің арасы ашылып қалды, үңірейіп, бұрын ондай емес тұғын
СН
Сауле Н.
В этой клинике мне очень нравится стоматолог Назерке. Аккуратная, приятная, вежливая. Профессионал. Я боялась зубных докторов до неё. А она работает на совесть. Совсем не больно, рука легкая. Я очень довольна ее работой. Пломбы держатся отлично, лечение качественное. Рекомендую данного врача в клинике!
GO
Gabit Omarov
Стомотолог врач Шарапат очень хороший человек
Көркем Бауыржанқызы
Балаларымды Жақсы қарайды'жұлуға апардым неше рет бала жыламай, шошымай стресс алмай шығады!О баста баланы қоқытып алмағаннан кәзір балаларым стомотологияға қуана қуана барады!!!
zhani mya
лечат быстро,качественно,очень нравится