Qanat Orda
ab
aishat bolatkyzyyy
Кушты
Арайлым Алтынбек
Өз ісінің мамандары, бәрі сыпайы, жақсы клиника, отбасымызбен барамыз
Нурислам Нурадин
Жауапкершілік 0 тісіме пломба артық салып койып тісі неудобно десем уақытым жоқ дейт тісті су мен тазаламады су ақпай Микрорайондағыға бару керек екен
UA
Uakova Aydana
Очень плохой сервис. Өте жаман сервис. Девушка на ресепшне грубая и неадекватная, отказала беременной девушке, даже при беременности и даже на платной основе смотреть. Ресепшіндегі қыз өте дөрекі. Қарауға отказ берді екіқабат әйелге, платный дегенің өзінде.
. 🤍
Қанат Орда тіс емханасы қабылдауда отырған екі әйел ештеңе білмейді әр пациентті әр точкаға жібереді де ертең кел деп қайтарады Нақты жауап жоқ уақытты босқа жоғалтып отырсыздар
ГИ
Гулсезіи Исмайл
Байбулатов Абай Оразбекович доктор менің тістерімнің барлығын емдеп берді,ауыртпай емдиді.Стоматологқа баруға қорқып жүретін едім,каз дымда қорықпаймын ракмееет🫶🏻
ES
Emmi Shin
3 кабинетте отыратын Жақсылық деген кісі өтте дөрекі
НА
Назерке Акылбековна
1-ши кабинетте отыратын Абай агага рахмет👍🏻 тисимди пломбалады да, жулды да колы женил екен👍🏻
Kasper
Хочу выразить искреннюю благодарность стоматологу Абаю за профессиональную работу. Он поставил отличную пломбу моему сыну — всё было сделано аккуратно, качественно и спокойно. Врач очень внимательный, нашёл подход к ребёнку, поэтому приём прошёл без страха и стресса. Результатом полностью довольны. Большое спасибо!
Кгс Кенжe
Недавно лечил зубы в клинике Канат Орда. Хочу выразить благодарность врачу Байбулатову Абай. Подробно объяснил этапы лечения и ответил на все интерсующие вопросы. Зубы выличил без боли.
Kuanysh Amanzhan
Абай ага емдеп берды бары кушты шыкты👍
AizL1na Efqefq_15
Қанат орда стоматологиясы Қызымның тісін Абай доктор емдеді, 10 жасымызға дейін сүт тістердің бәрін сол кісі қарап бақылады. Жақсы емдеді унемі барамыз, ракмет ол кісіге жыламай барып жыламай шығамыз . Улкен алғыс...14.01.2026 ж.
АЮ
Алина Юсупова
ужасссссссс ужасссссссс ужасссссссс бүгін 14.01.2026 жылы сағат 17.00де бардым,конечно же платкаға тап болдым.Абай деген стоматолог,медсестра Арайлым деген кісілерге бардым,өте төмен деңгейде қызмет көрсетті,антисанитария,КСРО ның кезіне тап болған сияқтысың,3жасар қызымның алдына түкірік түкірік салфетка төседі,укол салып 5минут болар болмас қызымды шыңғыртып тазалады,өтірік өтірік типа пломба салып берді,ай 4_минутқа жетпеді-ау жұмысы,сойтіп 10000тг қағып алды.Медсестрасының бетінен газ водасы атқылап тұр,шаршап тұрсаңдар халықпен жұмыс жасамаңдар, көремін 2-3күн пломба түсіп қалса,тегін салып бересіңдер.Вообще не үшін тұрсыңдар халыққа қызмет көрсетіп,я жағдай жасамайсыңдар,я ремонттарың жоқ,я қызметкерлерің дұрыс емес.Мен өте қатты қапа болдым,Алла енді ол жерге жолатпасын!
arystanbekova_ nurr
ужасно прям, характерлерін корсетіп әр кайссы әсіресе 2 кабинеттегі айел обслужвание 0.
Erzhigit Uisinbaev
Супер
A
Akylzhan
поражняк врач в шестом кабинете лечит без перчатки еще и ругается сверлил без анестезии не рекомендую никому
ЕА
Еркебұлан Алдоңғар
Балаға стоматит шығып кетті барғансоң осы стомотологияға
Самгат Кайратбеков
👌
Акмарал Алдебай
Білікті мамандар👍
sabina no last name
гоvno полное, моя сестричка сюда ходила за пломбой, обслуживание просто ужасное, тыкали ей чтоб больше не приходила с косметикой раз будет плакать, это нормально вообще?! еще сказала «твоя мама такая странная» сестре было сильно больно, а работающие сказали « что за зубы такие маленькие, ниче не помещается» УЖАС ПРОСТО НЕ ХОДИТЕ!!! ПЛОМБА СРАЗУ СВАЛИЛАСЬ NAHREN
Asema rysbekkyzy
Обслуживание отличное
Акылбек Абжанов
Вау
Erkе Tursynbekkyzy
Это здорово, мой зуб больше не болит.
Аксауле Бекен
жаксы мамандар, оз исинын биликтилеры👍
Alina Sagidulla
7 кабинетке бір апаға тісімді емдетуге жіберіп еді, тісімді емдетіп жатқанда нормально болған тұғын,емдеп болғаннан киін тісімді қарасам тісімнің жан жағын қырып пломбаны отірік жапыстыра салды, енді 7 кабинетке бармаспын😔
Akniet Altynbek
Доктор Абай и мед сестра Нуреке Арайлым мастеры своего дела. Очень благодарны💕
Гульнур Кожахметова
Очень хорошие доктора и медсестры👍🏻 решили нашу проблему опперативно 👏🏻
Жұмысқа деген салғырттықтан баламның өміріне қауіп келді,өмірімде көрген ең нашар клиника онымен қоса бұлардан шыққан пациент ауір халде десең тірісіңба жоқпа бәрібір бұларға
LK
Laura Kenshimbaeva
6 кабинетте отыратын врач тамаша 👍 Пациенттің ынгайына, конил куйіне карайды екен. Адамды тусине биледи. Кобине балалар тис даригерлери агрессивный болады. Ал бул киси молодец. Рахмет 👍
sk
sanzhik koken🫦
Өте жақсы Саяжан маладец
Абиля Асанова
Біздің отбасылық клиникамызға айналған Стомед деп айтсамда болады,бәрі өте жоғары деңгейде,өз ісінің шеберлері жиналған орта деп айта аламын,
Казбек Нагиев
Пломба салдырғанмын 1айдан кейін түсіп кетті,15мын ауаға кетті
DS
Di S
Ресепшенде отырған қыздар өте дөрекі,тегін жұмыс жасайтындай сөйлеуге шамалары жоқ. Одан қалды тіс жұлдыруға кірдім 1түйір салфетка жоқ аузымыз қансырап шықтық.
Лёва 05
ужасная стоматология, мало того что пломба выпадает через год так ещё и вовремя не принимают, стоматолог болекбай сая, не ходите к ней!!!
Eldos Kurbanbaev
Стомотолог Марина апайға Алғысым шексіз, ойдағыдай емдеп берді! Алла разы болсын!
Z👨
Zhiga 👨⚕️
👍👍 отличная работа
ТС
Томирис Смадияр
На ресепшене странная девушка сидит, не хочет даже отвечать, детям платное! че детям в воскресенье нельзя болеть? ужас! говорит бесплатно только в будние дни! 19.11.2023 девушка на ресепшене грубая, как будто работает там бесплатно !!!
Илона .
Все врачи хамы попросила а замене пломбы, ответили что бы делали там где раньше делали, мой врач в отпуске. Объясняю что не могу попасть к нему на приём. Нет мы не будем вас лечить