Ұлытау
Өте керемет
dosik 😉
Өте керемет баяшылар
Nurtuugan Markhabat
Офинцанттары жақсы қызмет көрсетеді, 10 жылдық тарихы бар тағамдары жа өте керемет
brzh aza
дым онша емес ресторан кухнясы вообще жаман тамактары таты емес унамады той жасайтын жер емес екен.
Асима Жубанова
Кухня очень вкусная даже если на 200 человек. Спасибо
nura .
жаман ішіне кіріп едік көруге қуып жберді проходной двормане деген создермен іші кішкентай нашар👎🏻
акбота ганибек
А.
Аза .
Офицант үстіме кола төкті, кешірім сұрамады! 27.01.2025
Досбол Бердимурат
Кеше 17.11 күні тойда болдым Ұлытауда .Бесінші столдағы Бауыржан есімді даяршыға алғысым шексіз👍🥰 Өз жұмысын тиянакты әрі таза жасай білді
Алдияр
Зор ресторанго
ЭЖ
Эльвира Жанузакова
Очень вкусно
Очень хороший ресторан несколько я знаю еда вкусная и аппетитная обслуживание тоже очень хорошая советую всем
Абдулла Алиханов
Жаман емес