Кызылординский педагогический высший колледж им. М.Маметова
Управление образования Кызылординской области
КГКП Кызылординский педагогический высший колледж им. М.Маметова
nurila 🌙
скоро выпустимся🥹💔
Balym Mukhtarbekkyzy
Болашаққа сенімді қадам жасауға мүмкіндік беретін ең үздік оқу орны.
Улжан Аманжолкызы
Білікті мамандар тәрбиелейтін киелі мекен❤️❤️❤️
Нұрару Өмірзақ
Сапалы білім беретін ең үздік оқу орны👍🏻
DZ
👏🏻👏🏻👏🏻
гули 👾
Классный
Shakhizada
Колледжім өте ұнайды. Оқу орнымыз таза, мұғалімдеріміз білікті, студенттерге барлық жағдай жасалған. Әсіресе шетел тілі бөлімінің деңгейі бөлек. Ұстаздары өте мықты, сабақты қызықты әрі түсінікті өткізеді. Бөлімімнің арқасында тіл үйренуге деген қызығушылығым одан сайын артты. Колледжіме алғысым шексіз ❤️
a1azhan zhun1sbekkovva
ең үздік колледждер қатарында! Филология бөлімі тек алға🫶🏻
Акулёнок Серикова
Қызылордадағы №1 білім ордасы,білім жағынан да,кәсібилік жағынанда.“Шетел тілі” бөлімі ең мықты,өте белсенді бөлім.Талап пен білім үнемі қатар жүреді👍🏻
aruu ㅤ
Бұл колледж өте жоғары деңгейде! Мұғалімдер білікті, оқу қызықты және пайдалы. Студенттік өмір де есте қаларлықтай өте жақсы өтті!
АЫ
Айзере Ысқақ
Мұнда ұстаздар мейірімді, атмосфера жылы, әр оқушыға мүмкіндік мол. Талантты жастар мен кәсіби ұстаздардың ошағы. Болашағымды қалыптастыратын, әр күні шабыт беретін орын. Мақтанамын!
AM
Aizere Muzafar
М. Мәметова атындағы колледж – сапалы білім мен саналы тәрбиені қатар беретін беделді оқу орны. Бұл колледжде білім алып жүргеніме қуаныштымын.
Салтанат 🎀
Колледжде білім сапасы жоғары, оқытушылар тәжірибелі әрі өз ісінің мамандары.
Азиза Даулет
Колледж маған ұнайды. Мұнда жақсы білім алып, болашақ мамандығыма дайындалып жатырмын. Ұжым ұйымшыл, атмосферасы жағымды.
Саяжан Айтбай
Филология🔥🔥
ЖӘ
Жаңыл Әуесханқызы
Өте керемет колледж! Сапалы білім мен қызықты студенттік шақ.❤️
Akniet Kanibek
Филология❤️❤️❤️
K.
Керемет колледж, мұғалімдер студенттерге сапалы білім береді, филология бөлімі ❤
NS
Nuraru Sagymbai
Шет тілі бөлімі😍😍
Danoka
Учусь в данном колледже. Прекрасное место для получения знаний, преподаватели профессионалы своего дела и отлично объясняют материал. Очень комфортный и престижный колледж. Если поступать, то только сюда. Всем советую! ОТ-Р-25🤍
Нурай Ж
В настоящее время я являюсь молодым студентом этого колледжа. Лично я не жалею о том, что поступила в этот колледж на грантовой основе. Качество образования хорошее, а преподаватели — настоящие специалисты своего дела.(ОТ-Р 25)
Asylzhan ⠀
ШТ-Д-25🫶🏻
Акмарал Турсынгали
Ең керемет естеліктерімімнің ордасы❤️Мұғалімдері ең керемет апайлар🫶🏻 Қала бойынша білімі жоғары, ең белсенді колледж.Студенттік өмірімнің бастауы Пе д колледж❤️ Осы жылы бітіруші түлекпіз. Филология бөлімінің оқытушысы Роза апай ең керемет апай❤️🔥
Айша .
Очень хороший колледж. Я действительно рада, что поступила сюда. Обучение ведётся на высоком профессиональном уровне! Студентка группы ОТ-Р-25
𝒂𝒚𝒂𝒏𝒂𝒕 𝒃𝒆𝒓𝒅𝒂𝒍𝒚
ШТ-Д-25
Adelya S
Шетел тілі бөлімі😍👍🏻
Aiaru_ kk
Өте керемет колледж! Мұғалімдері сапалы,жоғары білім береді. Жақсы маман болып шығуға өте көп мүмкіндіктер.
BB
Bayansulu Berikbolkyzy
Білімнің тереңдігі мен ортаның жылулығы үйлескен жер.
BB
Baga B
Өте керемет оқу орны
Aru Sultanali
Хороший колледж, сильные преподаватели и комфортная учебная атмосфера. Подходит для получения качественного высшего образования.ОТ-Р-25❤️
Ризе К
Аяжан Асхатқызы
ШТ-Д25😍😍😍❤️🔥
DZ
Dilnaz Zholdasovna
Я учусь на 1 курсе педагогического колледжа. За время обучения убедилась, что здесь работают профессиональные и внимательные преподаватели. Мне нравится организация учебного процесса и отношение к студентам. В колледже очень теплая и дружелюбная атмосфера. Рада, что поступила именно сюда. ОТ-Р-25
NT
Nazym Tynyshtyk
Күшті
Назым Орынбек
Хороший колледж.Мне понравилось.Учусь на первом курсе группы ОТР25
Uldana Otepbergen
Самый лучший колледж в Кызылорде❤️ ОТ-Р-25
мидина .
Хороший колледж, учусь на первом курсе в группе ОТР-25. Преподаватели компетентные и внимательные, материал объясняется доступно.
𐙚 Molly ⟢
🫶🏻🫶🏻 (ОТ-Р-25)
zhuzbai amina
Очень хорошие преподаватели, и образование очень хорошая 😻🙌🏻 Я учусь на первом курсе группы ОТ-Р-25
N⚡
Nxrrda ⚡️
Мой любимый колледж
baknur ibragim
Самый лучший колледж😍 Я учусь на первом курсе в группе ОТ-Р-25
an t
Учусь в данном учреждении,на первом курсе (От-р-25). Прекрасное место для получения образования,нахождения себя в профессии мечты! Все учителя очень хорошо относятся к каждому студенту колледжа.Педагогический колледж-ключ к счастливому будущему.
𝑧ℎ𝑎𝑟𝑎𝑠𝑦𝑚𝑚 💋
Колледж имени Маншук Маметовой — №1 в Кызылорде😍 Несмотря на то, что это только мой первый год в этом колледже (Группа ОТ-Р25), он уже подарил мне много ярких воспоминаний😍 Мне очень нравится здесь учиться. Всем рекомендую🥰