Ploff city
3.9
3.9
Zhorik Z
Совсем не понравилось
Порция маленькая, во рту плов скрепит в еду как будто песок добавили не рекомендую
Айбек Бақтыбайвич
Совсем не понравилось
Самса кішкентай ещё 500тг тұрады еті зорға шайнайсың сосус сұрамасан бермейді де салфетка да бермейді Кассир өте жақсы адам екен бірақ
Мобилогроф .
В восторге
Сатушы Бағлан өте жаксы
Вячеслав Ким
В восторге
Хорошо готовят и обслуживают, так же хорошо обслуживают в автосервисе AutoMaster на Толе би 76, и Кизатов 24
ST
Solo Traveler
Совсем не понравилось
Ondai keremet jer emes. Terminal joq, şotty töleu üşın aqşany audaru qajet. Öte qolaisyz.
Тимур Атабергенов
Не понравилось
Самсалары нашарлап кетти, киттай болып бара жатыр самсаларын