AxiTherm

Центр газовых котлов и инженерной сантехники
НТ
Нуртас Тугелбаев2 отзыва
24 марта 2026, официальный ответ
Рахмет сізге! 🤝 Әрқашан сізге тиімді әрі сапалы шешім ұсынуға дайынбыз. Қайта келіңіз!
Assyl Raisov3 отзыва
Эльмира Парманкулова6 отзывов
31 марта 2026, официальный ответ
Спасибо, Эльмира, за теплые слова ❤ Приходите к нам ещё, всегда рады 🤝
Талгат Камал5 отзывов
24 марта 2026, официальный ответ
Спасибо большое за доверие 🙏 Всегда стараемся подобрать лучшее решение для каждого клиента 🤝
Ерлан3 отзыва
6 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет! Біз әрдайым пайдалы қызмет көрсетуге дайынбыз! Сіздерді асыға күтеміз!
НА
Рахмет пікіріңізге! 🙌 Біздің мақсат — сізге ең тиімді әрі сапалы өнім ұсыну 🔥
ДА
Дамир Алмас1 отзыв
24 марта 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет! Сапаны жоғары деңгейде ұстап тұру — біздің басты мақсатымыз 🤝
ИЖ
Ислам Жайсанов5 отзывов
23 марта 2026, официальный ответ
МЖ
Мейрбек Жумагали5 отзывов
RB
Rus Bimanov1 отзыв
24 марта 2026, официальный ответ
Рахмет сізге пікіріңіз үшін! 🤝 Сізге қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз. Әрқашан көмектесуге дайынбыз!
Azamat Pazylov3 отзыва
18 августа 2024, официальный ответ
Ассалаумағалейкум, пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз! Біз сізді әрқашанда қуана күтеміз! Сізге қызмет…
Alpamys Karashaev4 отзыва
16 августа 2024, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет! Сізге қызметіміз ұнағанына өте қуаныштымыз! Біз сізді әрқашанда асыға күтудеміз!
КЕ
Касымов Ерлан2 отзыва
16 августа 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв! Мы всегда рады правильно и качественно проделать нашу работу…
ҚҚ
Қоблан Қоспанбетов4 отзыва
16 августа 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз! Біз сізді әрқашанда асыға күтудеміз!
Zhomart U7 отзывов
16 августа 2024, официальный ответ
Благодарим за отзыв! Мы рады что Вам понравилось в нашем магазине ✊Ждем Вас Еще!