Баня №83
Бани и сауны
B
Bakhytzhan
Самая лучшая баня. Чистота, порядок, сервис. Персонал вежливый, очень комфортно.
Дуйсен Абдурахман
Вообще обслуживание нашарлап кеткен. Алдында үлкен апа отырғанда тазалық, ыстық су, мұздай су, пар бәрі жақсы жұмыс жасап тұратын. Админ қылып жас қызды отырғызып қойған, ол я клиентпен сөйлесе алмайды, я ыстық суы жоқ. Алдындағы 83-секілді емес , бардак.
Мархабат Саменова
Хорошая баня мини кабинки чисто уютный
Nurdaulet Kenes
Хороший баня персонал отзывчивый кабинки хорошие
Хамит Тогаев
Керемет
ГК
Гульнара Косаева
Сегодня 15.09.25 позвонили узнать есть ли свободная кабина, нам ответила очень вежливая девушка и записала. Поехали искупались и остались в восторге+++++ Персонал очень вежливый , культурный и добродушные. Везде очень чисто. Все супер. Спасибо Теперь мы точно нашли баню куда будем ходить регулярно. Всем рекомендую👍
Shhh🤫
Іші таза бірақ тар
Aya K
Жақсы баня жеке жеке кабинкаларымен, массажист тәте массажды күшті жасайды екен, от души
Бекзат Жулекенов
Отте нашар нашарлап кеткен ыстык су косан муздап кетед муздай су коссан ысып кетед сагат 10 га жазылдым барсам 11 де босайт дейды неменесне жазылып барганымды напор жок суларнда баста бари жаксы еды ашылган жылдары казыо отте нашар Отте ишне семиянмен барасн айелинмен Адамдар саунада журген сиякты тыр жаланаш калай болса солай вошем жаман баня болып кеткен бурынгы админ жаксы еды жас кыз
ЛС
Лаззат Серимбетова
Очень вежливые сотрудники,чистота и порядок.
Гули .
рахаттанам осы банядан оз басым😂
sigiyama sigiyama
хороший пар
DZ
Demeu Zhaksylyk
Таза, қызметкерлер жарқынжүзді
Karakoz Agibaeva
Чисто там, сотрудников вежливо. Хорошый Баня 83 мне понравилось
Kesha 👐🏻
Класно внутри очент чисто пар отличный
AD
Kanat Abzal
Отличная баня
К0
Касик 0007
Чисто и самое главное персонал вежливый
D
Dias
Қонақжай,мейірімді
ЖБ
Жанат Боранбаева
Керемет баня
UI
Uldana Imanberdiyeva
Персонал өте дөрекі. 1 сағатқа ғана орын бар, 2 сағатқа жазыла алмайсыз дейді. Жоқ-жоқ деп түсіндірмейді де. Клиент сіздерге керек емес пе? Жалыну керек пе, түсінбедім(
ЖК
Жанара Косназарова
Баня хорошая в целом.Обучите персонал слишком грубые.Массажистка вообще не умеет делать массаж,после нее вся спина болит за 15 минут массажа взяла 5000.Никакой техники незнает!😔
KP
Kaiyrzhan Primtay
Очень хорошая баня. За такую цену , все аккуратно и просторно.