Байтерек
Частная школа
3.7
3.7
Мерей
Бұрынғы мектебім🤍 Басқалары айытқандай емес! Келіп оқып вайбын алсандар түсінесіңдер! Өзім 5 жыл оқып жүргенмін. Апайлары өте күшті бірақ бір екеуі бар ұрысатын но всё же прям советую❤️🔥
Абубакир Гулбаршын
Ужас условиясы нашар! Шкафтары ужас сынық сынық МАД тобының. класс жуылмайды екен бардак боп жатыр.Батпағы көтеріліп.👎
Айдана Нурлан
Адамдар айтқандай жаман мектеп емес!!!Өте жақсы мектеп дамыған,кең тараған.Білімі нашар емес,керісінше оқитын адам мектеп тандамай-ақ оқиды.Оқушы дұрыс оқымаса, мектептің білімінің түк қатысы жоқ!Апайларда дұрыс түсіндіреді,бөлек жатахана қарастырылған.Жеке өзіме осы мектеп ұнайды.Осы мектепке келгеніме өкінбеймін😉
Жаныл Жалгаскызы
кушты мектеп боянсан дым демиды бырак оку жагынар порожняк
Ильяс Куантай
Айтылғандай мектеп емес
AO
Aiка On
Нормальный, обычная школа. Мугалымдер жаксы но не все. Былым жагынан в целом нормально. Вопще строгий емес, боянсанда болады но форма сактау керек. Асханадагы тамактар примерно 7 балл бере аламын. Былайынша кошып келуге жаксы мектеп деп ойлаймын
kausar 🤍
Мектептын праймы 2022-2023 потом уже 24-25те поражняк болып кетты. Телефонсыз достарынмен кызык уакыт откизесн, кызыкты моменттер оте коп болады. Но тамак,условия жок. Апайлардын жаксысы да жаманыда бар. Но окыганыма окинбейм потому что класстастарыммен откизген уакыттарым есте каларлыктай болып отти. 🫶🏼🫶🏼
Акерке Назарова
Организация ноль екен 👍🏻 Жарыстарды ұйымдастырдыма, қанша оқушы жетекші барып отыр , жауапкершілік болу керек,нәтижесін күту үшін сырт қаладан келгендер түнгі 10ға дейін мектепте отыр.Өте нашар екен ,мектеп ішіде нашар, кеңес бермес ем.Сұмдық енді 💆♀️💆♀️💆♀️
zhibeka
пойдет, но кому как
nargiza 🤍
Өте нашар мектеп. Мұғалімдерге оқушылар арасында буллинг болсада бәрібір бәріне көз жұма қарайды.Мектептен шығамын десеңде жібермей ұстап отырады, ал кетпейін десең оқушылар арасындағы қарым-қатынасты дұрыстамайды. Сабақ уақытысында тикток т.б әлеуметтік желілеріне видео жариялайды.Тамақтары да өте нашар ішінен жәндіктер,қабықтар шыққан кездерде болды.Баруға кеңес бермеймін.
1mpulse
🤍🤍🤍🤍🤍
поражняк шшс
Г.
Гульнар .
Не ведитесь на эти картинки в Инстаграме — школа на деле просто кошмар! Бардак полнейший. Учителям наплевать на детей, на их поведение и знания. Никто ни за кем не следит, дисциплины ноль. Дети ведут себя так, будто выросли в джунглях — хамят, огрызаются, плевать хотели на учителей и друг на друга. На уроках спят, орут, иногда даже курят, делают что вздумается — а учителя просто делают вид, что всё в порядке. Образования тут нет и никогда не будет. Психологи в школе — это отдельный цирк: скорее самим помощь нужна, чем детям. С родителей только деньги выжимают. Завучи — для галочки, порядка от них ноль. Корпусов настроили кучу, а в одном элементарно порядок навести не в состоянии. Буллинг тут на каждом шагу. Дети травят друг друга, а учителям на всё наплевать. Девочки — как мальчики: ни культуры, ни воспитания. Эта школа — не место для учёбы и развития детей. Это место, где важны только деньги, показуха и полное безразличие.
Bekzaat !
турме зор
ТО
Турар Оспанова
Оставляю честный отзыв Так как я могут ошибиться в выборе школы для детей Детей не учат Нет никаких кружков Нет продлёнки Нет домашнего задания Нет образования в общем понимании Директор или как её хозяйка этого заведения грубиянка Статус педагога отпустила до плинтуса Безобразие Деньги срывают от родителей А образования Ноль 0 Не советую не рекомендую Дети должны получать знания А там дети бездельничают Есть доказательства Отправлю в Отдел образования Пусть разбираються Так нельзя Кем выйдут оттуда наши дети ?
Baqdaylet Ordabaev
Жәмәң курс сатп алып наяқа аусып келмеедер телефон ұстатпайды ақшаларың бостан бос кетеді
тамақтан шаш тауып ағам
Назкооо❤️ Көшкінбайй
Жатахана😍
~ 🤓
Осы кездерді қатты сағынам қайтадан 7сыныпқа барсамғой🥹🥹❤️
Даулет .
былай нормально мектеп но минустары коптеу
D
Dias
Просто комфорт+
knmni 🩶
рекламага алданбаймыз🫡
Инок 🙈
Былай болат телефонсыз уакыттарынды достарынмен кызыкты откызесындер телефонға үңілгенше байтерекке келып достарынмен кызыкты уакыт өткызындер😉
DD
Это школа не классный 🙄😒
Asel Sattarbek
Мммммммммммм
ℬ𝒶𝓁𝓃𝓊𝓇 𝒜𝓏𝒶𝓂𝒶𝓉𝑜𝓋𝒶
Потому что очень весело,и круто
чупапюмуняню 🐶
не которые учителя мне не нравится и еда не лучший как будто замарожный еда😅😅🙏🏿
k👤
kuanyshbekovv.d 👤
топ школа из кзо
Нурсулу Кайрат
Худшая школа. Учителям все равно , главное чтобы вовремя платили за обучение. Образовании никакого. Не следят за поведениями учеников, если обижают или буллят какого-нибудь ученика учителя видя это ничего не предпринимают. Сидят в телефонах во время урока . Учительница по казахскому языку Динара очень агрессивная, только и умеет орать на учеников , при этом ничему не учит. Психологам в школе самим нужен психолог.
AB
Aig Bek