Kzo Et
1.7
1.7
L W
Совсем не понравилось
қазы сатып алғанбыз. қазының майының орнына сіңір мен қатты салып жіберіпті. суретте май сияқты көрініп тұр, негізі сіңірлер толтырып тастаған. ревизия керек. тексеріс жіберуге өтініш тастаймыз деп отырмыз.
Нұрбол Мергенбек
Мякоть жооооқ 🤬
Айгерим Балтабаева
Совсем не понравилось
50 мыңға ет алып , 2 пакетке бөліп салып беріңіз десем салып бермеймін деп сатушы салмады
Совсем не понравилось
2 кг фарш алганмын, фарштары Ишек карын сасып тур, жаман болп , ишектин майын салсандарда, хотя бы жуып салсандаршы
𝒶 🤍
Совсем не понравилось
сатушылары адаммен сөйлесуді білмейді., сдачаны дгрыс қайтармайды, үлкен кісіге аларып, бақырым сөйлесті, ішіндегі сатушылар.
Назым Сабирбекова
Не понравилось
Сдачаны дұрыс қайтармады,үлкен кісіге аларып,бақырып сөйлесті ішіндегі сатушылар.