Tesla
СТО
Asset Alasha
Печку промыл. Надеюсь этого хватит. И с электрикой разобрались там же)) и кондиор делают, если надо
RB
Ruslan Bakzhanov
Пеш ұрмай келгенмін.Аппаратпен тазалап берді.пока нормалар ұрып тұр.но слабый,радиатор алмастыру керек негизи.Тосол алмастырып,блокты да жуып берди .Май алмастыру да бар екен.Көп рахмет.
ЗБ
Закира Батыршаева
Пеш тазалаттым аппаратпен.Жақсы болды.Бырақ айтты көпке бармай деп, көреміз енді.Жалпы радиатор ауыстыру керек.Бұл что Советую.Өте жақсы.
KA
Kairat Alseitov
Мерс 210. Слабо дула печка.сделали промывку печки и системы охлаждения.Стало супер.рекомендую.Соз жок джиги
EM
Erbol Murat
Рахмет жигиттер жақсы стит май алмастырып берді оригинал май куйып берді разымын
О
Олжас
Машина стеттим бари жаксы МАСТЕР лер жаксы мықты степ берді
Арман Боташев
Ехал с Алматы через Кызылорду проездом на Ладе Калина 2. 3 ноября 2025 год замерз в дороге, с печкой проблема, дула еле тёплой. В Кызылорде нашел недалеко от трассы СТО " ТЕСЛА". Обратился к ним, где мастера после осмотра порекомендовали заменить радиатор печки,вместо очередной промывки, (в прошлом 2 раза уже промывал). Авто 2013 года. Оперативно заменили на новую, все проверили, протерли и опять как в новой машине, Ташкент. Отдельное спасибо руководителю Сакену, который принял в ремонт мое авто без очереди, так как я жолаушы (путник). Цены на работу приемлемые, мастера вежливые. Улкен рахмет.
БИ
Бегділда Исабеков
Все отлично
Муратбес Бестаев
Заменил масло и антифриз. Залили масло пемко 10в40,хорошее масло.антифриз Китами. Все чётко.Рахмет. рекомендую.
RM
Roma Muratovv🥷
Қызметтері жақсы.май ауыстыру,пеш жөндеу. Кандер заправка, бәрі бар екен.Май ауыстырып берді.Пеш ыстық ұрып тұр.Радиаторы осы жерде бар екен.
НЕ
Нұрлан Егембердиев
Мерске 210.пеш те кандер да істеттім.Қызметтері сапалы.Пеш от шашады.кандер мұз болып тұр.Жігіттерге рахмет.Келуге советую.
МЖ
Молдабай Жамешов
Жақсы май ауыстырады екен.
ДЕ
Даурен Ерназаров
Камри 40.Келіп мотор майымды алмастырдым. Жылдам әрі сапалы қызмет екен. Тесла автосервисының ұжымына рақмет. Айтпақшы пешімді де аппаратпен тазалап берді. Құдай қаласа көктемде кондиционерін жасатуға келемін.
Dimash Erlanovich
Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары ,керемет 👍🔥
Ерлан Багипаров
Өте керемет жандар. Қолдары дерт көрмесін. Қаладағы ең арзан, әрі сапалы қызмет көрсететін орын. Пешімді сапалы жасап берді. Басқада қызметтері бар. Осы жерге баруға кеңес беремін.
Мейрамбек Шахаравадин
Өте керемет қызмет көрсету деңгейі өте жоғары
Азамат Амантаев
Спасибо большое ребятам из сто грамотно все сделали. Рахмет!!! Респект и уважуха, рекомендую к посещению
ГА
Гажданбек Аймаханов
Өте жақсы жұмыстарын атқарады Авто көліктің радиятор печкасын жоғары сапалы тазартылды жұмысына береке берсін
Ааа Аааа
Радиатор алмастырттым жұмыстары өте керемет таза👍
Б
Багдат
Тесла кызметкерлерине алгысым шексіз, сумен жургем арнайы апаратпен ауасын шгарып тосолга ауыстырып берди. Кызмет сапасы оте жогары, жанеде багасы карапайым халыкка оте тиімді. Алла истеген кызметтеринизге береке берсин.
СА
Серик Аскербеков
Салонға антифриз иісі шығып, лобовой буланатын проблемамен барғам, жігіттерге ризамын айтылған уақытында көлігімді дайындап, өте сапалы жұмыс жасап проблеманы устранят етіп берді. Қорықпай көліктеріңізді апара берсеңіздер болады.
ЖА
Жетес Абилжан
Были проблемы с кондиционером. установили компрессор кондиционера а также заменили радиатор кондиционера плюс заменили сальники и заправили фреоном. Сейчас всё отлично,хорошо работает. Спасибо ребятам ся автосервиса Тесла. Лично мне понравилось.Советую 👍
Куаныш Кенесбеков
Оте жаксы жигиттер
Н
Нурдаулет
Кондиционер слабо дул ребята из автосервиса заправили фреоном стало всё отлично Большое спасиб
РК
Руслан Кигашов
Кандер заправили.все отлично!доволен.
Ислам Омар
Обслуживание оте жаксы айтып түсіндіріп истеп береди 👍
Ayan Auesxanov
Кондер жасап берди багасына келисип. Полный диагностика жасап, барин тусиндирип. Жаксы истеп тур пока. Узакка кетеди деп ойлаймын ойткени баскаша екен жумыстары
ᘛ⁐̤ᕐᐷ .
Осы жерден май ауыстырғанмын, сервис ұнады. Админдері бар екен сөйлесіп сразу очередьке қойып күтем дегенше кофе ішіңіз деп әкеп берді. Күшті екен вообще неожиданно болды. Жалпы іші де таза екен қыз балдарға да рекомендую 👍👍👍 Басқа жерлерде тисіп кекетіп тұрмайды бүкіл сұрағыма серьёзно жауап берді...
НД
Нурбол Достиярин
кондиционер жасаттым өзімде мазда птичка, інімде галант екеуінде мұз қылып жасап берді. адамдары да сыпайы екен Аманчо мен Нурбек деген жігіттер істеп берді, жігіттерге рахмет. енді тек осы жерге барамын
Мурат Музимов
Заменили сальник и запрвили систему кондиционера.Теперь холодит отлично.Спосибо ребятам.Доволен как слон.Всем советую.Еще здесь есть замена масла.
11 апреля 2025, официальный ответ
Мурат, здравствуйте. Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку 💛 Будем ждать вас снова 😉
Бақон Жорабекұлы
Кондиционер ремонт жасау керек болды.Точнее радиатор кандера утечка болып тур.Замена жасап заправка жасап жатыр.Пока все норм.Еще дополню.
11 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Бақон, благодарим вас за приятный отзыв 😌 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
NW
Nurbol Werimbetov
Приехал на заправку кандера. Обнаружили утечку. Будут делать ремонт радиатора. Если всё будет хорошо заправим и поедем.
19 марта 2025, официальный ответ
Nurbol! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 🔥 Будем ждать вас снова!
Aslan Karatai
Пришёл на замену масла. Заменили масло в двигателе масло Afinol 10 W 40. А также сделали кое-что по ходовке.ещё есть услуги по ремонту автокондиционеров и авто печек спасибо ребятам в автосервисе все было очень хорошо.
19 марта 2025, официальный ответ
Добрый день! Большое спасибо, что оценили 🙏👌 Всегда рады помочь 💛
Марат Нысанбаев
Хюндай Соната печка промывка жасаттым,пешим кайнады 👍👍👍 Иштеги балдарга рахмет!
24 января 2025, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв и оценку. Ждём снова ❤
ЕА
Еркебулан Ахметов
Мерс 124 пеш урмай калды.келип аппаратпен тазалаттым.коремиз болашакта калай боларын.пока бари жакси.
AB
Almas Bimaganbetov
Машинамнын газы истемей келгенмин.Газдын ошибкаларын тауып истеп берди👍Ишинде тагы печкага промывка жасайды екен,пешимди де тазалап алдым👍👍
11 января 2025, официальный ответ
Almas, добрый день! Большое спасибо, что оценили 🙏👌 Приходите, будем рады вас видеть!
А🍓
Асыл 🍓
Постоянно меняю здесь масло на двигателе. Летом еще ребята заправляли кондёр. Зимой делают печку. Сервис на хорошем уровне. Советую. А так же есть мотористи ходовщики.
Асыл, здравствуйте, благодарим вас за приятный отклик 💛 Будем ждать вас снова 🤝
Абдусалим Шамиев
Мазда Кронос клапан сальник алмастыру керек болды.Тесла стога келдим.Жигиттер жаксы жасап берди.Багасы тиимди Жане уакытылы.балдарга рахмет.кенес берем,келиниздер.
Добрый день, благодарим вас за ваш отзыв и оценку ❤ Обращайтесь 🤝
Мұрат Қайратов
Ниссан Теана полный хадовка жинаттым.Жандос мастер жаксы жинап берди.жигиттерге рахмет.Кызмет Багасы да кымбат емес екен.Всем советую.баска да кызмет турлери бар екен моторист,электрик,газ орнату,май ауыстыру,пеш кандер жондеу.маган унады.
3 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Мұрат. Благодарим вас за доверие!!! Ждём вас снова!
Максат
Камри 30 пеш оң жағы жылу ұрмай қалды.Жігіттер көріп берді.жаңа пеш радиатор алмастыру керек болды.өздерінде радиатор новый бар екен.Жақсы болды.рахмет.кеңес беремін.жалпы басқа да қызмет түрлері бар екен:моторист,ходовой,автоэлектрик,газ орнату жөндеу,кандер пеш жөндеу,май алмастыру т.б.
Добрый день, спасибо за доверие. Всегда рады вам 😁
AB
Askerbek Boranbayev
Машина начала троить. Показал пацанам они сделали компьютерную диагностику. Показал катушку. Будем менять. спосибо пацанам. Всегда обслуживаюсь здесь. Всем советую.
Спасибо вам за добрые слова 💛 Мы работаем для вас 🤝
Абылай Касым
Менің пешім тіпті жылу беруден қалған болатын. Содан осы СТОға келіп пешімді тазарттым. Бірақ осынша қоқыс шығады деп ойламаппын. Жігіттерге Алла разы болсын. Бағасы да қол жетімді. Шын ықыласпен рахметімді білдіремін.
2 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим, что уделили время и написали отзыв 😌 Были рады знакомству 💛
ES
Erasyl Sh
Паражняк екен блаа
ЖЕ
Женисбек Ермаханов
Хайландер печкасы он жагы дурыс урмай турган,иштегы балдар радиаторын алмастырып берді.Жаксы урды результат бар👍👍
26 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв! Очень приятно 🌸
P.
Ponos .
Рено Логан. промывка печи на машине. Сервис отличный.Процесс промывки идет нормально. Советую всем.
24 декабря 2024, официальный ответ
Байдос, здравствуйте, благодарим за отзыв и оценку 😉 Нам очень приятно.
Абзал Бедебаев
Давно здесь обслуживаюсь.Советую.Ребята делают ходовой,мотор,электрику тоже смотрят.А также есть ремонт промывка автопечек и автокондиционеров.Есть замена масла.Установка ремонт диагностика ГБО.
23 декабря 2024, официальный ответ
Абзал, добрый день! Огромное спасибо за добрые слова! Приходите в гости ещё!
ЕШ
Еркін Шаймен
Мерс 210 пеш салқын ұрып кетти.Тесла автосервисінде балдар аппаратпен тазалап көруге кеңес берді. 11000 тн екен. Пеш радиатордын алмастыру 30.000 тг екен.Тазалап көреміз енді. Есличе дополню.
23 декабря 2024, официальный ответ
Еркін, спасибо за добрые слова! Приходите, будем рады вас видеть ❤
ДА
Диас Айдарбек
Лексус ес 300 пеші істемей жүрген.жәй ұратын.аппаратпен тазалап берді.жігіттерге рахмет.Нұрбек деген мастер жақсы екен.
20 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам, что уделили время и написали отзыв 🔥 Приходите, будем рады вас видеть.
БР
Батырхан Рамазанов
Соната 2011 была проблема с печкой.Решили промыть на аппарате + с химией.стоило это 7000тг.посмотрим как будет.Процес идет нормально.
Добрый вечер. Благодарим вас, что выбираете нас 🔥 Будем вас ждать 💛
Шехо Гугугага
Бұрын камри 40 пеш радиатор и антифриз алмастырганмын,сол кезде жақсы нәтиже шықты.Қазир равон р3 акелип турмын пеште проблема бар.коремиз калай болатын.
Здравствуйте, спасибо большое, что оценили 😉 Будьте здоровы ❤