Сатурн
Кафе
3 ask.m333
🔥🔥🔥🔥падам падам 💋❤️🫶🏻
smittt11 !
ескы ышы билярды кии леры де онша емес плотно быр ремонт керек
жинкинлев 🦁
поряжнякк
DD
Dengi Dollar 77
Отличное кафе рекомендую
НР
Нурислам Рустембек
іші нашар ұнамалы балеқорлар ескі заттар снп атрк дивандары шрп
Ершат
Күшті
Назерке Каржаубай
Тамактары шашликтеры оте жаксы керемет
БА
Ботакоз Алпысбаева
Тамақтары оте дәмді
Қанат Әлдіжаппаров
Не деген сұмдық бағалар өте қымбат тазалық жоқ нашар пиволері тұрып қалған сама обслушкаға ақша қосада заңға қайшы нәрсе бұл өте қымбат тексеріс жберу керек
N
Nurzhan
Shingis Aidar
Обслуживание 15% қосады жалпы бізге ұнамады
N R
каждый одноразовый посудаға(1шт) 200тг ұстап қалған бұл не сұмдық! Неге артық төйледік деп,жазсақ , жауап беруі қиын,әзер жауап алдық. Чек бермеді, бізде чек шықпайды деп айтты. ОТСТОЙ, не советую!
Aizhan Seilova
Тамақтары дәмді
Айбек Нурымбет
Хороший кафе. Все вкусно. И что мне понравился бильярдный тут. Удобно после рабочего дня расслабиться покушать и отдохнуть. Буду ходить постоянно
N
Nurtas
Хороший кафе,понравилось
EA
Esdaulet Akylbek
шашлыктары керемет куырдак тоже кушты