Mergen
Бильярдный клуб
БА
Бага Ахметов
Совсем не понравилось
Килері қисық, ауыстыру керек.
НН
Нургуль Нур
В восторге
Саламатсызба мына Камса Рахимбаева деген кісіге жауабым: мен мергеннің админымын, Сіздер 2 адам боп сырттан кіріп, рұқсат сұрамай, баса коктеп туалетке кірдіңіз, шыққаннан кейін біздің ‘неге рұқсатсыз кіресіз дегенімде, шабаландап, ұрсып шыға келдіңіз, не болдв сонша деп, касындағы еркекпен отырыстан шыққаныңыз корініп тұр, сонда бөтен біреудің территориясына рұқсатсыз кіріп тұрсыз, қысылып тұрсаныз тым болмаса рұқсат сұрау керек, беттен алып тұрсыз, есіңізде болсын бұл Сізге проходной двор емес!!!!бұл жеке территория!!!!сіздің қораңызға кіріп тышып, сиып кетсем кетсем корер едім, калай сайратынынды😎
атым жоқ
Было средне
кассадагы апай урса берема
Kamsa Rahimbaeva
Совсем не понравилось
саламатсыздарма?,туалетке отырғанға 500 теңге екен,бүлдіріп кетсең мейлі екен,естіп өзім щок болдым,қайран қазағым,солай байдыма,сорлы қазақпыз ғой,басқаларға не айтасың.
Кairat М
Dimash Zhanyzakov
калай хабарлассам болады
Ермек Сайфулла
В восторге
Столдары да киилері де жаксы
Erkebulan Seisenbekov
Air pain
rasulll asy1
Совсем не понравилось
Нашар кий лары сынған доптары отырык өте нашар адамдар аз барады
Алматов Алмат
В восторге
Обновили столы , свежий ремонт!
Nurmuhammed Abdiuaitov
Понравилось
Зор зор кии сәл пәл қисықтығы болмаса
sigiyama sigiyama
в неудивительном состоянии
Нурик Сыздыков
Совсем не понравилось
Номер удалить надо не рабочий
Нұртілеу Сайманов
Понравилось
Негізі жақсы былай бірақ иногда онша мес 6 дан кейін 1200 тг бір сағат .6 ға дейін 780 тг если че