Sushi Tema
В здании
4.4
НА
Наргиза Аскар
Ожидание и реальность🤦🏻♀️ Ұят болды қонақтардан
Нурайка Айсултанова
Заказывали в Суши тема первый раз, приготовили очень быстро и вкусно, продукты свежие, нам всё понравилось! Советуем!!!
Баяшка Ермаганбетовна
Салтанат Буранбаева я хотела вам ответить на ваш отзыв☺️ Мен сізге заказдын кешігіп жатканы үшін кешіріп сұрап,шығып жатқанын айттым заказыныздын(перепискада да көрсетилген “мен сізге жаймен айтып турмын”).Наверно сіз қателесіп тұрсыз бұл жерде кімнің нервная екенін😂Вы сразу с криком ответили“Енді шығады ма заказ мен кафега барып үлгеретін едім TУПAЯ Б Л * Т Ь»и сразу бросила телефон.Ожидание сізге 1:30-2 сагат көлемінде ескертілген болатын,не надо так врать.Каждый 15 минут сайын хабарласып заказым не болды деп сұрай берудің қандай екенін тек общепитеде жұмыс жасайтындар ғана түсінеді деп ойлаймын🫠 2 гистагы отзывтарыңызға қарасам ешнәрсе жақпайтын сияқты ғой сізге😅 Клиент всегда прав,но с такими словами не знаю даже что сказать.Не адекватная болғаныңыз үшін ешкімнің кінәсі жоқ деп ойлаймын,сервистарды жамандамас бұрын қалай сөйлеуді үйренгеніңіз дұрыс.Кіші болсамда сізге айтқан ақылым болсын☺️
СБ
Салтанат Бурамбаева
Ужасное обслуживание! Оператор нервная, у нее истерический невроз🤦♀️ приняла заказ на сумму 13400, сказала заказ будет в течении 1-1:30ч, позвонила через 2:30часа, сказали что только собираются отпр заказ. В этой связи я решила отказаться от заказа, она начинает орать, кричать и выражаться не цензурно!🤦♀️ мало того что по телефону нецензурно выразилась, да еще мне на ватцап начала писать… я вообще в шоке от сервиса🤦♀️ не вкусная еда, не свеж.приготовленный рис в роллах, тесто пиццы это вообще жесть!
Nuray Kystaubaeva
ОА
Олжас Ахметов
Сушилары тамаша екен. Алуға кеңес беремін 👍👍👍
Аккумус Айтбаева
Вау ұнады қыздар рахмет💕 өтте дәмді бағасы тиімді
GZ
Gauhar Zeinegalieva
Ужааас что за отношение такое ?Еще ради этого ждали 2 с полтара часа заказа 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Разочарование вообще🤦🏻♀️🤦🏻♀️Как попала положили,даже если доставка почему нормально не доставили??
МТ
Маржан Турекулова
Сушидың күріші кеуіп қалған, қатты боп. Крылышки вообще ужас піспей қалған сүйектерді салып жіберген. Ужасно, не рекомендую
Венера Наженова💓
Суши были очень вкусные😍❤️❤️❤️
.`
. `
10/5. Крылышканы крылышка деп айтуға ұялып отырмын. Сыртындағы қамыры тастай, оны алып тастасаң ішінде еті қалмай қалды. Ақша алған соң, дұрыстап беру керек еді
daannnonne janabaiqyzy
Өте дәмді қол жетімді бағалар поварларының қолдары алтын қатты ұнады❤️🫶🏻
Ulpan Daniyarova
10жармда заказ бердм 12ге дайн болсн деп 1де акеп берди🤦♀️жазсак ответ бермит, звондасак алмайт ответственность жок👎
ША
Шынар Абдикадирова
Керемет ,уакытында жеткізді
b0tagozim .
Просто шикарно😍😍😍 Сушиларын айта алмадым советую!!!
Fariza Saduakas
Суши тема сушилеры тема качество вау топ кой топ 👍🏻👍🏻👍🏻
Farkhad Kassymbek
Өте керемет сушилер доставкасыда тез 👍 Просто бомба 😋
NK
N K
Дәмі тіліңді үйіреді 😍советую всем
Айдана Досбенбетова
Кызылорда бойынша ең дәмді суши👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽 Бағасы тиімді👍👍👍👍
Асхат Серикбай
Супер111111
Алексей Семин
Заказал сет. Принесли не полностью. Деньги вернуть отказались. Замены напитка тоже не сделали. Никому не рекомендую
Laura Kazaliyeva
Удобно забрать с собой либо заказать домой.
Orazgul Makhmudova
Вкусно, быстро и недорого👍