Айнара
2.8
2.8
УС
Улдана Саукеева
Не советую мастера Асель — грубое отношение и неаккуратная работа.
ZT
Zinara Tazhmkyhanbet
Люди внутри очень плохие.Они не умеют делать сложную окрашивание.Когда я попросила их сделать это за меня,они удивились и сказали,что это сложно.Меня покрасил человек который не умеет красить волосы. Цвет получился не тот👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ЖА
Жанайым Абдрахманова
У мастера Асель просто ужасный сервис. Грубая, дёргала волосы, сделала вообще не то, что я хотела
Азиза Раимбекова
Мастер Асель такая приятная, шашымды тек Аселге ғана сеніп тапсыра аламын🫶🏻 Қанша жылдан бері именно Аселге келемін,өз ісінің маманы. Советую всем, еще қолы жеееп-жеңіл, тез өседі👍🏼👍🏼
Гүлжамал Серикбаева
Уақыттарыңды жоғалтқыларын келсе осы салонға келіңдер.Ішіңде 4 қатын қолдарынаң боқ келмейді.Өтірік айтады телефоннан.Нервымды бітәріп келе жатырмын!!! Бармандар
Амангали Балгабаев
Жақсы шаш алады.маған ұнады
Коси💗🔥
дивандары жыртылу бірак шашты күшті істиді 👍👍👍
Айж Айж
Жауапкершіліктері жоқ, қолдарынан түк келмейді всем не советую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻