Бақ-Дәулет
В здании
3.2
АЦ
Алена Цой
Записались в спа на 16.12, предоплату оплатили, по итогу они запустили других людей на наше время! Даже не извинились, а предложили просто подождать 1 час! Сервис нулевой!
YY
Yeleubay Yelaubay
Ну, самый главный минус это персонал.
Ақтоты Актоты
Жауапкершилик жок администратор дұрыс жауап бере алмайды Клиенттермен дұрыс байланыс жок Азаннан хабаласып кешке дин дұрыс жауап ала алмадык Сумдыққ жауапкершилик жок
NZ
Nazgul Zhaksylyk
Просто ужас, спросила что входит в сумму, которую я буду платить, видимо не хотели отвечать, меня тупо блокнули) там у них кстати новый спа открылся, хотела записаться туда, за 2 часа не смогли нормально ответить и после еще блокнули. Если нас как клиентов не уважают, зачем нам помогать их бизнесу и кассу наполнять, не ходите туда, лучше пойдем туда, где нам будут относиться с уважением!
Алмагул Досмамбетова
Біз SPA салонына барғанбыз,өте керемет маған ұнады,Ардақ пен Жанна деген қыздар күтіп алып,бар қызметтерін жасады,массажы өте сапалы дәрежеде жасады,жақсы көңіл күймен үйге кеттік,рахмет сіздерге!
magzhan smagul
Іші лас
Madina Mambetova
Керемет
Zhakosh ✨
Дым ысымайды
A A
Кызметкерлер оте дореки, накты жауап бере алмайды, иши лас сервис ноль
AT
Aidyn Tussen
ен нашар баня Кызылордадагы лас оте тар вобщем не советую
Аааа Бббб
Бугин звандап багасын сураганмын, телефонды алган адам отееее дореки жауап берди .
Кайрат Калтаев
Неге жаман болса неге барасындар барып тустиндерма мактауга лаиыкты гои кушти керемет массажы унады иши кушти унамаса барма обезателн жамандау емес дымын ишинде болсын бари керемет жумыстарынызга Саттиилик
КБ
Камалия Бахыт
Баня өте нашарлап кетті, қызметкерлері дөрекі сөйлейді, сервис нөль, іші лас
СБ
Самат Бердибеков
Очень грязно хоть кабинка хоть сауна и общая Кассир вообще грубо обращается
Меруерт Meirambekovna
Өте нашар ішіндегі қызметкерлер дікеңдеп сөйлейді баруға не саветую масқара ужс
ҚБ
Қуанышбек Баймұрат
Ішіндегі қызметкерлер дөрекі сөйлейді, ақшанды қайтып береміз шығып кет, сөйлесу мәдениеті өте төмен👎👎👎👎
Dimash Toretay
ішіндегі аквариум ескі
ЖМ
Жаркынбек Мустафа
Қызмет көрсету сапасы өте төмен, алмаған затты алды қылып қосып жібереді байқаңыздар. Іші лас, тазалық жүргізілмейді, кассадағы қыз өте дөрекі, жалпы баруға тұрмайтын жер. Бір жұлдыз берудің өзі обал болып тұр.
NO
Nurtileu Omirzak
Баня отп культ пары бари банчиктери жаксы👍
Аймико
Баня барсам 30 айел отыр жаланаш, лас иши. Душы истемейди, кафель кир, свети карангы. Оте нашар
BK
Bibinur Konysbai
Баня ужас кир,лас. Общийга киргенде индияга тусип кеткендей болдым.Светтери темный, душ истемейди ишинин кандай лас екенин созбен жеткизе алмаймын.
Раббия Кайраткызы
Іші нашар адамдары да нашар калай болса солай сойлейди 1 звёздочкага да лайык емес негизи
Dastan Imanbaev
Ассалаумагалейкум Кызылордалыктар 1 кыздары жумыс истемиди 2 есик алды турган мусор 3 кире бериси дым жуылмаган толган балшык 4 туалете парилка жагында общ залада толык ламочка жок иши толык кап карагны. 5 мулдем клиентке деген кызмет дурыс емес 6 курметти акимшилик осы жогарыда аталган кемшиликтерди карастыруларынызды отинемин
Musa 55
Ышы таза барыде бар керемет тусуге турарлыктай баня екен тек банчиктерынын ашуына тимеу керек 👍🏻
Ермухан Куантаев
Жақсы тамаша
Руслан Калиев
Услуга 0000 Не советую
Сағым ❄️
Плохое обслуживание
Agzam Seitmakhan
1 жұлдыздың өзі артық баруға кеңес бермеймін баняға ремонт жұмысшыларға ақыл ой берсін Құдай
Базар жок пары зын тазалык жок
Камила Мұқан
ГG
Гаухар Gokha
Ремонт керек іші салқын
Maya💋 Muslimova
Керемет Баня шашатараз спа сауна общи кабина бари бар
Алиханчиик🐺 ……
Шаштаразда бар екен👍
сары .
кушты,пар да ишиде тазалык кушти сакталган алгысым шексиз
Q0
Qazаq 01
Іші суық және қызметметшілерге айтсақ мәселені шешудің орнына клиентпен өте дөрекі сөйлесті. Барғанымызға өкіндік
ZT
Zxc Top
Отвратительное место, где с тебя стараются высосать бабки. Заплатили на троих с массажем 21 тыс тенге, администратор при этом агрессивно пихала свои программы, якобы так выгодно)) заходим далее в кабинку, грязно, ремонт ужасен, с кранов почти не течет вода. Хотябы кран почините)) ужасное место которое даже 1 звезду не стоит. Массаж тоже был очень агрессивным, хотя мы говорили не делай так. По нам было понятно что это супер больно. Массажистка которая зашла вторая, супер нетактичная, у меня сестренка пухленькая, она спрашивает 15 летнюю девочку не беременна ли она. Прям ауылбайский вайб, акшаларынды далага шашкандай келесндер. Рядом есть шашлычная, хотела заказать 1 палку шашлыка, сделали , но она была красная🤣 как будто недожарили. 0 из 10!
A$$EL ĶHAŇ
Жаксы баня екен тек адам коп , ыштегы ауасы айналып улгермейды екен
Не такой уж крутой баня ОБЫЧНЫЙ баня и старый нужно хорошенько обновить заделать ремонт и обслуживание тоже не топ
Абай Абай
Уже старый, нужен хороший ремонт