Sagynysh
4.1
GA
Gua Abiyeva
Совсем не понравилось
Ужас тамақтары, не вкусные, кешегі тағамдар, стол сүртілмеген даже, просто слов нет, шіріп жатыр, ан исанитария, книга жалоб жоқ, деп көк бет қатын
БК
Ботакоз Кайнарбаева
Совсем не понравилось
Шашлыктары дым унамады. Биринши и сонгы рет келгеним болды. Не советую
Gih Dar
Не понравилось
Там мы нашли в супе пленку И не чисто В диванах мы нашли стекло Ванна не чиста
LA
Liazzat Amanova
В восторге
Шашликтери улкен алеми екен дами
ЛУ
Ляззат Умирзакова
Балықтары дәмді екен
К
Кайрат
Рыба пересоленная
Мейрамбек Бекжанов
Понравилось
Местами можно заходить
Аманбай Жаңабек
В восторге
Офицант екі жігіт молодец рахмет ұнады обслужка жақсы жасайтын екен Ералы,Нұрлыбек
Айдос Аппаз
Совсем не понравилось
Бағасы өте қымбат тағамдары құдай кешірсін дәмді емес шашлыктерын мақтағанға барғанмын өкініп қалдым алдағы уақытта бармаймын деп шештім неге сонша коп отзыв жазу керек болып қалған таусылмай ма мынак немене бале әлі жазу керек па сөздерім таусылды
ST
Saiat Tolebay
лучшие официанты вобще бомба
Каусар Абзалкызы
В восторге
Очень классное заведение шашлыки Очень вкусные
9 посещений
ГА
Гулнур Алденова
Не понравилось
Қымбатшылық
Частый гость
СА
Салтанат Алмат
В восторге
Астанадан келдім. Өмірімде бұндай дәмді шашлык жемеген болармын. Керемет 5 жұлдыз
Актоты Асанова
В восторге
Шашлыктары дәмді. Шашлычный таза, кухнясы жақсы
AT
Aliya Tanabai
Понравилось
Заказ алмаса номер неге қояд ұқпадым,адам да жоқ қапылып дитн
са
сергей аствацатуров
В восторге
Лучшая еда в Казахстане! Лучшие ребята в Казахстане! Если будете рядом и не заедете, никогда не узнаете вкус Казахстана! Не ожидал , что именно в Кизил орде встречу кафе выше звезд мешлена!
Имануил Либерманн
Было средне
Так нам советовали это место,но в 11 утра позавтракать нам не предложили ничего,сказали приходить к обеду .в помещении чисто,как раз убирались
MS
Medgat Shakiruly
Понравилось
Шашлык дамди екен
Мухтар Бегманов
В восторге
Ассалаумағалейкум Қазақ Елі! Мейрамхана "Sagynysh" әкімшілігіне, азпазшыларына және қызметкерлеріне үлкен Рақметімді айтқым келеді. Тамақтарыңыз өте дәмді және көлемді. Жасап жатқан кәсіптеріңізге Алла Тағала Берексін берсін.
Назикош 🤍
Не понравилось
Қызмет көрсету нашар екен,бір барып көруге болады бірақ тамсанып отырып жей алмайсың,фрилері ащщы,ыдыстары таза емес,оффицанттары ойланып жүре берет,қақсап отырып алдырттық дым қызығатыны жоқ шашлыкқа жуаны малга турагандай қып турап алып келген баруга совет бермейміз 👍
Ayanat )
Совсем не понравилось
Дымда керемет емес жарнамасы өтірік заказдарыңыз 1,1жарым сағат дегенде зоооорға келеді лучше келмия қойыңыздар👎👎👎
into🗽 nurbekqyzy
В восторге
очень вкусные шашлыки папа покупает почти всегда, так как мы тут только шашлыки пробовали а остальные незнаю. может тоже вкусные
Досхан .
Совсем не понравилось
Халатно относится к клиентам, заказали заранее к ауызашару, не смогли доставить, говорят перепутали заказ, сделали возврат, больше не будем заказывать здесь.
D N
В восторге
Официант Көркемайға үлкен алғыс! Сыпайылығы, жылы жүзі және ұқыпты қызметі көңілімізден шықты. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде болды.
Жания Омирзак
В восторге
Блиннн все супер, шашлыктарына сөз жоқ. Алматыдан бұндай шашлычный таппадым. Все вкусно😍😍😍 Обслуживаниесі бөлек әңгіме, Көркемай деген қыз обслужка жасады. Өте сыпайы, тиянақты, өз жұмысын керемет атқарады. Слов нет✅✅✅
Aiym Azimhan
1 жұлдыз әрең қоип тұрмн страшно қымбат дым тәтті емес
Adik )))
В восторге
Бала шагаммен шашлык жеуге барып риза болып кайттык. Дами, колеми, ценасы баруга турарлык. Советую баруга
ж к
Понравилось
Кабинка дорого
КМ
Канатбек Мыржакупов
Онша емес тазасы
ЛА
Лаура Абдыкалиева
Совсем не понравилось
Щашлыктары оте нашар. Килен суйек акелгендери баранина заказ берсек. Обслуживание нашар.
bahaleeekkk_ -
В восторге
көокемай деген қыз жақсы обслужка жасайды,шашлыктеріңіз дамді ұнады қолдарыңыз дерт көрмесін❤️❤️❤️
Ішінде Көркемай деген қыз клиенттерді жақсы қарсы алады 😍
Мольдир Сапарбек
Дамди шашлыктердин бири осында
Айгуль Колбаева
Доставка заказ бергем 20мың ұнамады аз порциясы
Сабира Мараткызы
В восторге
Здесь все вкусно😍 мне понравился
БТ
Бекболат Талғат
Шикі тамақ беріп қатырған
Darhan Ospanov
В восторге
Ужинал сегодня 19.04.25 все очень вкусно , особенно рыба , вежливый персонал . всем советую !
Это Никто
Шашлык жақсы екен
Aizhan Kaliyeva
Керемет шашлыктары 👍👍👍
ШБ
Шынболат Бекзатулы
Совсем не понравилось
Мереке тойлаға келгенбіз отбасымызбен оте лас, офицанттар, админ дұрыс жұмыс жасамайды. Тамақ жағына келетін болсақ берген заказымызды 1сағат күттік, бағасы қымбат дәмсіз, келесіде бармайтын болдық.
Karina M
Совсем не понравилось
Өте лас жер, грубая администрация. Ата-әжемнің шаңырақ құрған күнін тойлауға келгенбіз. Кабинаны жалға алдық, бірақ караокесы дұрыс жұмыс жасамады. Анам бастан-ақ жалоб жасаған кезде уважительно сөйлесті, бірақ администратор клиенттің жалобын фиксировать етіп, қызметінің сапасын ұлғайтудың орнына клиентпен қатар, тіпті одан бетер ұрыссып тұр. Одан кейін администратор Индира кабинаға кіріп келіп, атам мен әжеме караокенің клавиатурасын көрсетіп “мен сіздерге дұрыс бердім ғой” деп айғай салып бастады. Сонда бұл қандай жер? Қандай адам? Үлкен жастағы адамға, той тойлауға келіп отырған адамға қалай бас салып айғайлауға болады? Полдан бастап, адам отырып тамақ жейтін столға дейін лас. Тіпті бір жұлдыз қоюға да тұрмайды. Осы жердің егесінен администратордың клиенттерге деген “отношениесын” қайта қарауды сұраймын. Келесі жолы администратор болуға профессионализмі жететін тұлғаны алу керек!
КЖ
Калмурат Жаксылыков
Есть причина.
Aizat Ashykba1
В восторге
официанттар кушты вежливые иши таза👍🏻👍🏻👍🏻
AY
Akniyet Yerkinova
Совсем не понравилось
Осыған дейін келгенбіз, ұнаған еді, кеше барып просто жей алмай қайттық! Видимо повар өзгерген, баранина тапсырыс бергенбіз, подачасы әдемі бірақ еттің дәмін сезу мүмкін емес, тек приправа мен тұз жеп отырғандай болдық, фри де тура сондай)) Ескеріп, шара қолданады деген үміттемін))
IT
Ilvira Tilemisova
Совсем не понравилось
Фу сервис ужас. Куырдак заказали. Не вкусный и пересолёный. Блюдо и на вид и на вкус ужасный
S
Совсем не понравилось
Это что-то страшное . Ни в коем случае не заходите , еда отвратительная .
MM
Maxim Mineev
В восторге
Очень вкусно, качественно, понятливый отзывчивые работники и адекватные цены! Спасибо Вам! Рекомендую!
Bagdat J
Совсем не понравилось
Тамақ жейтін жер емес! Антисанитария, тазалық нөл!
Нурсулу Сарсенбаева
В восторге
Было очень вкусно и персонал очень приветливый
КА
Куаныш Амиршеев