Центр урологии и андрологии
Уролог
4.3
4.2
Дамир Берикболулы
Клиника Урология ұжымына оның ішінде арнайы Дархан Нұрбекұлына алғысым шексіз өте мықты маман баруға кеңес беремін
ZM
Zhomart Medetbai
Дархан Нурбекулына улкен рахмет,мыкты врач👍
Ardak Sardarina
Клиника Урология андралогия ұжымдастарына оның ішінде Нұрбай Дархан Нұрбекұлына алғысым шексіз, ол кісі басынан аяқ көмектесіп диагнозымды қойып лечение жасады. Дархан ағай жұмысына табыс тілеймін, келіңіздер өкінбейсіздер. Клиникада жақсы мамандар көп, персоналдарда өте жақсы, жұмыстарына адал.
Батыр Уали
Нұрбай деген жігітке Алла разы болсын. Бұл орталықтан бұрын Арадқа бардым. Дәріңді жазадыда жібере салады. Бұл мекеме толық жазылғанша бүткіл апараттарымен емдейді.
DZ
Demeu Zhaksylyk
Олжас Байтуреев мықты маман жұмысыңыздың берекесін бере берсін🔥🔥
Aisultan Amirkhan
Хочу сказать большое спасибо персоналу центра урологии и андрологии, и доктору Нурбайю Дархану Нурбековичу за внимательное отношение к своим пациэнтам.
Aқжол Өмірзақ
Мен урология андрология емханасына ауырып келіп едім операция жасады жақсы шықты алғысым шексіз дәрігер Байтуреев Олжас Сапарбекович Ақтөбе Астанада емдей алмаймыз деді дәрігер емдеді өте жақсы
Нурсулу Ахаева
Беспонтовый центр. Самый безответственный персонал
АЖ
Азамат Жалгасбекулы
Мен ауырып келип,урология каралган едим.Даригер Байтуреев Олжас.Ол кисиге алгысым шексиз.Жумыстарына саттилик.Келгениме еш окинбеймин.
Alibek Ramazanov
Мыхты клиника, бары жаксы каралды, врачтар жогаргы денгейде карады, Алматыда Астанада каралганымда дурыс диагноз коймады, осы жер гана точный диагноз койды, Ырзамын Олжеке✊🏻
Дәрігерлер мен ем жасайтын медсестра медбраттар өте тамаша. Қызмет көрсету жоғары сапада .👍
Zolotaya Zolotaya
Осы клиникада жолдасым жатты, тамактары керемет деп келди. Санаторийде де бундай астар дайындамайды деп келди. Асхананын апайларына рахмет, шеф поварга рахмет, жане жолдасымды емдеген Акылбек даригерге рахмет.
Ман Мани
Ақылбек деген врач жолдамамен әкемді жіберіп тұрса да, қабылдамады. Өтте нашар клиника. Тек ақшаға құныққан.
ДА
Данияр Алжанов
Осы клиникада операция жасаттым Аллаға шүкір Өте жақсымын!!!
БК
Багдат Кенбаев
Дархан Нурбекулына рахмет!🔥
БУ
Бахыт Уызбаев
Өте керемет клиника Дархан Нурбекулына рахмет
Мусабек Асылбек
Өте нашар. Урология бөлімі практиканттар укол салғызады. Ақылы бөлімі ешқандай комфорт жоқ. Не советую
Абдуали Танабай
Если вы читаете лучше бегите не ходите в эту клинику. У нас нету урологов в городе. Езжайте в Алмату. Там найдёте хорошего врача.
Moldir Abdikali
Четко,ясно и оперативно. Рекомендую эту клинику. Работают профессионалы очень понравилось отношение к клиентам.
НИ
Нурсултан Искаков
Фигня а не обсуживание не ходите
ГБ
Гульмира Бекенова
Лучше обратиться в другую клинику, если у вас проблемы с почками, раскрутили на нужные процедуры, не помогли с проблемой боли в почке, просто прописали кетанов, врач Олжас. Пришлось заново пройти консультацию в другой клинике, где мне прописали назначение и решили проблему с почкой.
Плохо работают!