Многопрофильная областная детская больница
4.1
алия
Мен ушын ыстык жер 🥹🤍
Gulderaiym Amangeldi
Лор отделениеде жаттым күшті,заведуюший отделение мейірімді күшті медсестралар санитаркалар да жағымды адамдар❤️
111ABK 11
Полный бардак!Комнатага Кварц косулы турганын айтпаган я сыртына жазбаган. Сол кварцтын кесырынен 3 айлык баланын беты куйып отыр!Не маскара мынау!Ким карап отыр бул жакка вообще?!Я тазалык жок, я дурыс диагноз коя алмайт, я лазер аппараттары жок! 3 емхана анау лазер бар осында деп детскийга жберип откан! Дамыган заман дейди ау атасынын басы!
keruenova mm
Второй лагерь для меня.
Perizat Daulen
I
Aruzhan Saktapbergenova
Өте жақсы емхана тек кәзіргі жас ата аналар бұрынғы ата аналар сияқты көздері ашық емес та әр ата ана ға бір дәрігер бермиді общий әр бөлімде бір дәрігіер болады оған любой жерде кезекке тұрасың неге даже поликтеде неге соған шыдамсыз болатынын түсінбеймін бала ауырып өлейін деп келсе макул го кішкене күте алмайды осы кәзіргілер жағамды ұстадым осы отзывтарын оқып ужс
Мади Искаков
олжас агай қасымды тігіп берді рахмет
НБ
Нурсулу Болат
күшті бірақ,іші ыстыққ
🤍 k
неврология болымынде жаттым, санитар апай киымдеримди тамагымды шан сурткен , туалет сурткен перчаткасымен устап тамак салатын шкафымды актарды,неге ашып заттарымды устап жатсыз деген суракка укыметтын заты деген жауап алдым, медсестралары оте кушти, жаксы карайды , тек санитар апайлар оте грубый кысылер!!!!!!
Макося Макося
Всё понравилась🤗❤️🔥лежала там недавно😓было весело но одновременно скучно но скучаю как лагерь😭
leonid__kenvyx 🇰🇷
Врачи хорошие работают все чётка работа
Manelletti
Приехал с переломом со смещением на пальце ноги операцию надо было делать до операции все норм было но вот после операции проснулся и сразу в палату без инвалидной коляски меня просто тащили 2 медсестер на себе и заставили идти до кровать в состоянии действия наркоза а все остальное было норм но вот костылей нету мне отдали прошлые от какого то парня!!!
A.B .
Хороший больница
Асия Асылбеккызы
Педиатрия 2 санитар апайлары жаксы вежливо сөйлейді👍
Ersin Zhaksylykov
Адемы
meirzhan bukharbai
Норм бірақ ыдыс жуатын жерде иіс шығады бүртүрлі
Beksultan Sabituly
Лучший больница
zhoma ™
В больнице врачи очень доброжелательны и вежливые, создают хорошие условия для пациента. Врачи не грубят и делают все возможное для нас. Служба быстрого анализа идеально подходит для всем. Для пациентов есть специальный зал ожидания и зоны отдыха, что является большим преимуществом. Качество обслуживания очень высокое. Даже несмотря на то, что врачи сделали все возможное, в моем случае не удалось найти точного диагноза, но эта клиника заслуживает высокой оценки
МШ
Мақсат Шарбек
ем-шараңыз шипасын берсін
Nurasyl MvP
Дерматолог тар бар мекен
Нурлыбек Серикбай
Білімсіз врачтар, баланың диагнозын анықтай алмай тұр, приемныйдағылар вообще қаушақ екен
Нурай Орынбарова
Бүгін барып жағамды ұстап кеттім,Сұмдық 5 айлық баламен келіп тұрмын аллергия болып,алдында кезекке бір тұрдым ішке кіреміз деп тағы тұрдық.Дамыған заман деп қалай айтасын.Дәрігерін 1жарым сағат күттік мейірбекелер постта тұрып неге келдіңдер дегендей ала көздерімен атып,амал жоқтан жұргендей қызмет көрсетті.Қызымда аллергия деп барсам дәрігер сізде корь деп ОІАА барыңдар деп бір қағазбен қайтарды.Содан үндеместен я деп емханаға келіп уколын салдырып үйге қайтқан жайымыз бар.Күніңді медицинамен гай қызметкеріне түсірмесін дейді ғой сол рас екен.!
BK
Bekaiym Kalenkyzy
Масқара, медсестралар қойдай жайылып жүр, дым тәртіп жоқ, іші ыстық врачтар қабылдамай барынша обедке дейын созып жүреді.Ішінде тазалық жоқ, везде беспорядок, пациенттер үшін дым жағдай жасалмаған, медсестра врачтар грубить етеды
Айдана
Мен 8-9 жаста болған кезде тәтем ойнап жүріп турникке ойнағамыз тәтем байқамай темірге соғылып басы жарып алды мынау полекникаға барып тігіп берді
БМ
Бибімарал Муратбаева
Қай кезде барсаң ішіне кіргізбиді өте нашар жауапкершіліктері жоқ сағат 10 барсаңда кешкі сағат 17:00барсаңда кіргізбиді.
Муса М
Хочу выразить благодарность детской больнице в Кызылорде за заботу и профессионализм. Персонал очень доброжелательный — врачи и медсёстры внимательные, всегда объясняют всё понятно и поддерживают не только детей, но и родителей. Палаты чистые, тёплые, с хорошими условиями. Мы обращались с высокой температурой у ребёнка, нас приняли быстро, провели все нужные анализы и назначили лечение. Через пару дней состояние улучшилось. Спасибо большое всему коллективу за вашу работу и человечность!
Стягов Константин
Я приходил на операцию на нос класс вообще не было больно 👍👍👍👍👍👍👍👍👍🥇🥇🥇
ч
чокопай
Мне оказали качественную медицинскую помощь, и я недавно выписалась из больницы. У меня осталось много воспоминаний об этом месте, а также я хочу отметить высокий уровень питания
Zabivnaia777 🌹
Осталось много воспоминаний, Емі жақсы
Korkem Altaikyzy
Мое любимое место
A D
Аяғым сынып түстім медсестралар мен врачь тар өте көңілді, өте қамқор және жас медстралары әдемі 🤭🤭🤭 кәзір жақсымын аяғым жазылып келе жатыр
MS AUBAKIR
Қанат аға қолыма 4 рет ота жасап, аман қалдырды, мың алғыс беремін, повышение беріңіздер
ЖС
Жазира Санраубай
Добрый день! Выражаю огромную благодарность заведующей отделением пульмонологии Акмарал Туребековне! За чуткое и внимательное отношение к пациентам. Всегда грамотно оказывает РЕАЛЬНУЮ помощь. Побольше бы таких врачей! Спасибо большое всем докторам и всем замечательным и заботливым медсестрам и всему младшему медицинскому персоналу! В отделении всегда чисто и сердечно! Большое спасибо доктору за терпение, высокий профессиональный подход и душевное отношение к пациентам! Желаю вам здоровья, благополучия и успехов в работе!!!