Толғанай
4.4
4.4
А Еркеназ
В восторге
Толғанайға ештене жетпиді іздегеніңнің барін табасын
7 посещений
Ина
В восторге
ішінде заттар арзан. Кассиршылары жақсы. іздегенің бәрін табасын киім, косметика, азық-түлік бәрі-бәрі бар. Келіп көріңіздер.
Бекай ББ
В восторге
Ішіннен бәрі табылатян тиімді бағада өте жақсы дукен
ИА
Индира Абдразакова
В восторге
Широкий ассортимент и отличные цены,персонал очень внимательный и вежливый
Nurik 011
Зор магазин❤️❤️
Айганым Карибай
Совсем не понравилось
Норм пойдет
Sabrina Berk
Не понравилось
Керек затыңның бәрі бар,бағалары жақсы.Бірақ клиентпен сөйлесу білмейді,керек затыңды сұрасаң зорға жауап қайтарады
Инко 🥱
Было средне
👍🏻
. .
Понравилось
жаксыы ,ары арзан , бары бар
Berdaulet Raushanbek
Не понравилось
Сервис очень плохой кассиры агрессивные а так магазин в полне хорошо цены устраивают
Гульнур Кожахметова
В восторге
Керек дүниенің бәрі бар,киім,хоз товары👍🏻бағалары да арзан,особенно киімдерінің,детский киім арзан,жақсы товарлар көп.бакалея товарларына выбор көп,кассирлері кешке шаршап тұрады ау дим😁 Магазинді Рекомендую👍🏻
НБ
Нұрдәулет Бұркітбай