Yаsin Dent
Стоматология
Номинант 2026
Премиум-стоматология для всей семьи. Доверяйте только профессионалам!
Записаться на приём
Gulsezim Ayakozova
Менде өзімнің пікіріммен бөлісе кетейін. “Yasin Dent” клиникасы өте жоғарғы сапада жұмыс жасайтын клиникалардың бірі. Алғаш консультацияға барғанымнан өте керемет әсер қалдарған. Менеджер Шаттық кіргеннен күліп қарсы алады. Менің докторым Айтбай Келменбет өз жұмысының шебері. Барлығын толығымен түсіндіріп, пациенттердің қолайлығы үшін барлығын жасап қойған. “Yasin Dent” ұжымына алғысым шексіз, жаңа жылда брекет салдырып ұтыс алғаным бар еді 🥰
6 посещений
Т К
Отличная стоматология, чисто, квалифицированные врачи, очень понравилось
Здравствуйте! Благодарим вас за ваш отзыв! Всегда рады вам ❤
Banu Sabyr
Өте жақсы қызмет көрсету👍🏻 Тістерім жаңарып қалды 🥰Стаматолог Медет ағай топ🔝🔝🔝Іші өте жайлы,әдемі)
Дильназ
Рая ханым колыныз женыл! Ен жогары денгейдегы стом🤩🤩 дым ауыртпайды,тис идеально состаянияда😍😍комфортно прям,керемет кызмет корсетеды😘
14 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Бізді таңдағаныңызға алғыс білдіреміз💐
А!
Анюта !!!!!!
Құрметті Ясин Дент ұжымы.сиздерге толағай табыс тилеймин. Өркендей беріңіздер. Арнайы Сырымай Бериккызына алғыс айтамын. Қолы жұмсақ, өзі нәзік. Ауырып тұрған тісті, дым сездірмей емдеп жазып берді. Өркенің өсе берсін.
4 ноября 2025, официальный ответ
Сенім білдіріп, бізді таңдағаныңыз үшін алғысымыз шексіз💐 Ауырмаңыз!
erke z
Отличная стоматология, лечат качественно. Доктор Алтын Азаматовна профи.
4 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Erke! Огромное спасибо за такой приятный отзыв, всегда рады помочь 🙏🏼
28 0577
Қаржаубай Медет мырза өз ісінің маманы. Тісімді жақсы емдеп берді көп рақмет! Қызмет көрсетулері де өте керемет. Бағасыда қол жетімді, келуге кеңес беремін. Рақмет!🫶🏻
Ахтии 🤍
Сырымай Берікқызы сізгее көп рахметт өз ісіңіздің маманы екенсіз қолыныз жеңіл алғысым шексіз ішіде тап таза барлығы ұнады тамашаа Сырымай татеге тамашааа❤️🫶🏻
Эля Одуванчик
вчера лечила зуб в этой клинике.Клиника новая,чистая и очень красивая.Все очень современно и комфортно.Сама учусь в Астане и сразу переступив порог этого места поняла что наши стоматологии даже лучше столичных.қайырлы күн! Дәрігер Сырымай Берікқызы, ассистенті Мерей знают свое дело на все 100% работают на совесть и на максимальный результат.Очень приятные и вежливые 🤍🤍🤍
24 марта 2026, официальный ответ
Эля! Большое спасибо за ваш отзыв и оценку 🙏 Рады были вам помочь 💛
Айгуль Турманова
Дуйсенбай Алтын Азаматқызына үлкен рахмет💕, өз ісіне жоғары мамаң екен, қолы нәзік дым ауыртпайды, былтырда осы Yasin Dent келіп едім, атын ұмытып отырмын жас қыз тісімді емдеді. Бұл жердін атмосфера бір шетелде болғандай боласын керемет. Күлкі сыйлайтын Yasin Dent💚
Бізді таңдағаныңызға рахмет💐
AM
Aiga Mood
Келменбет Мұратұлы чистка жақсы істеп берді, внимательный мейірімді кісі. Қаржаубай Медет тісімді күшті емдеді, түк ауырған жоқ, өте жақсы істейді, тоже өте жақсы кісі! Рахмет Ясин дент ұжымы
Сеніміңізге алғысымыз шексіз💐
КА
Кенжегуль Абдрахманова
Дәрігер Сырымай Берікқызына алғысым шексіз, өз ісінің маманы, тісімді жақсы емдеп берді, ол кісіге Алла разы болсын. Yasin Dent ұжымына рахмет❤
НА
Нуржан Ахметов
Yasin dent ұжымы- керемет таңдау, барлығы өз ісінің мамандары. 18 жасқа дейінгі балаларға тегін. Ата - ана ретінде алғысымды білдіремін!
KB
Kuralai Bimahanova
Тіс емханасының ұжымына рахмет,өте биязы,Алтын Азаматқызы дәрігерге рахмет қолы жеңіл,пациентпен өте жылы сөйлесіп,жағдайыңды жасайды.
8 посещений
Akmaral Bodikova
Сырымай Бериккызына алгысымды айтамын.Өте керемет тіс дәрігері! Қолының жеңілдігі сезіледі, бәрін асықпай, түсіндіріп жасайды. Нәтижесіне толық қанағаттандым. Ұсынамын!
dias Zhussupov
Записался на консультацию на одно время, но позже меня попросили прийти пораньше — в целом, это было не проблемой. Когда я пришёл, меня встретили, всё выглядело нормально. Я лёг в кресло, врач спросил, какая жалоба на зуб. Затем он что-то сказал, но невнятно — я не расслышал. После этого я уточнил, что пришёл именно на осмотр, однако снова не понял, что он ответил. Затем врач достал укол, на что я обратил внимание и ещё раз повторил, что мне нужен только осмотр. Он сказал «хорошо», и буквально через 5 секунд сообщил, что мне требуется лечение четырёх зубов. На этом консультация фактически закончилась. После этого я начал задавать вопросы о том, как будет проходить лечение, но никто не смог дать чётких и понятных ответов. При этом за консультацию с меня взяли оплату. Извините, но я ожидал значительно более качественного сервиса
27 января 2026, официальный ответ
Спасибо, что нашли время оставить отзыв. Нам искренне жаль, что консультация не оправдала ваших ожид…
Саян
Алтын доктордың қолы алтын екен дым онша сезілмеді рақметт
Kalamkas Zheniskyzy
Айдана Нұрланқызына рахмет❤️жұмысына мол табыс тілеймін,қолы жеңіл🥰
tolesh📍
даригерлери прям качественно оз жумысын орындайды❤️💋
nurai kuanyshbek
жұмыстары өте тамаша,мін жоқ,адамдарға керемет жағдай жасайды
10 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, бізді таңдағаныңызға рахмет💐
Ақерке Жапбарбек
Медет ағай топ-топ👏🏻👏🏻😂😘 2 минутта барлық тіс деген проблемамды шешіп берді🥰
Diana Muratkyzy
Алтын дәрігермен ассистенті жұмыстарын өте жақсы жасайдыы топп🔥👍🏻Жоғары деңгейде
НИ
Нургуль Итемген
Доктор Сырымай самая лучшая колы женил мүлде ауыртпайды советую
Kyzgaldak Mukhanbetkali🫀
Өте керемет тіс емханасы😍 Медет дәрігерге тісімді емдеттім, өз ісінің маманы👍🏻Ешқандай ауырсыну болмады.Осындай білікті дәрігерлер көп болсын🤲🏻 Ассистент қыз өте сүйкімді🥰әрі өте жылдам қимылдайды👍🏻
Маржан Макишева
"Yasin_dent " тіс емханасына ерекше алғыс айтқым келеді.Тісімді дәрігер Медет Сейдалиевичке жасаттым- нағыз кәсіби маман 👍👍👍Тісімді өте сапалы,ауырсынусыз,уақытымен жасады😍😍😍 Медет дәрігерге және бүкіл "Yasin_dent"ұжымына үлкен рахмет ❤️❤️❤️
Саламатсызба, жылы лебісіңізге рахмет💐
Нурсулу Куламбаева
Ілияс мырза ассистент Алтынай ханым дәрігердің жұмысын бағалап өтейін, тістерімді сеніп тапсырған центр ! Чистка трех этаптный жасатып алдым Ильяс шыдамдылык танытып жақсы жасап берди және щетка паста алып алдым жаңадан)
Нурсулу, здравствуйте. Благодарим вас, что выбрали нас 🤗
ҚК
Қанат Кенжебаев
Өз мамандығының иесі,тісімді сапалы түрде емдеп берді көңілімнен 100%шықты рахмет сіздерге жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер!
24 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв 😉 Всегда рады помочь!
Незерке Каналбек
Берікқызы Сырымай деген дәрігер тісімді бүгін емдеді,қолы жеңіл🥰Негізі тіс емдетуден қорқатын жанын бірімін.Укол салып емдеп бергенінде сезбей қалдым🫶🏻Тісім өзіме қатты ұнады😁Баруға кеңес берем.Тіс емдетем жүрген пациенттерге✅✅
24 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое за такой приятный отзыв!
DK
Dana KУК
Девушка которая встречает все подробно объяснила, какие анализы сдавать и для чего это нужно. Сыну 10лет удалили зубы всё нормально
24 декабря 2025, официальный ответ
Dana, здравствуйте, огромное спасибо за доверие 🤗
—_
—- ___
В феврале месяце поставили пломбу, продержалась 2,5 месяца! 20тыс взяли. Люди за 8 тыс делают ито дольше держаться пломбы. Я бы ничего не сказала бы если бы камни грызла! Общалась с хозяйкой стоматологии, сказала что после ремонта исправят проблему. Написала после ремонта, в ответ тишина!!! Рыба гнеёт с головы!!!НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
11 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Нам очень жаль, что у вас остались такие впечатления от визита. Мы всегда стремимся ок…
Бактыгуль Сералы
Өте жақсы стоматология
Rasul Kurban
Іші таза,комфортно ішінде отыру уже рахат
dill_yaa .
Өте жақсы істейді барғаныма өкінбеймін☺️
Ais .
Өте керемет емдеп береді
5 посещений
Dimaaa Көкеңғо
Өте керемет жұмыстарыңыздың берекесін берсін
10 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Сеніміңізге рахмет💐
Nursultan Ruskul
Медет дәрігер 🔥
Рахим Ақәділ
Рая тате керемет емдейді
Dilnaz Yerlibek
Атмосферасы кушти, Алтын Азаматовнага рахмет!!Оте укыпты, ауыртпай, оте сапалы емдейди
28 января 2026, официальный ответ
Сеніміңізге рахмет💐
Акзере Ка
Ставила брекеты 1,5 года назад и недавно сняла. Всё отлично сделали. Исправила прикус полностью ❤️
28 января 2026, официальный ответ
Акзере, добрый день! Благодарим вас за высокую оценку ❤ Рады видеть вас снова 🤗
Жузи❤️ Жузи❤️
Бәрі күшті Особенно апайлар Және атмосфера өтее әдемі 😍
MM
Maral Musagalieva
Рая Серикбаевна нағыз маман. Ясин дент әдемі, таза, ұқыпты стомотология. Алғыс білдіремін!
Farida Boranbai
Өте керемет сенімді келсеніздер болады әсіресе Медет Қаржаубай кісіге👏🏻
24 декабря 2025, официальный ответ
Farida, здравствуйте. Спасибо большое за отзыв и оценку, нам очень приятно 😉
Молдир Утегенова
Медет деген дәрігер жақсы қарайды екен оператор қызда жауапкершілік пен қарайды
5 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Молдир. Спасибо вам большое за приятный отклик 🤗 Обращайтесь.
Акерке Калдыбекова
Саламатсыздарма, мен Ауезханова Раяга каралдым. Дым ауырмады, сезілмеді. Жасап біткенінде байқамай қалдым. Және жылы карсы алып, жылы шығарып салды. Пайдалы акпараттар берілді. Бәрін ашық түсіндірді. Өз ісінің маманы. Касындағы көмекші қызда күшті, жылы жүзді. Жұмсақ сөйлейді.
14 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш, бізге сенім білдіріп, бізді таңдағаныңыз үшін алғысымыз шексіз💐
Алина Ли
Хочу выразить благодарность стоматологии Yasin Dent,особенно доктору Медету и ассистенту! Девушка на ресепшене очень приветливая!
14 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за высокую оценку, успехов вам 🤗
ЖЖ
Жаннұр Ж
Стоматология ұнады. Дәрігері білікті, жұмысы ұқыпты әрі сапалы👍 Барлық қызмет көңілімнен шықты. Рақмет!
4 ноября 2025, официальный ответ
Сенім білдіргеніңізге, бізді таңдағаныңызға рахмет💐
Дана Бауыржанкызы
Мен Медет дәрігерге алғысым шексіз👍👍 Ол кісі өз ісінің маманы тісте не болып жатқанын бәрін қарап содан кейін емдейді✌️Ассисенттері де әдемі және жылы жүзбен ответ береді❤️
4 ноября 2025, официальный ответ
Бізді таңдағаныңызға алғыс айтамыз! Еп болсын, ауырмаңыз💐
LB
Lazzat Bazarova
Дәрігер Сырымай Берікқызына алғысым шексіз. Қасындағы медсестра қызға да рахмет көп-көп. Денсаулық, бақыт тілеймін 😘.Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Әрқашанда күлімдеп, жайнап, жарқырап жүре беріңіздер
4 ноября 2025, официальный ответ
Сенім білдіріп, бізді таңдағаныңызға үлкен алғыс! Ауырмаңыз💐
Talgat Kaldybek
Өте керемет Келменбет ағай өте керемет ауыртпай істиды,дизайнны вашше бөлек ангме совет берем барам десеңыздер😍🔥
4 ноября 2025, официальный ответ
Сенім білдіріп, бізді таңдағаныңызға алғысымыз шексіз💐
NA
Nurymhan Absadyk
Жоғары деңгейдегі клиника 👏🏻 Персоналдар өз ісінің маманы. Тісімді Рая тәтеге істеттім. Мүлде ауырған жоқ , жұмыстары өте керемет😍.
Nurymhan, благодарим вас, что оценили 😌 Успехов вам ❤