Bratan kebab
Кафe
Серікболсын Турежанов
Совсем не понравилось
Дальше больше не советую донер ассорти заказ бердім донер дурыс оралмаған соус сыртына ағып жүр фаршында турып қалған еттің дәмі бар алмаңдар ақшаларыңды шығын қылып құр әшейін ит жит либо повору заменить или нормально контроль устау керек кухняға 😠🤢🤮
DAU1ET BAKYTBEK
Донер Шашлыктары керемет 😍
Частый гость
Алдияр Алмасов
Шашлыктары тема
dana utegenova
Совсем не понравилось
6порция шашлыктың түрі. Дәмі өте нашар майы көп. Өтірік мақтамаңдар! Өшірсеңдер инстага салп жберем.
НН
Нур Нур
Совсем не понравилось
Шашлык алдық соуспен заказ бердік. Соусты ұмытып кеткен курер. 5 этажға көтерілмейді домофон есігі ашық тұр . Қызмет көрсету сапасы бұл қалай ?
Серикхан Салидин
В восторге
Курица на гриле заказ бердік дәмі деген керемет Алла істеріңізге береке берсін рахмет ұнады ✊👍
Bk
Bratan kebab, кафe
14 апреля 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо за приятный отклик 🔥 Были рады помочь ❤
Aidina Kulynbetova
Совсем не понравилось
Тамақтары ужс не советую. Мәселені дұрыс шешуді білмейді. Несіне жасап отырсындар дұрыс тамақ ұсына алмасадар. Ужсссс
Bk
Bratan kebab, кафe
30 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсызба,кандай тамак, кандай маселе шешу керек?
Ай Ai
В восторге
Мен постоянно шашлык, қойдың басы, гриль, басқа да тамақтарын доставкамен, өзім барып алдыртамын. Қыздары сыпайы, тез жауап береді, және де тағамдары дәмді! Сәттілік! Берекесін берсін! Клиенттер көп болсын!
Gulim Gulim
Жасайтын жерлеры лассс
Ахон ❤️
Тамақтары күшті Ұнады 🥰❤️
Banu Asylbekova
В восторге
Шашлыктары өте дәмді,оператор қыздарыда сұлу,сыпайы.☺️☺️☺️
Boss Nope
В восторге
Очень вкусно, шашлык всегда мягкий и свежий, от рыбы в восторге, всем рекомендую! Но, случается, забывают в заказ что-то положить. Хлеб, например. Его кладут в следующий заказ, если напомнить, но вот сегодня будем шашлык есть без соуса( Соус, кстати, ароматный и вкусный, а его забыли
Ару
Шашлык у них вкусные🙃
Аяулым Назарова
Понравилось
Сервис очень понравилась еда вкусно и заведение уютно все советую👍🏻
GA
Gulnur Asan
В восторге
Очень приятный обслуживание, быстро вкусно