Aray Terrace
Dosik 102👮🏻♂️
Донер не советую
GS
Gaukhar Sarybaevaa
Офф Нурай күшті👍👍 всегда күліп жүреді🫶
Nurtileu🤍
👍🏻
Тамақтары өте нашар,дұрыс піспеген шикі 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻кейбіреуі күйіп кеткен бағаларыда қымбат не стойт тамақтарына!!!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
B
Beksultan
Ақнұр А официант года🤗
Сезим Оразова
обслужкасы өте жақсы Ақнұр А вопше топ
Akino men
Акнур А обслуживаниесі күшті,іштегі тамақтары да ұнады😘
Танирберген Есетов
Самая лучшая официантка акнуррр
Бекмухаммед
Классное место, проводили выпускной вечер все понравилось!
ФА
Фаризажан Аскербек
Админ Абай мен Дильназға көп рақмет.Бітіру кешін жасаған болатынбыз. Өте күшті өтті. Екі Ақнұрға рақмет❤️ сұрағанымыздан артығын жасап отырды. Көңілімізге қарап, барлығын ұйымдастырып, өздерінің іс - шарасындай жүгіріп жүрді.Көөөөп рақмет, уайымдамай туған күн, той, кеш кез келгенді сеніп тапсырсаңыздар болады❤️❤️❤️❤️
Daryn Zhaukeev
Барлығыы ұнады. Тамағы дәмді,тойымды Обслужка әдеміі Рахмет көп-көп🥰
КУ
Корган Утегенов
Барлығы күшті,тағамдары өте дәмді,тағыда келеміз!
Aisha Baiuzak
гость болп барганбз, обслужка на высшем уровне,тамактарыда дамди, акнур б официантка молодецц лучшая
A ᅠᅠ
Ақнұр Б, молодцы обслужка на высшем уровне💋 мне очень понравилось
Аяулым Наурызбек
конак болым барғанбыз,кәдімгідей отыратын демалатын жер😍😍обслужка вообще айта алмадым,ішінде Ақнұр деген қыз обслужка жасады❤️стоит😍
anelya b
акнур б обслужканы жаксы жасайды тамактары да дамды
omarovaw_ _
Тамақтары дәмді обслужкасы да керемет Ақнұр А молодецһ
Narkoz Koken
Акнур кшкентай кыз обслужка кушты жасады ракмет террасса оте кушты унады 💋💋💋
БИ
Бекнұр Ибрагим
Ақнұр А оффицант күшті обслуживание күшті жасайды унады іші ракмет
обслужка на высшем уровне, молодцы!
AT
Aigerim Tobash
клиенттерге условия жок, тазалық сакталмаған, заказ күйіп кеткен куйінде әкеп берді(
Айеке К
Крылышки обгоревшие, сервис слабый, уборная в ужасном состоянии.
Mansur Korol
Кафе классный,обслужевание на высшем уровне,особенно самый лучший был Алмас,отлично обслужил,дайте ему премию пжлст🙏🙏лучшее кафе
Olzhikenski
uldanaaa …
просто ужассс 👎🏻👎🏻👎🏻
А.
Акмарал .
обслужкасы дурыс емес, заказымызды 1сагат куттик, бизден кейін келгендер ішіп болп отырды уже, просто ужас
Нурали Сулейменов
Madam Madina
Не рекомендую это места, везде антисанитария, посуды грязные, наплевательское отношение к персоналу со стороны работадателей. Кухня невкусная, вылез жук из салата. Готовят очень долго.
А🤷
Азиз 🤷♂️
Везде плесень, страшные бассейны, ужасный цвет бассейна
Майя А.
Очень люблю комплекс Арай, но терасса оставляет желать лучшего. Что кухня, что обслуживание..
KS
Kemel Sultan
Атмосфера была уютной и дружелюбной, обслуживание - превосходным, и еда - восхитительной. Меню предлагало широкий выбор блюд для всех вкусов, а качество приготовления было на высшем уровне. Мы провели прекрасное время и обязательно вернемся сюда снова! Рекомендую это кафе всем, кто ценит хорошую еду и уютную атмосферу