Мариям
Шашлычный двор
4.2
4.2
Айнука .
білмим для меня шашлыгы зор
Shapagat)
Іші лас брак шашлык кушты
ШШ
Шыңғыс Шыңғыс
В целом норм. Бірақ күту ұзаақ
ЕЕ
Ерса Ерса
zor
Ahon ....
Заказды алдын ала айтып берсекте уақытында дайын болмайды сабой болсада алдын ала айтылған заказ уақытында шығуы керекқой
Kuanish Nurabaev
Шашлык N1 Кызылорда. Басқа жерде қанша қымбат болсада дәл мұндай тәтті емес. 27.08.25. Ойым өзгерді. Дәмсіз болып кетіпті. Іште отырып заказды ұзақ күттік собой алатындар тез алып кетеді. Енді келмим.
АЖ
Абзал Жалмагамбетов
Когда же наши Кызылординские кафешки научиться работать для клиентов обслуживания 0. А шашлыки вкусные тают во рту
Г
Гулнур
Өте нашар клент пен жумыс жасай алмаи заказ берсең тугел келмеиді ақшасын қаитып аудармаиды кассада турган қыздар клеттің бетінен алып урысып турады өте нашар
Nurislam Ken
Дамы зор🔥
Арайлым Алмат
Оператор кыз клиенттермен дурыс жумыс жасай алмайды.
11region ㅤ
То волосок нашёл) то одного рулета не хватает, соус (40гр) который должен стоить максимум 150тг стоит 300, в два раза дороже, короче не советую
NU
Nurbek Uali
заказ уакытылы дайын болмайды улгермесе заказ алмасын менде гана осындай ма
Ера Көкелерің
Мадина Абилсейтова
Ужас надо пожаловаться на них санитария 0
ҚЕ
Құралай Ерланқызы
Өте нашар үнемі айтқан уақытында шығармайды тұрғаныма 2сағат болды былай қарасаң беиіңе атылады 2ші новый точкасы жақсы ыстары вечно бардак ренжитініміз бар бағасы лайық емес былай қарасан суып қалады
Ainel Akmurzaeva
Шашлыктары өте керемет! Кызылорда да #1 шашлычник. Кыздарыда керемет. Ақжарқын, күліп карсы алады! Обслуживание тамаша. Кеңес беремін.
Aeka Askar
Шашлыки очень крутые, и вкусные обслуживание тоже хорошое только долго ждали а так девочки очень вежливые и приветливые
Arailym Alzhanova
Шашлыктары жақсы и дәмді.Қызмет көрсету жақсы.👍
Аида Жакипбекова
Шашлык дәмін қайдам, бірақ ішіндегі қызмет жасаушы қыздары көкбет, адаммен сөйлесуді білмейді. Заказды айтқан уақытта дайындамайды. Келіп тағы тұрмыз жарты сағат күтіп. Қазір дайындап жатыр ғой деп өзіңе бедірейіп қарап тұр. Алмаңыздар бұл жерден. Обслуживание нашар. Қала емес ауыл сияқты.
KK
Kkkkkk Kaisar
Шашлык өте дәмді, кеңес беремін👍