Billion
4.3
СЕ
Салтанат Елибаева
Совсем не понравилось
Заттары көгереді тұрады... Ескертсең де нәтиже жоқ. Нандары шашылып көргендері қасында тұрады... Бұл бірінші жағдай емес, акшасын қайтарып беріп жаман үйренен,Тек тиісті орынға шағымдану ғана қалды
Nuray Kaldybaeva
В восторге
Жаксы магазин , кассада тұратын қара қыз жүзі жылы өтее сыпайы 🥰👍🏻
. .
В восторге
Кассада тұратын қара торы қыз клинетпен жаксы сойлеседі кассадағы кыздарын ішіндегі ең күштісі есіміде ерекше👍🏻👍🏻👍🏻
ГБ
Гуля Байгараева
Совсем не понравилось
Бағасын соңғы кезде көтеріп сатып жатыр прилавкада басқа цена кассаға барсаң қымбат ценамен есептеит айтсаң көтеріліп кетті дейді . Детский шампунь алсам цена 940 т деп тұр кассада 1190 т алып тұр неге десем көтеріліп кетті деит сол шампунды Айзереде 715 т алдым ерінбей әкеліп көрсетіп кеттім сатушысы дым қиналмайт ияя деп тұр . Затты алғанда кассада бір тексеру керек деп кеңес беремін .Қүрт алсам ыдысында 150 т деп жазулы тұр кассада 200 т деп есептеп жатыр Айзереден сол құртты 100 т алдым 👎👎👎 Ушастый няня шампунь екеу тұрғаны біреуі сары біреуі ақ екеуіде 1190 т деп тұр сол шампунды Айзереден 715 т алдым. Күнде әр сатушы тұрады ойларына келген бағаны айта салады налоговыйға Е өтінішке арыз тастамасам бағаларын қадағаласын .
N .
Өте жақсы👍🏻
НБ
Назерке Балатай
Совсем не понравилось
Кеше гана Таразский эклер алганмын , сол касса жакта турғанға свежый деп ойлаппын, сойтсем көгеріп кеткен , 2000тг шамасына алгам , өзім Белколде турам , барып откизейин десем, номери де жок , карап турсан улкен маркет , калай уялмайсыздар .
Zariк .
Совсем не понравилось
В данном магазине регулярно сталкиваюсь с проблемами: Продают продукты с истекшим сроком годности, не убирают их с полок. На весах одна цена, а на кассе пробивают по другой — выше. Получается, что покупателей обманывают. Несколько раз пробивали один и тот же товар дважды, хотя у меня он был один. На ценниках указана одна стоимость, а на кассе пробивают завышенную, при вопросах отвечают: «это старая цена», но деньги берут по новой.Персонал реагирует грубо и безответственно, перекладывая вину на покупателей. Прошу руководство обратить внимание на работу магазина. Покупателям рекомендую быть внимательнее при покупках.
Динара Курбанбекова
Совсем не понравилось
Грубиянка магазин продуктовый адамдары жала жапқыш Я это так не оставлю
ПШ
Перизат Шайхы
Было средне
Қашан барсаң да шаң басып жатады.
NK
Nurdaulet Kaldybek
Не уважает клиентов
e
ernur
Понравилось
Хороший магазин, много продуктов, но цены дороже чем в других магазинах
КА
Куаныш Абжан