Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
ТОО М-Ломбард
ТОО «МК-Ломбард». Лицензия на осуществление микрофинансовой деятельности № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Г
Гульзира
Айгерім өз ісінің маманы! 👍Сізге істеріңізге сәттілік!😊
26 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ГК
23 февраля 2026, официальный ответ
Ruslan Kuatbek
Жаксы кызмет ушин рахмет
16 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
Жақсы қызмет көрсетеді
24 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Jansi Jansi
Керемет жұмыстары тиянақты
24 января 2026, официальный ответ
ШО
Шолпан Орынбай
Айгерім Жақсы маман күшті қызмет көрсетеді Рахмет м ломбард
13 декабря 2025, официальный ответ
М ломбард қызметкерлеріне рахмет. Жылдам және сапалы қабылдап жіберді
12 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Айгерим Кулманова
М Ломбард кызметкери Эльмира жаксы кызмет корсетеди. Рахмет коп коп. Жумыстарынызга саттилик
Частый гость
7 декабря 2025, официальный ответ
ЭС
Эльмира Садыкова
М ломбард всегда на высшем уровне👍👍👍💎💎💎😍😍😍
Частый гость
19 января 2026, официальный ответ
Ақбөпе Алматқызы
Қолайлы жәёлі қызмет, Эльвира ханымға рақмет.
14 декабря 2025, официальный ответ
НЖ
Назерке Жалгасова
Керемет приятно қабылдайды😍👍🏼
14 декабря 2025, официальный ответ
AD
Aruzhan Dosmakhan
Айгерім жақсы маман жұмысын жақсы атқарады
13 декабря 2025, официальный ответ
БА
Бану Асылбекова
Жұмыстарыңызға жеміс тілеймін.Керемет қызмет көрсеттіңіздер
Арингазиева Калдыгул
Садыкова Эльмира Муратовна Өте сыпайы👍👍👍
12 октября 2025, официальный ответ
НМ
Назерке Молдиманова
Айгерим, Эльмира керемет специалисттер. Барганда аркашан кулип карсалады. Керемет обслуживание ушин рахмет. Осындай биликти мамандарыныз коп болсын
9 февраля 2026, официальный ответ
Т
Турсынай
Добрый день. Хочется сказать, что девочки ломбарда очень вежливые. Так приятно заходить в ломбард. Ответят на все вопросы. Такие приятные девушки сидят 👍👍👍
7 февраля 2026, официальный ответ
Yenko
Ломбард таза барлык жагдай жасалган. Барганда кулип карсы алады. Эльмира жумысын укыпты жасайды. Осе бериниздер
3 февраля 2026, официальный ответ
DB
Dinara Baktibergenova
+1 Отличный ломбард, не раз выручал в трудной ситуации. Оценка залога честная, суммы выдают быстро, проценты вполне разумные. Сотрудники вежливые, все объясняют, работают профессионально. Расположение удобное, внутри чисто и приятно. Однозначно рекомендую, если нужны деньги срочно, надежно и без лишней волокиты.
1 февраля 2026, официальный ответ
КБ
Камшат Батыржанқызы
В М-Ломбарде лучшие условия ❤️ особенно график работы, спокойно можно забежать до работы, либо после работы 👍
Алтынай Турганбаева
Обслуживание Эльмиры очень приятен 😍 все быстро и комфортно И ещё хотела добавить там есть девушка красивая и приятная именно у неё глаза красивые прям не отрываться обслуживание супер 🙌
10 декабря 2025, официальный ответ
ЖЖ
Жаркинбаевна Ж
Келген кезіңде күліп қарсы алатын Айгерім және Эльмира қыздарыңызға рахмет!!! Өз ісінің мықты мамандары,сыпайы,ашық жарқын мінезді
19 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Алтынай Курманбаева
Жаксы тез оперативно жумыс жасайды ... ең бастысы рахмет коп коп М ломбард
1 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Кері байланысыңыз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартуға тырысатын боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!
ГК
Гульдана Куттыбай
М-ломбард ужымына Рахмет! Кулманова Айгерим кызметкерине ерекше алгыс билдиргим келеди. Оте жаксы маман 🥰 барган сайын кулип карсы алады! Уакытылы ашык турады! Жумыстарыныздын жемисин кориниздер!
Aigerim 85
Қысылғанда ақшадан көмек берер М Ломбард, керемет , жүйелі түрде жақсы жұмыс жасайды, әсіоесе Эльмира ханым, өте сыпайы,биязы,жылы сөзімен баурай биледі.
6 декабря 2025, официальный ответ
EB
Elmira Botashova
Саламатсыз дар ма! Ломбард кызметкерлери оте карапаиым ак жаркын екен, ерекша алгысымды Эльмира есимди озимнин аттасым екен билгиргим келеди. Жумысына саттилик , денине саулык жане Әйел бакытын тилеимин
6 декабря 2025, официальный ответ
Диас Асылбеков
М ломбардқа улкен рахмет әрдайым барғанда жақсы қарсы алады жақсы қызмет көрсетеді. Оның ішінде атап айтатын болсам Эльмираға көптен көп рахмет. Жарайсыздар
Kunisbaev Gulistan
Добрый день поздравляю с праздником с днем Независимости,всегда обслуживаюсь у Вас а именно на Титове очень благодарна экспертам которые обслуживают всегда вежливо,аккуратно,качественно. Особенно Большое спасибо Эльмире Садыковой.
EE
Ezdel Ezdel
Спасибо за качественное обслуживание. Специалисты своего дела 👍
3 марта 2026, официальный ответ
ГИ
Гульнара Изенова
Айгерим Эльмира кыздары өте жаксы кызмет көрсетеді сыпайы куліп турады
БА
Батырбек Абизов
Очень отзывчивые девушки доброжелательные вежливые всегда готовы помочь и выслушать
Айганым Нурпейсова
Садыкова Эльмира, отличный сотрудник👍👏 Качественно обслуживает
Айгерим Койшибаева
Кыздары оте жаксы жумыс жасайды, унайды кез келген уакытта комек корсетеди
13 января 2026, официальный ответ
АЕ
Айнур Есеркепова
Осы отделение жақсы қызмет көрсетеді! Қыһдар жақсы түсіндіреді👍🏻
13 января 2026, официальный ответ
Жадош Бекзат
Кыздарга Рахмет, Айгерим,Эльмира оз жумыстарынын маманы👍
8 января 2026, официальный ответ
Айнур Махатаева
Здравствуйте С новым годом! Только здесь обслуживаюсь Девочки вежливые Эльмира особенно
4 января 2026, официальный ответ
AК
Aйсара Кошкинбаева
Айгерим деген кызметкер оте керемет оз исинин маманы, аркашан жумысты тиянакты жасайды😍😍😍
20 декабря 2025, официальный ответ
Дина ❤️
Кулманова Айгерім ханым өте сыпайы , өз ісінің маманы👍👍
17 декабря 2025, официальный ответ
РТ
Раушан Таджикулова
Эльмира очень хорошо обслуживает , приветливая и все хорошо объясняет 👍🏻
17 декабря 2025, официальный ответ
gb
gulzat baidildaeva
Айгерим ханымға көп рахмет жұмысына адал клиенттермен жұмыс жасауы өте күшти
AX
Akbota Xan ❤️
М ломбард ұжымына рахмет. Айгерим квзметкер жақсы қызмет жасайды
11 декабря 2025, официальный ответ
ГА
Гульнур Акбаева
Маманның жұмысы өте жақсы! Филиал уақыты ашық тұрады👍
11 декабря 2025, официальный ответ
ГА
Гулнур Ахбанбетова
Айгерім деген қыз өте жақсы қызмет көрсетеді, барлығын түсіндіріп👏
nr
nurlybek ramazan
Оте сапалы керемет жумыстарын аткарады, жогары денгейдеги кызметкер Садыкова Эльмира
Aruzhan Zhumabek
Сенімді ломбард, Садыкова Эльмира мықты маман, бәрін жақсы түсіндіреді.
31 июля 2025, официальный ответ
ШС