Ұлағат
Частная школа
Ertalap Tabynbai
Мен оқып кеттім өте әдемі мектеп жайлы,жаңа,кең бір ағай болмағанда кәзір оқып жататын едім
aizere amandyk
сырт келбедке қатты қарайды брақ білімге ноль
🤍Eldana Nurtaskyzy🤍
Родная школа,я тебя так сильно люблю!Ты очень самый хорошо!Буду всегда тебя скучать любимая и родная школа!Я буду скучать по тебе закончу 11 класс🥺💘
Адилет Дуржанов
Таза мектеп ауласында спорттық жабдықтар көп
AZ
Asel Zhanbolat
Очень хорошая школа прям люблю😘😘😘💋💋💋
SK
Saida Kalmurat
Апайлары тек жақсы оқитын оқушыларды ғана оқытады оқушыларды бөліп жарады бір апай бар атын айтпай ақ қояйын ұл қызыңа қарамай ұра береді Сосын завучтың әйелінің классын ғана мақтай береді тоқсан сайын үздік классты солар ғана алады апайлары нашарлау бәрі емес
ат
Zhaniyaxxx Zxc
Ода
AB
Asik Bratan
Завучтын кызы окыйтын,келиншегинин классы ылги алда журеди. Уйят емеспа? Коз бояушылык кылып кандай да бир іс шара уйымдастырып баскп сыныпты ренжиткенше бирингай сол класспен айналыссандаршы. Балдарга ондай жасамауын отинемиз!
Индира Ербаева
Мектеп-жас ұрпаққа білім мен тәрбие беретін мекеме, білім беру жүйесінің негізгі буыны. Басты нысаны – балаға сапалы білім беру.
Nuriss Muzapparov
Школа имбище,советую туда ;)
Aigul Abildaeva
Жақсы мектеп
Ali Akimali
Оч прикольная школа, полная разных секций. Немножко требует некоторой доработки в виде ремонта
НЕ
Нурлан Еламанов
Бастауыш муғалімдері нашар, қосымша сабаққа бермесеңіздер балдарыңызды
Дос Fun
Имба школа 1/10