Bonya Sultan
4.1
Ася Ася
Мастер Махаббат просто душка😍😍😍
ШахНаз Купжанова
Огромное спасибо Махаббат и Аиде,за сделанные прическу и макияж!Асе получилось очень красиво и продержалось до самого конца мероприятия!
Айя Адилова
Макияжға Аида деген мастерге келдім🥹Жұмысы өте таза,косметикасы барлығы люкс және салыстырмалы түрде арзанға жасайды екен,кзода басқа салондармен салыстырғанда😍Всем советую🌟
ИД
Инжу Досова
Хочу отметить что админ во первых на тел звонки и в целом не отвечает, видители они только по смс на ватсап отвечают, цены мне кажется очень завышенные для такого среднестатистического салона, может мастера хорошие не знаю, но цены😏
НР
Назерке Рамбергенова
Менде Гүлназ деген мастерде болдым( кеңес бермеймін.Мүлдем ұнамады.кірпіктер өте грубый жасалды.пучок арасы дұрыс ашылмаған бір біріне жабысып қалған.Көзге қатты батып ауыртады👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼Іші тар ыстық Кушеткада бір реттік төсеніш жоқ.Мен барғанда өзі жатқан кушеткадан тұрды да мені сол жерге жатқызып қабылдады🤦🏻♀️ешқандай гигиена көрмедім.Бағасы 6000тг бірақ👎🏼
МП
Мереке Пиржан
Боняға алдын ала 2 апта бұрын хабарласып, жазылдым. Барған күні мені ұмытып, кетіп қалған. 2 сағат күтіп отырдым. Жалпы жұмысы ұнады бірақ уау емес