Gakku
Кафе-караоке
Айгуль Тугелбаева
Керемет атмосфера қызмет көрсететін қыздар өте сыпайы биязы , тамақтары дәмді, Гәккуде отырыс жасауға кеңес беремін
БН
Балнур Нурмахан
Быстрое обслуживание и вкусная еда. Всё супер!
Азиза Сүйінбаева
Шашлыктері тамаша болды 😍😍😍 Караокеде ән айтып керемет көңңл күйде болдық
Aiko Zholdasovaa
Бары керемет болды
ЖӘ
Жаңагүл Әбдіразақ
Өте нашар.Стол үстін жинастыруды білмиді.Іш і қараңғы түнеріп тұрады.Кухниясы нашар, билейтін кезде музыканы айхаймен зорга қостырамыз
arussh 🤍
❣️
Санжар Рустем
Акустика оте жоғары деңгейде ұнады брак 1 жарымда ерте жабылып калат екен
GK
Gulzada Kozhakhmetova
Өте күшті жер,жоғары деңгейде қызмет көрсетті, туған күнді өте күшті өткіздік Анасқа рахмет барлық жағынан клиенттің қалауына қарай қызмет көрсетті.
BG
Baizhanova Gulfarida
Все очень понравилось, кухня отменная, каракоке топ на уровне.Отмечали здесь встречу выпусников , понравилось все.
🤪 🤪
Өте нашар обслуживания осы салада жұмыс істимін бірақ мынадай обслуживания өте нашар нөл.тамағын айтпай ақ қояйын мүлдем меню өз бағасына не стоит.баруға не советую өте нашар.өте нашар.офицантта форма деген нарсе болу қажет жинақы.өте төмен өте нашар
ЖЖ
Жанагул Жақсылық
11.01.2026бүгін Гакку меирамханасына конакка келдік , караоке кабинасына отырдық , официанттар өте жоғары денгеиде , обслужка жасады , тамактары өте керемет ұнады , Жараисыздар Гакку меирамханасы
НЕ
Нургул Ергазы
Уютное кафе с приятной атмосферой. Вкусная еда, всё свежее. Обслуживание быстрое и вежливое. Остались очень довольны, обязательно придём ещё.
Жанерке Әбдіразақова
Бізге гакку мейрамханасы ұнады,тамақтарыда сервисыда өте керемет.Оффициант Анас өте керемет қызмет атқарды,бізге істеген жұмысы ұнады.Осы мейрамханаға келіңіздер,бағасыда халыққа қолайлы,келіңіздер советую!🤍
ZA
Zhanel Aldabergenova
Прям темааа!!!Атмосфераа,тағамдары,караоке барлығы жоғары деңгейде!Күшті көңіл күйде қайтасың!!!Советуююю🙌🏻
Ағиса Тұрған
Нам все понравилось,очень атмосферно, песни, караоке тоже очень качественно, кухня тоже на высшем уровне, обслуживание очень приятная, нам было очень весело , гакку подарил нам незабываемые воспоминания, спасибо вам большое!
Inzhu Bukhanova
Очень классное место, музыка и звук хорошие😍
ШИ
Шынар Илиясова
Керемет 👍🏻🤗 сәл бағаллар қымбат тау керемет отыру болады🤗🤗🤗
ЗА
Зиянур Абен
Классно!!! Супер!!!! Барлыгы кушти! Келугетурарлык жер! Багасы да тиимди
Айбек Алжанов
Шашлык просто супер👍🏻 оффтарда жақсы, тағамдары дәмді, атмосферасы күшті!!!
ШӘ
Шұғыла Әбдіжапбарова
Тағамдары өте дәмді, іші уютно , караоке бәрі тамаша . Жақсы көңіл көтеріп демалып қайттық😍👍🏻👍🏻
Айнур Курманбаева
Бизге кафе ұнады тамақтары өте жақсы. Келсеңіздер өкінбейсіздер.
КА
Козайым Ахатай
Күшті ұнады. Оффтарда күліп жақсы обслужка жасайды екен. Всегда келіп жүремін ұнайды❤️🥰
Аружан Орынбасар
Кухнясы күшті,обслужкасыда жақсы 😍 Қыздармен көңілді кеш болды❤️
GS
Gaukhar Sarybaevaa
Гакку кафесі күшті. Караокесі күшті анық акустикасы анық екен. Бірінші рет келуім ұнадыы
Нурааай 🤍
Атмосфера өте жылы және көңілді, интерьер заманауи. Музыка жақсы таңдалып, ән таңдауы кең😍
Makhаа ;
Баруға кеңес бермейм өтте нашар обслуживание 0 тамак тоже не оченннне!!!!!!!!
aidqx__ _
Asyl Zhasyl
Бәрі күшті музыкалары замануй
УХ
Улсара Халыкова
Кушти кафе Касиет официант мощ кафе мощ
AE
Aidos Esdaylet
👍
Aiaru
👍👍
Ержан
Еда плохо
Арайлым Ибраим
Атмосфера, обслуживание,тамақтары, караоке, ән би барлығы керемет. Бізге ұнады. Бізге қызмет көрсеткен қыз жігіттерде сыпайы өте керемет жандар екен✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 тағыда келеміз
ЖҚ
Жәудір Қайыркелдіқызы
Маған кіргеннен бастап атмосферасы ұнады, кухнясыда қте жақсы ұнады. Караоке күшті соңғы музыкалар бәрі бар. Админ Назым күшті 😍 Официанттарда күшті күліп қалған, рахмет! Оформление топ
FARIDA 🤍
Караокесы куштііііі
Aigera Zholdasova
өте тамаша жер! Музыка, акустика прям бәрі кушті! Обслуживание топ, общий зал караоке топ👍🏻
Виктор Николаев
Хорошая кухня, музыка топ, аппаратура одна из лучших в городе. Если петь, то сюда!
АХ
Айгерим Хамид
Эта гостья возмущена тем что она забронировала кабину и не хотела ничего заказывать а после приехал курьер с едой которая она заказала где то, т.е. она хотела посидеть в кафе - караоке ничего платив? Это разве справедливо? А когда администрация возразила , эта гостью начала громко возмущаться!!! А дальше судите сами!Зачем обижаться на то, что мы не оказались какой то хатой куда можно принести все с собой!Администрация!
Частый гость
Алимбет Раимов
Персонал не умеет работат! Админ воббще возомнил себя богом этого заведения! Он прямым текстом говорить не нравиться на фиг иди! Я бы не советовал здесь быть! Админа зовут если не ошибаюсь Мирас
ANGEL ANGEL
Керемет жер екен
UK
Uldana Kyrukbai
бәрі керемет бірақ менюді үлкейту керек секілді