Gakku
4.4
Турар Асанов
Хорошый местичка
Арайлым Ибраим
Атмосфера, обслуживание,тамақтары, караоке, ән би барлығы керемет. Бізге ұнады. Бізге қызмет көрсеткен қыз жігіттерде сыпайы өте керемет жандар екен✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 тағыда келеміз
shahii zhastalap
Атмосферасы күшті
Аружан Алайдар
Керемет бәрі
ЖА
Жанель Алдаберген
Прям темааа!!!Атмосфераа,тағамдары,караоке барлығы жоғары деңгейде!Күшті көңіл күйде қайтасың!!!Советуююю🙌🏻
Ағиса Тұрған
Нам все понравилось,очень атмосферно, песни, караоке тоже очень качественно, кухня тоже на высшем уровне, обслуживание очень приятная, нам было очень весело , гакку подарил нам незабываемые воспоминания, спасибо вам большое!
Нурааай 🤍
Атмосфера өте жылы және көңілді, интерьер заманауи. Музыка жақсы таңдалып, ән таңдауы кең😍
ТА
Темирлан Абжами
Бәрі күшті ұнады
Asyl Zhasyl
Бәрі күшті музыкалары замануй
Сауле Әмірхан
Іші өте жақсы,комфортно🤭,офицанттары да жақсы қарсы алып,жақсы шығарып салады.Админ Назым вообше топ топ😄🫶🏻.5/5
УХ
Улсара Халыкова
Кушти кафе Касиет официант мощ кафе мощ
ЕЖ
Еркебулан Жайлханов
Жаксы жер,баруга турарлык,тамактары дамди,олен айтып конил котергенге,отмосферасы болек енди
ЖҚ
Жәудір Қайыркелдіқызы
Маған кіргеннен бастап атмосферасы ұнады, кухнясыда қте жақсы ұнады. Караоке күшті соңғы музыкалар бәрі бар. Админ Назым күшті 😍 Официанттарда күшті күліп қалған, рахмет! Оформление топ
АЖ
Аймереке Жоламан
Гакку кафесі официанттары өте жақсы, админ бәрін күшті түсіндірді хит өлеңдердің барлығы бар екен караокесінде и тамақтары да керемет👍🏻
Makhаа ;
Баруға кеңес бермейм өтте нашар обслуживание 0 тамак тоже не оченннне!!!!!!!!
Ержан
Еда плохо
FARIDA 🤍
Караокесы куштііііі
arussh 🤍
❣️
Виктор Николаев
Хорошая кухня, музыка топ, аппаратура одна из лучших в городе. Если петь, то сюда!
ANGEL ANGEL
Керемет жер екен
Айнұр Ақжігіт
Обслужевание төмен, офицанттары дө👎👎👎
UK
Uldana Kyrukbai
бәрі керемет бірақ менюді үлкейту керек секілді
Нурдос Махсатулы
Манас красавчик
АЖ
Асылым Ж
Уютное местечко☺️ Бәрі ұнады👍🏻
Акбазар Сейлхан
Вчера были в этом заведении — и это просто кошмар! Начну с того, что в кабинке было грязно, повсюду мухи и комары, никакого комфорта. Аппаратура постоянно глючила, нормально воспользоваться ею не удалось. Кухня — отдельная боль: мясо в «кавказском шашлыке» оказалось жестким, паста — либо сырая, либо пересушенная. В итоге вся компания отравилась, у всех были проблемы с желудком! Персонал явно без подготовки: грубые, недоброжелательные, как будто мы им помешали. В целом — крайне неприятный опыт. Не рекомендую никому!
Алимбет Раимов
Персонал не умеет работат! Админ воббще возомнил себя богом этого заведения! Он прямым текстом говорить не нравиться на фиг иди! Я бы не советовал здесь быть! Админа зовут если не ошибаюсь Мирас
G
Guli
27 мамыр күні "Гакку" кафесінің кабинасын жалдаған едік, ішкі безендірілуі, караоке аппаратының болуы, көңілден шықты. Ал, асханадағы тағам сапасы өте төмен деңгейде екенін айтқым келеді. Инстаграммға салған суреттерімен сәйкес келмейді, дәмді емес, шашлык күйіп кеткен әрі ащы, нандары ассорти деп жазылса да, оған сай емес, меню өте қымбат, қызмет көрсету сапасына сай келмейді! Администратор қызға тапсырыс бермей тұрып та, ескерту берілді, бірақ назарға алынбады! Аспаздық өнері жоқ, аспаздың тамағын жеу мүмкін емес))))) Негізі әрбір осы жерде жазылған пікірлерге мән берген дұрыс, себебі әрбір пікірде шынайы ой жазылған, өтірік мақтауға сеніп, біз сияқты өкініп қалмаңыздар!!! Гакку кафесінің әкімшілігіне айтарымыз: "Халыққа сапалы қызмет көрсетуді қолға алсаңыздар,жарнама жасағаннан гөрі, аспазшы қызметін қадағалап, халықтың көңілінен шығатын тағамдар мен қызметтерді реттесеңіздер"- дейміз! Сондай-ақ, төлем есебін "аударым" арқылы емес, QR терминалы арқылы төлеуді қолға алыңыздар, бұл да заңға қайшы әрекет екенін ұмытпаңыздар!!!!
MA
Miko Arm
У меня отравление
angeldust 🔮
🔥🔥🔥
АХ
Айгерим Хамид
Эта гостья возмущена тем что она забронировала кабину и не хотела ничего заказывать а после приехал курьер с едой которая она заказала где то, т.е. она хотела посидеть в кафе - караоке ничего платив? Это разве справедливо? А когда администрация возразила , эта гостью начала громко возмущаться!!! А дальше судите сами!Зачем обижаться на то, что мы не оказались какой то хатой куда можно принести все с собой!Администрация!
erke toremuratovna
Просто ужассс 1 жулдыз ози жалько кою уважение жокк вобще админ Назым вобще менсинбей шанкилдеп тур касындагы жумысшылары иштеги офф болек бир бала журди кассада турганда уважение корсетпей тук наоборот вакасын шешип тутинин бизге бурыкратып ужксс❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
ИМ
LK
Luca Kim
Очень вкусная кухня, обслуживание 💯
anel ~
Было вкусно и хорошо, но заказ ждали долго
ВА
Венера Абилова
Приятная атмосфера
. BSK⚔️
персонал нихуёвый анас пен назгуль пиздатый❤️
Айнур Абилкайрова
Решила оставить отзыв отрицательный. Как то отмечали день рождения. Заказывали суши. Попробовав его заметила, что испорченный, промолчала. Смотрю все стали говорить, что испорченный. При чём испорчен был не только сыр, но и сёмга. Заказали другой, третий. Оказался снова испорченным, на что мы их предупредили. Самое обидное, что они не признают вину и говорят, что творожный сыр нормальный и вынесли чуть на пробу. Он был действительно норм. Мы говорим админу, возможно повар приготовил из другого. На что админ настаивал, что у них всё норм. Шашлык заказывали была рыба в составе сета. А у нас не было, взамен положили кима, который дешевле намного рыбы, не предупредив нас. В ту ночь келин кіші отравилась, её всю ночь рвало. Лучше бы они признали вину, а то после их слов будто мы обманыааем. Сегодня позвонила, чтобы забить кабинку, но предупреждаю об этой ситуации. На что он опять говорит, что мы не правы, что суши были норм и вообще бросил трубку. Теперю жалею, нужно было добить и решить проблему в тот день вызвав СЭС.
Arman Nurbekov
Керемет караоке❤️Керемет обслуживание❤️ Назгул молодец👍 Бауырларымызбен керемет отырыс болды❤️
Салтанат Алибекова
Бари жаксы,бирак обслуживание 😤тамактарыды биртиндеп акелип,канды ишти😤
Акпейыл Нурсейытова
Завидение ұнады обслуживание өтее жаксы. Админ Назым молодец. Өте сыпайы,жұмысын жақсы атқаратыны көрініп тұр. 5 звезд именно для админа😘
Замира Кенжебекқызы
Админ Назымка😍, өзінің жұмысын от и до керемет істеді, жауапкершілігі маған қатты ұнады👍🏻 Сол үшін тағыда барамыз!
Айзат Сагдатовна
Хочу выразить благодарность администратору Назым за высокий уровень обслуживания и доброжелательность. Очень приятно, когда встречают с улыбкой и помогают с выбором. Весь процесс обслуживания был организован на высшем уровне, чувствуется профессионализм и забота о гостях. Обязательно вернусь снова и порекомендую ваше заведение друзьям. Спасибо за уютную атмосферу и отличное отношение к клиентам❤️
Aiaulym Akram
Іші,тамақтары бәрі ұнадым обслужка керемет Назгүл мен Анас қа көп рахметт Назгүл көп адамдармен оңай тіл табысыпы кетебі күшті кыз екен😍🫰🏻
aizere baimanova
Обслуживание супер прям Назгуль,Анас очень комфортный людей❤️❤️
Nargiz Kanat
Кафе очень уютная особенно персоналы спасибо
Ару Аскарова
Назгүл капец общительная девушка советую и ваммм❤️❤️❤️❤️❤️
РУ
Райхан Уразбекова
Официант Агжан обслужка косып оны дурыс жасамайды тамактф акеп приборы жок барин Зар каксап айтып отырып акелды👎🏻👎🏻👎🏻
ЖА
Жадра Алиакбарова
Gakku кафесиндеги бардагы Назгул деген Кыз оте керемет ашык минезди мейримди аккнил жан екен Клиенттермен жаксы жумыс жасайды Осындай жандар коп болсын🤍👍Рахмет😘🤗
JA
Jadra Aliakbarova
Gakku кафесиндеги бардагы Назгул деген кыз оте керемет клинттермен жаксы жумыс жасайды.Мейримди акконил Жан екен❤❤❤Ашык минезди осындай жандар коп болсын👍🫰😘