I-LinkNet kzo
1.1
1.1
Мариша Богдан
Совсем не понравилось
Постоянные проблемы с интернетом, а чтобы отказаться, вообще издеваются,не забирают модем, не отвечают на ватсап. Игнор полный.
Max Payne
Совсем не понравилось
1. Интернет скорость нашар 2. Сеть бар вай-фай жок постоянно ошип калады 3. Сервис центр телефон котермейди 4. Тауып барган 2гис адресинде ондай компания жок Менин багам 1. Одан да кымбат болса да ксел аулети алайын
Айбек Мукашев
Совсем не понравилось
Шанхайда жер үйімізге орнаттық. Жалпы WI-FI - тартысы әлсіз. Кабельмен жақсы тартады. Бір кемшіліктері - ЕШҚАШАН ТЕЛЕФОН КӨТЕРМЕЙДІ. Ақау болған себепті айтулары керек қой. Орнатқанға дейін: " Саламатсыз, Сау болыңыз". Онан кейін байланыс жоқ. Түсінгенім компания девизі: "Есегі судан өткенше".
Нурдаулет Айтбаев
Совсем не понравилось
Казир интернет жок, ошип калды уже 4 кун болды. Телефон котермейды, офистеры корсетилген адресте жок. Интернет бир болмеден екиншиге тартпайды арасында.
ЖЖ
Жулдызай Жайкенова
Совсем не понравилось
Интернет өте нашар,кеңес бермеймін.Кері байланыс жоқ,жауап бермейді,Қосқаныма өкіндім,ауаға ұшқан ақша
AB
Assylbek Bersugirov
Совсем не понравилось
Ответ жоқ иә қашан қосылатынын айтпайды өлік болды ғой бұлар
Vasem 0ff
Совсем не понравилось
Интернет өте нашар сосын ответ бермейді сосын бол жакта еш нарсе жоқ офис те жоқ
ЖЖ
Жибек Жанымбекова
Совсем не понравилось
Интернеттери оте нашар,Тунде ошип калады, еще услугалары ушин акшасы кымбат, жалпы кенес бермеймин, одан да казахтелеком айналайын екен, бир интернеттерин кургызуым ушин 40мын акшам кетти, усилитель ал деп оны алдым, оны косып беруи тагы акша