Makon
Sima Muhanova
👌👍🫰
БН
Баглан Нурмаганбет
Тамақтары керемет! Аян деген официант жігітке рахмет!!!
ҚҚ
Қамбар Қуанышбаев
Официант Аян клиенттермен жақсы жұмыс жасайды екен
MM
Meirbek Mahash
Орынбай Аян деген қызметкер өте қатты ұнады сөйлесу мәнері бәрі жақсы көрсеткен қызметі керемет
Мейірбек Жармахан
Даяшы жігіттер мен қыздар супер. Лицо Макона десек те болады. Өте сыпайы. - Келіңіз, мында жайғасыңыз деп құрметпен қарсы алады. Қандай жағымды. Тағамдары өте дәмді. Әсіресе қой сорпасы қанша ішсем де жалықпаймын. Қыстың күні тоңған адамды бірден жылытып, маужыратады. Мен маконды ұнатамын. Сыйлы қонақ пен отбасын алып барып ұялмай отыратын жер!! Басшысына алғысым шексіз, біздің Қызылордада осындай дәмді мейрамхана ашқанына!!!
Madiyar Serikov
Доставкамен жумыс исти алмайт
Салтанат Көшен
Донеры😍
its.mvrdy !
Заказ 40 мин күттім((
DIAS_05. Vladimirov
Ырзамын бәрі студенттер барын салып жұмыс істеп жатқандар сынға алсада сынбасын әдемі тойымды жер
ЖА
Жолдас Аманжолов
Өте нашар даже бір жұлдызға тұрмайсыңдар сотрудниктерді көшеден теріп алғансыңдарма
Juz xss
Ужас просто кто принимает заказ общается с клиентами на ты ещё орёт😴
Манат Ахметова
Обслуживание нол шашлык акелгеннен кейін тарелка сұрадым үш офицанттан 10 минутта зорга акелди адам деген бірінші клиент келип заказ бергеннен кейін тарелка барин акеп қою керек барлық жерде солай
si
БМ
Бекзат Мейрамбекұлы
Б
Aiaru Seilbek
кашан жазсанда ответ кайтармайды.
Алмат Ахметов
Нашар офицанттар салақ, нан қиқымдарын отыратын жерге тастай салады. Біреудін заказын тегін басқа біреуге беріп жібереді.
ZS
Zhansaya S
пицца тузы ужас коп болоньезе
BR
Bake R
Бәрі жақсы, тек уборный 1, кезек күтіп тұрасың.
СЮ
Савгира Юлия
Очень вкусные манты с резанного мяса. В кафе уютно, чисто, атмосферно. Девушки и парни работают все приятные вежливые.
ИЖ
Ислам Жасуланулы
Жабындар кафены алдында лагман сурадык лагманнын орнына кадымгы лапша акеп тур офицанттары аз тулетты жок кол жуатын жерынде адам коп очердке турасын
NН
Nurlybek Нурлыбек
Қол жуатын жер жоқ, 1 ғана әжетхана, қол жуу үшін кезекке тұрасың. Бірақ кәуабы керемет.
БЕ
Батырхан Елманов
Шашлык очень вкусные
Марал 🤍🌺
Керемет!👍🏻
TT
Tigr Tigr
Обслуживание 0%, и дореки как будто менин уйиимнин жумысын истеп журген сияқты,безиреип карап короче унамады, тамагы жаксы екен бирак.
Serik Aluadin
Нан кебаб сурасан жок дейды баска точкада бар деп айтады. Универсам точкасына барсан фастфуд жок дейды оте нашар Макон. Ватсап чатта бар дейды бирак адреске келсен жок. Отирикшилер екен
Нур
Пү
Balnur Kurbanbaeva
Адаммен сөйлесуді білмейді дөрекі менюда тұрған тамақтар көбісі жоқ
Алмас Садыков
Хорошо 👍
ЗЖ
Зарина Жаркынбай
👍🏻👍🏻
De la lune Jusqu'au soleil
Киймасын айта алмадым сумдык дамды енды
КЖ
Куандык Жиенгалиев
Нашар плов анандй плов болмайдыго кешегини жылтып бере салган акшасына турмайды баруга не советую
ГЫ
Гаухартас Ыдырыс
Тамақтары ашып кеткен
Асем Муфта
безвкусные блюда ашыган иыс шыгад тамактан и много масло донеры тоже не вкусные приходят подгорелые и разваливаются
AZ
Aiya Zhubanazar
Адаммен сөйлесуді үйреніңдер, әсіресе доставкадағы қыз! Тегін жеп жатқан жоқпыз
MILLENIUM .
Тамактары жаксы соз жок, бирак персонал оте нашар. Бир биримен ойнайды да журеди ангиме соз, официант шакыру проблема. Карап жаткан бир басшы жок
ЫР
Ырысбек Рахметов
Қызмет көрсету өте нашар, тағамдарыда аса дәмді емес. Менюдегі тағамдардың жартысынан көбі жоқ. Қалай болса солай әкеп береді тағамды. Мысалы манау қарапайым пицца пепперони, бетіне варенный колбаса салып бере салған, дәл осындай жағдайдар көп орын алады.Полный бардак келетін жер емес.
МИ
Мухтар Ислам
Очень долго ждали официанта там где мы сели не было убрано и от этого было не уютно сидеть час ждали официанта не пришел потом жена сама убрала
YY
Ya Ya
Очень вкусный плов, ачичук и овсяная каша👍👍👍 Ну это то что мы заказали по меню!
Шакарим Сериков
Алдияр Кожаберген
Самсасы жаксы кетти
НЕ
Нурзат Еркебұлан
Официанттары зомби сияқты бетіңе карап тұра беред и непәле
Адия
Очень вкусно
не очень🥲 так себе
БТ
Берик Тажбенов
Заранее позвонил для заказа, приехал через 10мин, не готов заказ! Сказали через 5 мин будет, простоял еще 10мин нету заказа! Хотя положить плов минут 10 мин! Грубо отвечают на кассе, полный игнор, нет книги жалобы! Ушел так и не выполнили мой заказ, сами на кассе сказали чтоб я отменил заказ. Одним словом сервис низкий!
КА
Калдыбек Арысбеков
Адам мен дурыс солеспейди.
︎︎
︎ ︎
Қайырлы күн. Бүгін келдік,кафе іші тағамдары бәрі керемет. Ұнады.бірақ тапчанға отырғанда қарама қарсы ыңғайсыз екен ар жағында отырған адамдар қарап отырғаны.ең болмаса ширмамен жауып қойсаңыздар екен