Dina cargo
Сервис доставки товаров
ДЖ
Дана Жусипова
В восторге
Құрметті тұтынушылар, сіздерге код, адрес жолданғанда ссылкаларымен ақпарат түсінікті жолданған, тек біршама уақытыңызды бөліп мұқият танысып шығу керек. Барлық чаттарда хабарланған нәрсені бірнеше рет сұрай берудің қажеті жоқ, сайт отслежка бар товардың келгенін көрсететін, күнделікті берілген ақпаратпен танысып затыңызды уақытылы алып отырсаңыз болды.
5 посещений
Аружан Туракбай
Совсем не понравилось
Ужасный сервис. Заттарын ұзақ күткеніңмен қоймай, адам тусінбейтін правилалары бар. Бір сообщениенің өзіне арең жауап аласын
dt
daniyar toktarbek
круто
Зауре Улымбаева
В восторге
Заттар тез келғді және салмағыда арзан
Гүлсипат Күзембайқызы
В восторге
Мой заказ пришёл быстро и в целости. Упаковка качественная, сотрудники вежливые.
Jean Sanders
Было средне
В целом нормальный карго, единственный минус оплата наличкой, Незнаю видимо налоги обходят или что, но жутко не удобно перед тем как в к ним приехать надо банкомат искать. И доставка дорогая, график странный всегда до 18:30, когда у людей работа кончается не успеваешь к ним.
R-
Raccoonki -
Совсем не понравилось
Сколько уже приходим постоянно закрыт склад. Причин нигде не написано. Пишу в ватсап или инстаграмм никто не отвечает.
Назар Бауржанкызы
👍🏻
8 посещений
NK
Nur Khanym
Совсем не понравилось
Просто ужас осблуживаниесі де бәрі ужас! 40сағат очередьтен соң жоқ зат! Лучше Жаңа пост!Мыналардан заказ бермендер
Arman Ashirov
Совсем не понравилось
Кай кезде келсенде жабык турад👎🏻👎🏻👎🏻
Kuka
Ен керемет Карго Арзан жане тез
Zhanek )
Совсем не понравилось
Правила қлйп алып өздерінше болып керіліп турат адамдарды ужас🤦🏻♀️ наличкс алып келу деген түсінбедім вообще қазір кім наличка устайд налогтан қашып журма🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Мухамедали Сабыр
Совсем не понравилось
1.Грубый персонал. 2.С хмурым лицом заявляют что принимают только наличку. 3. Не поднимают телефон 4. В основном закрыты, редко открывают 5. Угрожают по ватсапу что если не заберешь продадим товар. 6. Товары проходят с открытыми упаковками, походу заглядывают что за товар Я ничего не преувеличиваю, пишу что сам заметил. Лучше дороже чем ужасный сервис!
KA
Khanshaym Aimyrza1
Совсем не понравилось
Самый ужасный еще грубый қыздары. Ватсап жауап беру вообще әлем еще ойына келген график пен істейді. Тек нал алады каспий алмайды осыны ип налог тексеру керек. Одан қалды нашар етіп комт жазсан тиктоктан черныйға салады. Олпы солпы жауап береді қыздары. Смстерін көріп тегін или қарызға зат алғандай боламын. Точно налог тексеру керек тек нал нал деп отырады. Ещё ұрысуға 5. Өмірі жеке бастары тырысып. Білмеймін ещё ұзааааақ күтесін ғой қытайдан
ZM
Zhuldyz M
Совсем не понравилось
Вечно не отвечают на сообщения, говорят приход за 7-10 дней, хотя по факту вещи с 4 марта еще не получили(хотя сортируют товар за 7 марта). Никак им не дозвонишься, не умеют работать с клиентами
Anara Korganbaikyzy
В восторге
Бағасы жағынан сапасы жағынан өте тиімді деген каргоның бірі таңдағаныма еш өкінбеймін🫶🏻
Нонай 💕
Совсем не понравилось
Самый ужасный карго. Товары с Pinduoduo, которые должны были приходить за 7–12 дней, фактически приходят только через 15–20 дней. Постоянно пишут «сортировка», то закрыто, то другое. Карго должно работать 5 часов, но эти 5 часов они не бывают открыты — в лучшем случае работают 2 часа. Говорят, что есть доставка, но когда хочешь забрать — оказывается, что доставки нет. Обслуживание нулевое, сотрудники ведут себя грубо.
Понравилось
неплохо неплохо
Eralkhan Auezkhan
В восторге
Керемет карго, товарларымыз 1/1,5 аптада келеди. Қытайдың өзінен 1/1,5 апта деген керемет. Басқа карголар 1 айлап кетеді. Сервис жауап бермейді дитіндерге таңғалам. Бәрі түсінікті ғой. Все 5 заслужили
Shynggyskhan Nurlan
В восторге
Жақсы карго,әрқашан уақытылы зат келеді,қолданып жүргеніме 2 жылға таяп қалған.Жана постқа қарағанда оң тұсы Бағасында және 2-3 күнге тезірек келетінінде!
kb
kiomi bm
Совсем не понравилось
Нигде не отвечают, ни в телеграме, ни звонкам не отвечают.Ответ должны ждать полдня,сервис ужасный.Читают,но никак не отвечают.С Китая заказы очень долго едут.Еще склад иногда открыт иногда закрыт.Сегодня хотел забрать заказ, не предупредили в телеграм канале , пришел на склад, а склад закрыт.
Айдана Мадикызы
Совсем не понравилось
Ужасный сервис дурыс ответь кайтармайды доставка жок еще келсен есик ашулары киын оплата наличными вообще не удобно,жумыыс уакыты дурыс емес 18:00 де журттар енди жумыстан шыгады укиметте жасайтындар алманыздар вообще бул жактан заттар жогалып кетет
ДЕ
Дана Есенгелды
Совсем не понравилось
Ужасный сервис! На сообщения не отвечают по полдня, приходится по несколько раз переспрашивать одно и то же. Грубое отношение к клиентам — ощущение, что им вообще всё равно. Цены завышенные, никакой прозрачности: вес и сумма заранее не говорят, хотя у нормальных карго это элементарно. Слово «сервис» здесь явно не знают. Никому не советую связываться, потратите нервы и деньги.
Erke ིྀི
Совсем не понравилось
Адамдары всегда грубые,дым ұнаған жоқ үнемі барсаң жабық уақытылы келмейді еще наличка алып келу керек инста ватсап жазса ответ бермиді
Zariins _
Совсем не понравилось
Сервис нашар,оқып отырып жауап кайтаруды білмейді.
the.ayash .
Понравилось
Ең күшті карго, бәрі уақытылы келеді, но, бір минусы доставка өте қымбат тұрады екен.
Zhanbolat Ibadulla
Порияжнияк
YY
Yersultan Yerlanuly
Товар потеряли
A🤝
Ali 🤝🏻
Совсем не понравилось
Ужасное отношение к клиентам.Грубо отвечают
ГМ
Газиза Махаева
Совсем не понравилось
Написали мне забрать свои вещи, а там в сайте отслежки говорится, что заказы еще не пришли. Пишу им что за вещи, сколько их, не отвечают. Звоню - не отвечают. Обслуживание ноль. И доставка хромает.
Қолғанат Қуанышбеков
В восторге
Керемет Каргоо, тез әрі жылдам және товарым жақсы келді. Осы уақытқа дейінгі каргонын ішіндегі ең арзаны, жұмыс сапасы өте жақсы, маған ұнады. Клиентпен қарым-қатынас жақсы, жұмыстары өте жоғары және сапалы ұйымдастырылған. Dina cargo-мен жұмыс жасауға, осы жақтан тапсырыс беруге кенес беремін.
АО
Арайлым Оразбай
В восторге
Дина карго Қызылордадағы ең арзан карголардың бірі! Жылдам әрі қолайлы! Супер👏👏қыздарының клиентке деген қарым-қатынасы да өте жақсы! Таңдағаныма өкінбеймін! Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!👍👏
Айгерим Рамазанова
В восторге
Жақсы сервис үшін рақмеет! Өте тиімді баға және тез жеткізу қызметіне көңілім толды! Жұмыстарыңызға сәттілік, береке тілеймін!🌹
НЖ
Назгул Жумабекова
В восторге
Қаладағы ең тиімді , ең жылдам карго. Қыздар молодец , оперативно жауап береді. Жұмыстарыңыз өрлей берсін. Дина карго топ топ топ🔝🔝🔝
Агжан Сейлхан
В восторге
Дина карго қыздарына көп рахмет.😘Заттарым тез келді.Жылдам жұмыс жасайды♥️
АЖ
Алтынай Жүнісбекова
В восторге
Прям куштыы😍 заттарымыз тез-ак келды👍 жауапкершылыкпен жаксы жумыс ушын рахметт✨
GZ
Gulimai Zhenis
В восторге
Қыздар Дина каргога рақмет! Тез әрі жылдам жеткізеді екен. Тарифтері де арзан қыздар . Советую всем😘
BZ
Bakdaulet Zhanibekov
Было средне
Обслуживание ноль! Товар уакытылы келмеди и еще оплата безнал жок тек наличными!
кай рина
Совсем не понравилось
ужасный карго не советую грубят клиентам не ответственные заказ все еще не пришел прошло 20днейеще и сайт отлежка не показывает где товар
z
zhanel
Совсем не понравилось
Самый ужасный карго, нету ответственности, грубо разговаривает с клиентами, все ещё не пришёл заказ, не отвечает, даже сайт отслежка не показывает где товар!
? ?
Грубые
Аisyn 🎀
Грубые
ЖЕ
Жаннур Еділбаева
В восторге
Күшті сенімді тауарлар уақытылы келеді салмаққа да қызылорда бойынша арзаны 👍👍👍
Серали Дьяченко
В восторге
За вес дороговато,а так норм
Gulnur Absultan
Султанбек Дидар
Тез келды тапсырыс
Максат Бакытбек
В восторге
Кушті екен заказдарыңыз тез келді
ЖЗ
Жолдасбек Зауытбек
В восторге
Молодец өте тез жұмыс жасайды екен риза болдым
Aidana Maksutkyzy
Жылдам карго👍👍