Marwa
Эстетическая стоматология
Лечение зуба: -15%. Удаление зуба: -20%. По пятницам*
*1.03.25–31.12.25, подробнее на https://www.instagram.com/marwa_dentistry.
Записаться на приём
Сандугаш Капашова
Выбран компанией
Марфа тіс емханасының тіс дәрігерлері Азамат Мадиханұлы мен Руслан Бақытжанұлына үлкен алғысымды білдіргім келеді.Менің еркін күліп жүруіме көп көмегін берд Адамның ажарын ,асқазанына төте жол салатын ол 32 тісіміз. Азамат мырзаның тіс жұлғаны дым ауырып білінген жоқ.Дәрінің күші кетседе қайта ауырмады. Сізге Алла разы болсын! Руслан айналайын сағанда Алла разы болсын! Жылы лебізіне,тісімді тазартып,емдеп бергееің үшін үлкен рақмет! Аллам,күш-қуат,бақ-береке берсін! Білімдеріңіз өсіп,пациенттер алғысын алып жүре бепіңіздер! Марфа тіс стаматологиясы үлкен рақмет!
25 декабря 2025, официальный ответ
Құрметті Сандугаш Капашова! Жылы пікіріңіз үшін үлкен рахмет! Азамат Мадиханұлы мен Руслан Бақытжан…
Айгуль Темирбаева
Понравилось обстановка!Приятные врачи !Супер !👍👍👍
6 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Айгуль, благодарим за ваш отзыв и оценку 🤗 Всегда рады вам ❤
Nurai Zhaksimurat
Куштыы емдейді ауыртпай
3 декабря 2025, официальный ответ
Нурай, сәлем, пікіріңіз бен бағаңыз үшін көп рақмет 🤗
Ая Альжаппар
Анель Абайкызы топ)❤️
24 ноября 2025, официальный ответ
Ая. Благодарим вас за ваш отзыв ❤ Мы старались 🙏🏼
awesome
лучшая стоматология
21 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо большое, что оценили!!!
DS
Dauletkhan Shamsudin
Хочу выразить огромную благодарность замечательному стоматологу Бакытжановичу! Это настоящий профессионал своего дела. На приёме чувствуется его опыт, уверенность и внимательное отношение к пациенту. Всё объясняет простым и понятным языком, заранее предупреждает о каждом этапе процедуры, благодаря чему пропадает любое волнение. Лечение прошло абсолютно безболезненно, аккуратно и быстро. Особо хочу отметить его доброжелательность, тактичность и искреннюю заботу — с таким врачом действительно чувствуешь себя в надёжных руках. Результат работы превзошёл все ожидания, теперь улыбка снова приносит радость! Если вы ищете стоматолога, которому можно доверять — смело рекомендую Бакытжановича. Таких внимательных и профессиональных врачей встречаешь редко!
21 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам огромное за столь подробный и душевный отзыв! 💐 Для нас большая честь получать такую вы…
ЕЖ
Ергали Жаухар
Оте керемет стоматология. Азамат докторга Рахмет Улкен. Оз исинин маманы. Тисимди керемет етип жасап берди.Кызылордадагы номер 1 стоматология деп кенес бере аламын.😍
11 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет! 🙏 Азамат дәрігерге деген жылы сөзіңіз үшін қуаныштымыз. Сіздің сеніміңіз — біз…
NZ
Nurzat Zhaksylykova
6-7 жылдай болды Асел докторға ем алуға келіп тұрамын. Ең мықты стомотология. Жасаған жұмыстарында мін жоқ. Күлкімнің әдемі болуына себепші болған ең мықты дәрігерлер жұмыс жасайды.
11 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге шын жүректен рақмет! 🌸 Асель дәрігерге және бүкіл ұжымымызға деген сеніміңіз біз үшін е…
ЛЖ
Ляззат Жолдыбаева
Марва тіс емханасы қаладағы ең үздік тіс емдейтін дәрігерлердің ортасы деп ойлаймын! Пациентпен қарым-қатынас жоғары дәрежеде болуы қуантады. Әсел, Азамат дәрігерлерге рахмет
11 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті пациент! Жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! Біз үшін әр пациентке жайлы жағдай жасап, сапалы…
Нурбота Кокенова
Мен үшін үздік стоматология ! Азамат доктор өз ісіне адал, керемет маман! 3 жыл бойы тек осы жерге барамыз, ішіндегі барлық врач, медсестралар өте білікті, істеріңіз алға баса берсін! Қорықпай емдете беріңіздер , ешқандай ауырсыну сезбейсіздер!
11 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн Нурбота! Пікіріңізге зор рақмет! Біздің орталықты бірнеше жыл қатарынан таңдап жүрген…
Анар Анар
Бүгін Руслан атты стоматологқа барып тіс жұлдырдым. Дәрігер өз ісіне өте жауапкершілікпен қарайды, өте білікті маман, ем-шараны ауыртпай, кәсіби түрде жүргізді. Қабылдау кезінде жайлы атмосфера болды, барлығын түсінікті етіп түсіндіріп берді. Осындай мамандарға тек сәттілік тілеймін
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе Анар! Жылы пікіріңізге үлкен рақмет! 🙏 Стоматолог Русланның еңбегін жоғары бағалағаны…
Ә
Әбілмансұр
Тісті күшті емдейді🥰
Z
Zura
Тісім қатты ауырып келдім, тек запись деп кешеден бері қабылдамайды, бірнеше жерге бардым біреуі қабылдамайды, түсіндіріп кетіңізші аяқ асты тіс ауырса не істеу керек? Қазақстан Республикасында тіс қатты ауырған жағдайда (жедел ауыру, жедел қабыну, ісік, қан кету сияқты шұғыл жағдайлар) медициналық ұйымдар, соның ішінде жеке стоматологиялар шұғыл көмек көрсетуі керек. Бұл – пациенттің өмірі мен денсаулығына тікелей әсер ететін жағдай болғандықтан, медициналық көмекке қол жеткізу құқығы заңмен қорғалады. 📌 Негізгі заңдар мен нормалар: "Халық денсаулығы және денсаулық сақтау жүйесі туралы" ҚР Кодексі (2020 жылғы 7 шілдедегі № 360-VI ZRK) Бұл заңда әрбір азаматтың шұғыл медициналық көмекті алу құқығы көрсетілген. 117-бап, 1-тармақ: Азаматтар жедел және шұғыл медициналық көмекті тегін және кідіріссіз алуға құқылы. Жеке меншік стоматологиялар, егер олар халыққа медициналық қызмет көрсетуді жүзеге асырып отырса, пациенттің өміріне қауіп төндіретін шұғыл жағдайларда көмек көрсетуден бас тарта алмайды. Осы заңға не айтасыз? Касательно бул клиника клиенты болдым ба жокпа, болдым, но основной лечение 6 сентябрь болатын, бірақ тісім қатты аурып, гной болып, ерте бардым, пятница қабылдайсыздар ма ауырып тұрмын деп, олар қабылдамады, и суббота тағы бардым, так как одан да қатты ауырды, вся суть сол ғой, ауырып тұрған адамға көмек бермеді, қалай клинет боламын если олар совсем отказ берсе қабылдамай!!!!
26 августа 2025, официальный ответ
Құрметті пациент! Пікір қалдырғаныңызға рақмет. Сізге осындай жағдайға тап болғаныңызға өте өкініш б…
Шолпан Сейдахметова
Тамаша, ең керемет қызмет қызмет түрін сезіндік! Өмірімде ауыртпай тісімді жұлған Руслан докторға мың алғыс! Алтын қол медалін бердім)) Ал, Анель докторға да айрықша Алғыс💐 Екі баламның тістерін 3ші жыл қатар емдеп жатыр. 18жас балаларға тегін екен. Өзіме де тегін қызмет көрсетті. Тегін дегенге арзанқол салады десем...жоқ ең сапалы дәрі екті. Еңбектеріңіз еленсін! Алла абырой берсін!
Айнара Курмангалиевна
Marwa стоматологиясына,жоғары деңгейде қызмет көрсеткен Анели Абайқызына үлкен алғысымды білдіремін! Кәсіби маман,өз ісінің шебері. Қабылдау кезінде барлығын түсіндіріп, емді ауыртпай жүргізді. Барлық қажетті кеңестер беріліп, емдеу барысы сапалы әрі уақтылы жүргізілді.Келіп ем алуларыңызға кеңес беремін!💐
RR
R R
Мarwa стоматологиясының дәрігері Асель Аманбекқызына алғыс білдіремін! Жұмысына табыс, сәттілік тілеймін! Өте білімді сауатты дәрігер, бір сөзбен айтқанда өз ісінің шебері екен!👍🏻 Еш уайымдамай осы дәрігерге тістеріңізді емдетуге кеңес беремін!
26 августа 2025, официальный ответ
Құрметті пациент! Жылы лебізіңіз бен сеніміңізге үлкен рақмет! 🌸 Асель Аманбекқызына деген алғысыңы…
GB
Gulim Bolatbek
Анеля Абайқызы топ, күшті емдейді❤️
19 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, уақытыңызды бөліп пікір жазғаныңызға рахмет 🔥 💛
БА
Бахытгуль Алмаганбетова
нуртас стоматолог мастер своего дела Человек от бога. золотые руки. БЕЗМЕРНО БЛАГОДАРНА
18 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за добрые слова о нашей работе!!! Будьте здоровы
a almatovnaa
Өте күшті мамандар ауыртпай емдейді👍👍👍👍👍
13 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жоғары бағаңыз бен сеніміңіз үшін рахмет.
И🌸
Инабат 🌸
Доктор Анель Абайкызы очень приятная и вежливая.Ауыртпай, жаксы емдейди❤️
11 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за ваш отзыв!!!
Д🤍
Дильназ 🤍
Руслан ағай өз ісін өте жоғары деңгейде жасайды, үлкен рахмет 👍👍
31 июля 2025, официальный ответ
Бағалағаныңызға рахмет 💛 қызмет сапасы көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз😉
ДП
Дильназ Пазылхан
Саламатсыздар ма мен Пазылхан Дильназ Марва стоматологиясынын пациенти ретинде оз пикириммен болиссем менин тистеримди емдеген Анели докторга мын алгыс типти ауыртпак тугили сезбей де каласын емдеп жатканын оз исинин маманы жылы жузимен емдик колдарымен тистеримди оте сапалы жогаргы денгей де емдеп берди Арай медсестрасынын заботасы сойлеу манерлери ауруынды умыттырып жибереди😅аягым ауыр болганнан кейын теп-тегин акылыдан артык кылмаса кем кылмай емдеп бергендеринизге коптен коп ракмет Марва стоматологиясы номер 1☝️
24 июля 2025, официальный ответ
Дильназ, қайырлы күн, бағалағаныңызға көп рахмет 😌 Сізге және жақындарыңызға зор денсаулық тілейміз…
Эльфира Бисенбайкызы
Анель Абайқызы,өте жақсы доктор,өзінің жұмысын өте жақсы жасайды,білікті маман👍🏻👍🏻👍🏻 Тістерді ауыртпай емдейді❤️
22 июля 2025, официальный ответ
Эльфира, қайырлы күн, көп рахмет ❤ Сізге және жақындарыңызға зор денсаулық тілейміз💚 Құрметпен, Marwa 🦷
Ерман Батыров
Асель Аманбеккызы грамотный врач сразу видно. Не пожалел, не чувствовал даже иглы👍
14 июля 2025, официальный ответ
Ерман, здравствуйте! Спасибо вам за доверие ❤ Всегда рады вам 😉
Bolatqyzy .
Русланбек Бақытжанович доктор ең жақсы доктор бәрін тиянақты істейді👍өз ісінін маманы😍еш күманданбай осы стомотологияға келсеңіздер болады барлық докторлар өз істерінің маманы👍Сапалы,тиянақты бір мін табылмайды. Үлкен рақмет сіздерге🫶🏻
26 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біздің емханамыздың жұмысы туралы оң пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏 Сізге және жақындары…
Aizere Rakhmanberdi
Руслан докторға емделдім. Өз ісінің маманы☺️💐
_100inzz 💘
Самая красивая и самая лучшая стоматология которую я встречала😍😍😍😍😍😍😍Теперь буду лечить зубы только тут❤️❤️❤️🙌🏻
З
профессиональны своего дела👍🏻👍🏻
Sm
Say moo
Врач Анелья очень приветливая, грамотный врач. Спасибо, будем приходить еще ❤️
ГИ
Гүлзат Ибайдулла
Орталық жұмысына ризамын, обслуживание топ. Русланбек Бакытжановичка үлкен алғыс! Пациентпен сөйлесуі, толық ақпарат беруі өз жұмыстарына тщательно қарайтындықтары көрініп тұр! 10/10 👍👍👍
Жадыра Абдикадирова
1 жыл бұрын тісімді жұлдырттым әдемі ауыртпай істеді!!! Абзал ағайға рахмет!
da
dosbol asan
Күшті жер общм
Л К
Знаете я по отзывам пошла туда, беспокоили зубы, они треснули из-за орешки, там врач Нуржан Бексейітұлы, у него возраст как мой сын где-то 20-25 и стоит смотрит мои зубы одними руками а другие руки в кармане, и говорит что надо выдирать полностью, я опять переспросила он заново подтверждает, толком не посмотрев, я не хочу ставить даже одну звезду, он даже не заслуживает, кстати другой врач из другой стоматологии сказал что лечению подлежит Просто оставляю отзыв то что было
28 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Просим оставить контакты и скрин чека, что бы мы могли разобраться в ситуации.
Нурдаулет Курманай
Әнелі деген врач жақсы емдейді😊
11 октября 2024, официальный ответ
Рахмет үлкен😊
JA
Jalimbetov Arman
Мықты мамандар жиналған! Тістеріңіздің любой мәселесін шешіп береді! Персоналдары профессионал, всегда күліп қарсы алады! 👍👍👍 5 жұлдыз аямай басамыз, 10 жұлдыз болғанда 10 жұлдыз басар едім 😃
12 сентября 2024, официальный ответ
Арман, уақытыңыздв бөліп, пікір қалдырғаныңызға рахмет👍🏻
Айгерим Абдыбек
Жадыраға көп рақмет! 👍💐
Үлкен рахмет!
aLiZaR 🫦
Стоматология отличная, персонал относиться к клиентам уважительно. Специалисту Анель отдельное спасибо за безболезненную работу!
31 июля 2024, официальный ответ
Ализар, большое спасибо за отзыв и оценку 😉 Мы рады, что вам всё понравилось.
Alislam Zhumakhmetov
👍👍👍супер. Рекомендую
Добрый вечер, Alislam. Благодарим, нам очень приятно 😉
Molly 🥸
Спасибо этому месту хорошие сотрудники и лучшие!
28 июня 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Рады стараться!
RQ
Ramazan Qydyrali
Выражаю огромную благодарность всему коллективу клиники "Marwa". В особенности Асель Аманбековну за преданность своему делу, профессионализм
12 июня 2024, официальный ответ
Спасибо, Ramazan, за приятный отзыв 🔥 Рады стараться.
Бибіхан Кожахметова
Очень понравилось, здесь работают настоящие профи! Обслуживание высший класс! Ушла под впечатлением. Асель Аманбековна самая лучшая стоматолог врач.
12 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🙏 Обращайтесь!
Ғазиз Ергашұлы
Спасибо Доктору Абзалу за отличные зубы и качестенную работу Всем рекомендую
Добрый день! Огромное спасибо за такой приятный отзыв! Будьте здоровы 🤗
ДБ
Дулат Болатович
Доскалиева Жадыра өз ісінің шебері!
Бағаңызға үлкен рахмет👍🏻
ZK
Zhadyra Kulybek
Жадыра Кожамуратовна спасибо за терпение все супер.Вежливый персонал
12 июня 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Zhadyra. Спасибо за отзыв и высокую оценку!
AR
Altinay Raimbekova
Доскалиева Жадыра өты мықты дәрігер
12 июня 2024, официальный ответ
Altinay, үлкен рахмет. Барлығы ұнағаныны қуаныштымыз☺️
Adilbek Kadirbergenov
Жадыра Қожамұратқызы өте мықты маман
12 июня 2024, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп, бағалап кеткеніңізге рахмет😉
А B
Анель Абайкызы очень грамотный врач, специалист своего дела, самое главное находит общий язык с детьми в любых ситуациях👌🏾
Добрый вечер, Альфия, благодарим вас за высокую оценку 😌
СБ
Сырым Базарбай
Әнелі Абайқызы, риза болдым, тісті алдап тұрып білдіртпей емдейді, жақсы дәрігер
12 июня 2024, официальный ответ
Сырым, үлкен рахмет. Барлығы ұнағаныны қуаныштымыз☺️
Аида Караман
Благодарю вашу клинику особенно доктора Русланбек, за теплый прием и за безболезненный чистку зубов(у меня очень чувствительные зубы)🩷 теперь регулярно будем приходить на чистку 😌
12 июня 2024, официальный ответ
Аида, спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
ГО
Гаухар Орынгалиева
Все понравилось👍🏻 врач Анель супер специалист 😊
12 июня 2024, официальный ответ
Благодарим вас за такой приятный отзыв!!! Рады работать для вас 💛