Ақ сандық
В здании
Rasul Abdullaev
Очен вкусно
Диасбек Калдыбек
тамақтары ашып кеткен!!! обслуживание ноль!!! кассада отқан қатын сөйлеуді білмейді айтсақ алдымызға ашымаған деп тастап кетип калды че за жер мынау !!!
a.
aisha_g .
все чисто было вкусно поварам 10/10
Азар Житель
Вкусно всё
ДА
Дидар Алкожаева
тамактары оте дамди багалары да тиымды
….. …
Ser1kovvve
қуырдағы сочный
ГК
Гаухар Космамбетова
Очень вкусно обалденные прям свежие нам понравилось всем советую
ЗА
Зауре Ахметова
Тамақтар күшті супер ваше советую 😍24/7қай уакытта келсенде ашық тамактары свежый прям супер
Tannur Abushaki
Іші лас. Офицанттар дым білмейді, сұрақ қойса
Күләш Абушаки
2 сағат официант күттік. Сүртілмеген стол, 7 рет сүртіңдерші деп айттық, сүртпеді ешқайсысы до конца. Чай заказ берсек мұздайын акелып тұр, қайтадан ыстық қылып акедіңжер дедік, қайтадан мұздай қылып акелып тұр.
Dau1et 🌒
Тағамдары дәмді,оссобенно жареный лагман.Еще официанттары жақсы