Сыр бесігі
Детский сад
UK
Uldana Kyrukbai
В восторге
Кыздарым барады апайларын жақсы көреді 1 аптада тез үйреніп кетті сапалы білім береді тамақтары да жақсы Мәз болып барамыз осылай
Назерке Алдаберген
В восторге
Үлкен ұлым түлегі😍 кәзір 2 ұлым барады,енді қызымды берсемба деп отырмын😄керемет Балабақша❤️
Raiymbek Serik
Бөпелер тәртіпті
ЛТ
Лаззат Толегенова
В восторге
Өте жақсы садик Тамактары жаксы балаларым аш келген емес Апайлары оте биликти билимди Омири аяк асты барам айтпай барлыгы тап таза балаларымда тап таза келеди Советую всем!
5 посещений
КП
Кумис Палуанияз
В восторге
Өте керемет садик,Апайлары да жаксы,кулип карсы алады.Осип өркендей бериндер,Енбектериннин жемисин жеңдер!!!👍👍👍
Салта Рома
В восторге
Отличный садик и воспитатели и няньки вежливые приветливые, дочка с радостью ходит в садик быстро привыкла. Управляющая очень добрая приветливая в общем всё устраевает нас рекомендую всем 👍🏻🥰
ИБ
Индира Бекшеева
В восторге
Оте керемет балабакша балам Ол жактан аш келмиди. Балага жан жакты тарбие береди. Маган оте катты унады. Апайларына Рахмет балам МАЗ боп келеди. Демалфс кундери апайга барам деп жылайды содан АК жаксы екенин ьусинемин. Ен бастысы балага унап жыламай журсе болды. Апайлары оте биликти мамандар
Айжан Абдикадир
В восторге
Өте керемет садик! 3 баламда осы садикте! Алыс болсада өте жақсы болған соң бердім
YA
Yulduz Ahmedjan
В восторге
Жаксы садик ұлым барады буиырса сол садиктен бітіріп шгамыз тәрбиешілеріне мың алғыс
УН
Өте жақсысадик.апайларыда күліп тұрады
NZ
Nuraiyn Zhahansha
Совсем не понравилось
Балаларға қарамайды екен, тәрбиешілер міндетін атқармайды. Инстадан көріп келіп жатырмыз.