Doner na Abaya
4.3
4.3
E
Erkezhan
Тым майлы шылкып тур соленый огурцы коскасында бир жери тым катты туздалган бир жерлери нормальный😬 обал деп жеп енди асказандарымыз аурып локсыдык 🤮2-3 ай бурын алганнда составы баска адеми еди озгерип кетипти😢
Ulshiynay Zhumadildaeva
Донер еті құрғақ тастай болып келді вообще ужас! Не советую
Kakon Sad1rovaa
Ужасс жарты сагат куттык заказымды дым дұрыс істемейды біреун ішінен пакет шыкты біреун ішінен сүйек шыкты не сумдык нау
Мирас Казтай
отвратный донер, как можно так травить людей?
BS
Bexultan Sazanbayev
Кассир дұрыс тыңдамайды
Layla Erkin
Бүгін бірінші мәрте үйне алдырып жедіккк, үнемі баратынбыз. Доставкамен келгендегі ендіііі жауапкершілік ,сыртынын орауыыы, ыстықтайй келуууі бәріі тамашааа болды Алла разы болсын!!! оператор *Елдана Ақжүніске* үлккен Рақмеееттт айтамын
E
Era
Телефон алмайды донер жаксы
Z Z
Сочно сочно
Kuma Kazankap
Вкусно 😍, но вытяжка не работает
Данажан 🩷
Ішіндегі еттерін санап салады ау чисто лаваш жеп отырдық🤦🏻♀️еще соустары тышқанға салған сияқты вообще ужасно болып кеткен өзгеріп
AB
Aza Bro
Отлично но я люблю дөнер на Сатпаева. И хотельбы курерам скидку но здесь нету токого как в Алмате а так все отлично👍
Алишер Абенов
слишком дольго 1 донер ждем 30-35 мин
Ы.
Ыскак .
Отправьте к Лору кассиршу Саю. Спросила имя и когда готово было звала какого то Жанию. Сотрудники работают без спец перчаток. Хотела СЭС пожаловаться, жалко предпринимателя. Примите меры. Иначе действительно пожалуюсь СЭС
Нұрсила Нұрханқызы
Ужыссс жарты сағат куттим заказды салам бро биринши келип атр тез жұмыс истеу керек 🙄🙄🙄🙄🙄
Айгерим Кыдырбаева
Очень долгое обслуживание 2 донера готовили 70 минут
Акниет Калдыбай
Кассир Нурганым не умеет нормально общаться с клиентами, постоянно ругается и не соблюдает субординацию. Глаза округляет и говорит Оплатите 195 тенге через Kaspi Мы говорим, что не можем, она отвечаетУ меня тоже нет Потом, когда мы предлагаем оплатить через Salam Bro, она начинает спрашивать А что вы тогда будете брать В общем, из-за 305 тенге устроила целый скандал
БТ
Бакберген Турганбай
Зор донор
НА
Нурсултан Алматов
Донер мощный. Адилжан тамаша повар!!
i0
ЕА
Ердаулет Абилда
Донер керемет!
Талант Темірбек
Әділжан деген жігіт жұмысы жақсы тиянақты өте жақсы дайындайды екен
NS
Аset BEI
Аділжан красавчик
DD
Diana Diana
Онша емес,1,5 заказ бергем,кіп-кішкентай ,анау точно полтора емес ,хотябы фольгамен орап жіберуге болады ғой,суық боп келді,енді алмаймын.
Шеркуат Орынбаев
Прямь Алматыдағыдай емес но дәмі басқаларға қарағанда жақсы
Beksultan Mak
Вкусно
JB
John Black
Расположение отличное, вкус и стилистика соответствует оригинальному Донеру на Абая. Из минусов персонал грубый и не отзывчивый и много фри в доннере.
ҒА
Ғазиза Ануарбекова
Донерлері құп құрғақ!мұздай қылып әкеледі,и соустарында дұрыстап салмайды!
Меруерт
ожидание узак👎🏻
Бакося Б
1,5 қылып 2000тг ге берген донерді қараңдар👎🏻 дәмі де не очень 70%фри салынған.
ҰҚ
Ұлмекен Қалубай
Приехали в 11-37 сказали закрыто👎🏻.
тимка 📍
енді заказ бермимин ито донерлер муздай болып келеді кетчуптар төгліп келеді
Аида Доскалиева
😍😍😍керемет донерлері
Нуржамал Серикбаевна
Кандай керемет донер!!! Отте дамди👍👍👍
АЗ
Анастасия Зарихина
Персонал приветливый, обслуживание быстрое, донеры вкусные. Молодцы ребята!
MA
Muhsina Abutalipova
Дұрыстап заказды қабылдап, адаммен сөйлесіп үйреніңіздер! Уатсаппен дым сөйлесе алмайды!
Жанерке Серік
Уже второй раз приходим, второй раз нам отказывают что нету куриного донера, где клиентоориентированность? Каждый раз приходя уходим пустыми руками?! Мы для этого приходим к вам? Ладно в первый раз нету, относимся с пониманием, но во второй это уже перебор, хочу заявить что я любила ваш филиал и ваши блюда, но этот случай дал отказ к вам приходит.
alfiya
вкусно😋😋
S 🤍
сервис ноль, білмеймін енді айтарға сөз жоқ. тугистан отзывтарды заказ беріп болғаннан кейін оқығаныма өкініп отырмын) полтора размер үлкендеуғой деп заказ берген едім, басқа жақтан стандарт размерде, еще арзанырақ алар едім. совет бермеймін, алмай ақ қойыңыздар🙌🏻 тек ақша, пайда жағын ойламай алып отырған ақшаларыңызды адалынан жасасаңыздар деймін, рахмет.
B1sem6aev .
Дами нашар сухой 1,5 заказ берп едм кп кшкентай болып келд Не советую алмаяккойындар
Аружан Курбановна
🔥🔥🔥
РА
Рахман Абдикадир
Өте нашар
Би 🧣
У них ассорти донер не очень мясо жосткое а лаваш вообще сухои
НИ
Назым Ибрай
Заказды дурыс кабылдамайт 👎🏻
Акбота Колганат
Позитивный екі жігіт молодеец!
madiiin 🤍
🔥
Бекболат Таттибаев
Нашарлап кетіпті 😒 10 күн бұрын жақсы еді, срочно дұрыстау керек 1) фри ескі қатып қалған 2) фарш сухой 3) лаваш аз куйдіріліген (не хрутит) Әлде донер пісіретін ауысты ма?🧐