Spa Sakura
4.4
Номинант 2026
4.4
Аида Сейтжаппарова
Уже екінші рет осылай қайттым осы спа- дан. Бүкіл денем, аяқ- қол түгел жырым- жырым, арқа удай ашиды шыдатпай, көгерген бәрі жерім. Келмеймін енді деп кетіп ем 1 жыл бұрын, бүгін жеңгем байқамай қайтадын осында бронь жасапты. Ай сайын СПА-ға барам, бірақ басқа еш жерде осындай жағдай менде болмаған. Өткен жолы өздеріне айтып кеткен ем. Бұл жолы бәріне айтып жатырм. Маман емес па жасамау керек, подрободкаға келгем дегенінен- ақ шошып ем. Неге төлеп, демалып шығудың орнына жарақат алып шығуымыз керек. Фито бочка дайын емес, мұздай бочкада 15 минут отырдық. Қос деп қайта- қайта айтып әрең қостырдық. Өте нашар. Әкімшілігі не істер екен көреміз, ескере ме білмеймін. Бірақ, халық білсін ішінде мамандар жұмыс жасамайды. Екі рет көзім жетті. 3 адам болдық 2 ретте де, олар да не довольный.
УС
Улжан Сайлауова
23.07.2025 жылы жолдасымыз екееумиз демалып кайтуга барган болатынбыз, 1 сериификат и 1 оплата болды, сертификатпен баргасын кандай программа екенин зерттемегенмин, сонында касымызга келип сиздердин программада обертование жок екен 4000тг акша косыныз деп, мен соответсвенно акша коскым келмеди ойткени сол ценага орентировка устагасын, кайта кайта толеу керексиз, карызга биреуден сурамайсызба деп коймады, обертование салафанын озимиз шештик, грубо обращение жасап, чайный церемония бара жатканда тез шыгасыздарго тагыда адамдар бар деди, одан кейн шай ишугеде желание болмады, демалуга емес озимизди кинали сезинип уялып кайттык, ешкимнин акысын жемеген адаммын, акшасын толеп кеттиим, бырак оте дурыс болмады, сакура дегенге биринши рет барып турган едим, впечетление 0
Nuray Mirambekkyzy
Өте тамаша спа! Қызметкерлер сыпайы, атмосферасы тыныш және жағымды. Массаж жоғары деңгейде жасалды, толық демалып шықтым. Міндетті түрде тағы барамын! 🌿
Здравствуйте, Nuray, благодарим вас, что оценили 💛 Приезжайте ещё🫶🏻
😇 Ibrayeva
Спа сервис жоғары, іші тап-таза. Персоналдың клиентпен қарым-қатынасы жылы. Мастер кішкентай Лаура өз ісінің маманы. Жаным да, тәнім рахаттанып қалды, массажы керемет. Баруға кеңес беремін
12 апреля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим за добрые слова о нашей работе, будем ждать вас снова 🤝
Ардак Маратова
Дина ханым. Көп көп рахмет💗. Сервис 👍👍👍. Массаж 💥💥💥. Кәсіптеріңіз алға бассын. 💖
12 апреля 2026, официальный ответ
Ардак ханым, жылы лебізіңіз үшін Сакура Спа салоны сізге алғыс білдіреді🙌🏻Сіз үшін әрдайым есігіміз ашық🫶🏻🥰
AISAMAL ASYLBEK
Ауырып барған едім, Сакура Спаға келіп массаж алған соң жазылып кеттім. Айжан мастерге үлкен рақмет! Қолы жеңіл, кәсіби маман. Келіңіздер, өкінбейсіздер! 🌸
12 апреля 2026, официальный ответ
Айсамал ханым, жылы пікіріңіз үшін көп алғыс білдіреміз🫶🏻🙌🏻 Бізді таңдап,сенім артқаныңызға рахм…
Арнур Бакытжан
Массаж👍 обслуживания 👎👎👎
КТ
Кенже Токбаева
Отличный спа, мастера отличные , особенно Лаура массажист классный!!! Спасибо большое за отдых!
12 апреля 2026, официальный ответ
Кенже. Спасибо большое, что выбрали нас 🤗 Мы старались!
дн
динара нағыметова
👍👍👍👍👍👍
12 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, динара! Спасибо вам большое 🔥 Будем стараться и дальше.
Ақбаян Мұратқызы
Онша ұнамады. Массажды тым ауыртып жасайды екен. Денемді демалтамын ба деп едім, керісінше ауыртып шықтым. Ауырды деп айтсам да, сосын рақмет айтасың деп еді. Рақмет айта алмайды екем, не советую
БИ
Баян Ибраш
Рахмет үлкен 💜🙏Барлығы өте жақсы ұнады 🤗Адамның настройнада жұмыс байланысты , тәтелер рахмет өте тиянақты , кішіпейіл , жұмыстарыңыз жүре берсін
9 апреля 2026, официальный ответ
Баян. Спасибо вам за такой приятный отзыв 😌 Ждём вас вновь ❤
Асел Култаева
Какой керемет ? Ужас !!! Массаж вообще не умеют делать ! Никакой конфиденциальности - боишься что кто то зайдет , массажист по 4 раза выходит оставляя посетителя , это что вообще ? ! 30 тсч на ветер !!!! Удалите - еще напишу !!! Стресс на стрессе ! 🤦🏻♀️
Т
Тимур
Суперский
12 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Тимур! Благодарим за приятный отзыв 🙏 Были рады знакомству!
AZ
Aidana Zhapparova
Ужасный сервис!!!! Ушла вся в слезах. Испортили мне настроение . Работают безответственно!!!!! НЕ СОВЕТУЮ !!!!!!!
Aizere Ikram
Честно говоря, вообще не понравилось. Внутри грязно, сотрудники к работе относятся халатно, не от души.Особенно ДЕВУШКА НА РЕСЕПШЕНЕ с клиентами вообще не общается, всё делает как будто без желания. По-моему, своих денег это совсем не стоит. Второй раз точно не приду.👎🏿👎🏿👎🏿
Zh U
самый лучший спа в городе 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
Здравствуйте, огромное спасибо за приятный отзыв. Будем вас ждать 🫶🏻
ӘЖ
Әлия Жақып
Керемет демалыс болды Рахмет қыздарға
9 апреля 2026, официальный ответ
Әлия ханым,пікіріңіз үшін рахмет!Тағы да күтеміз сізді🫶🏻
BK
Bagdat Korganbek
Өте нашар
Assel Sagatova
Массаж өте жақсы. Цена качество 👍🏻
12 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Assel! Большое спасибо за добрые слова 🤗 И, конечно же, ждем вас снова ❤
Ademi Demi
Все понравилось, спасибо большое !
12 апреля 2026, официальный ответ
Ademi, здравствуйте. Благодарим за приятный отзыв 🤗 Рады были вам помочь!
Sherhan Sapargali
Спа сакураның атмосферасы, массажы өте керемееет!
Здравствуйте, Sherhan, спасибо вам 😌 Были рады знакомству ❤
АҚ
Арайлым Қыпшақ
🔥🔥🔥🔥🔥 классно 👍🏻 спасибо большое девочки
12 апреля 2026, официальный ответ
Арайлым, добрый день! Благодарим вас за добрые слова о нашей работе ❤ Рады работать для вас.
Дана ❤️
Осы спа салоннан сертификат алып бергенмін мамаммен әжеме, бір қыздың қателігі оларды 3 адам деп жазып қойған басқалармен шатастырып, кейін келіңіз деген, жұмыс басты адам болған соң өз уақытына қарай ыңғайлайдығой, кейін келе алмайды. Одан кейін дөрекілік танытып, кешірім сұрадымғой енді не болды сонша деп. Клиентке қызмет көрсетуі осындай деңгейде екенін білгенде мына спа салонға алып бермес едім, вроде барлық жерде отзывтары жақсы. Демалып қалсын деп алып берген едім, 2 ші рет келудің қажеті жоқ екен. Массаж барлығы ұнады, бірақ осындай обслуживание жасап тұрса кімге ұнасын.
НА
Наргиза Абдрашитова
Сервис😍Массаж😍 Уют😍👍👍 Ең керемет спа десем болады!👌 Риза болып шықтық!🫶🏻
ГД
Гулнур Досмаханова
Хорошо отдохнули!огромный спасибо !Мама была довольна!советую!
12 апреля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас 🔥 Рады были вам помочь!
Isl 🤍
Был с девушкой все понравился.В следующий раз буду взять, другие пакеты
12 апреля 2026, официальный ответ
Isl, здравствуйте, спасибо большое, что выбираете нас 🙏 Были рады вас видеть!
НУ
Нургуль Уразхужаева
Керемет спа! Антистресс снимает айелдерге керек
Добрый день, спасибо, Нургуль, за приятный отклик 😉 Рады были вам помочь 💛
ОБ
Оксана Байдалиева
Қаладағы # 1 Спа! Баруға кеңес беремін👍👍👍
12 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Оксана. Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе. Обращайтесь 💛
Индира Куаныш
ЖУ
Жанерке Утеген
самые лучшие 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
12 апреля 2026, официальный ответ
Жанерке! Большое спасибо за отзыв и высокую оценку 😉 Приходите, будем рады вас видеть!