Granat
Кафе
Акмарал Толеубай
Өте дамді! Приятная аура! Ұнады!
Perizat Kalybaeva
Бүгін осы ресторанға келіп, мохито заказ берген болатынбыз. Өкінішке қарай, ішінен құмырсқа шықты, оны кішкентай бала ішіп қойса ше?. Өте жиіркенішті, ұшынып қалсақ нестейді?Бұл – санитарлық талаптарға мүлде сай келмейтін жағдай сэс жіберіп тексерту керек. Сонымен қатар сушиге соус берілмеді. Сұрасақ, “бітіп қалған” деп жауап берді. Мұндай деңгейдегі қызмет көрсету өте нашар деп ойлаймын🤦🏻♀️ Клиентке деген жауапкершілік пен тазалық бірінші орында болуы керек деп ойлаймын. Кешірім де сұрамады, админі дым ұялмай тұра берді адаммен жұмыс жасау білмейді 14.02.26ж!!! Кухнясы таза емес секілді соған қарағанда.
ГГ
Г Гг
Тамактары кушти, барлыгы дамди🥰 только кабинкаларынын дизайны ескилеу, караоке микрофондары слабые
АЖ
Алмат Жансая
Еда вкусная и музыка классная,но стиль ресторана разная,нет конкретной атмосферы
Selena white
Хорошая обслужка
Inabat 📍
Просто 10/10 очень вкусно интерьер классный
Гүлжамал Серикбаева
Очень вкусно 🤤 спасибо вам большое. Повар Жанар тамақтары,оформление на высшем уровне. Тағы келеміз.
Karakat .
Администратор не умеет общаться с гостями,грубая,одета как на базаре
botash .
вообще не советую! администратор себя слишком грубо ведёт!
Асель Альмурзиева
Приехали с Актобе в гости в Кызылорду. Прекрасное заведение. Очень вкусно. Приятная музыка. Официант Карина очень вежливая,приветливая. Внутри очень уютно и красиво.
Мереке Акшал
Очень красивое место. Приятная музыка, для посиделок с подругами или с семьёй, самое то. И очень вкусно здесь. Мне понравилось
shapagat smetova
Официанттары қандай күшті-ақ еді, күлімдеп қарсы алғаны жаныңа қуаныш сыйлайды.Менюда да таңдау көп, рақмеет💘
Молдир Коспанова
Спокойное местечко,очень класное местечко
MT
Meruert Tokseitova
Посетили заведение, заказали лимонад. То, что принесли, пить было невозможно: тончайшие дольки половины лимона и апельсина, вкус отвратительный. Мы отказались от заказа, но администратор Перизат отказ принимать не захотела, заявив, что «у них так готовят» и «у каждого заведения своя система». Это не аргумент. Качество должно быть одинаково нормальным в любом заведении, а не «как получится». До этого заказывали лимонад во многих местах — такого плохого качества ещё не видели. Отдельно хочу отметить поведение администратора: не поздоровалась, не представилась, разговаривала грубо и высокомерно. Полное отсутствие клиентоориентированности и элементарного уважения к гостям. С таким отношением к клиентам и таким качеством сервиса заведение теряет доверие. Руководству стоит обратить внимание на работу персонала и стандарты обслуживания.
Айгерим Сагинбай
Ужасная кафешка. Администратор Перизат грубая, общение было неуважительно. Өзін клиенттермен қалай ұстау керек екенін білмейді, надан. Тіпті амандасуды білмейді. Жасап беріп тұрған лимонады 50 теңгелік юпи сияқты. Басқа кафелерден ішіп жүргендеріміз әлде қайда жақсы. Оған қоса кафенің ішкі обстановкасы санитарлық талаптарға сай емес. Әжетханасы ужас. Базардағы секілді🤦♀️
Karakat Zholdasova
Карина — очень вежливая и доброжелательная девушка, она произвела на меня приятное впечатление.🫶🫶🫶🫶
Амина Темирбек
Рамен дамдери біртурлы не стоит акшасына
Бакытбек Танирберген
Төмен денгейде
ЛЦ
Лариса Цой
Мы колектив пинсионеров казайроновигации в первые находимся в кафе гранат проводить и встретить новый год очен красивое кафе персонал отличныц кухня превосходная болшое спасибо за обслуживание наше Ясмине желаем всему персоналу здоровье процветание и больших успехов в новом 2026 году
Аяжан Оразхан
Тағамдары өте дәмді😍 бізге ұнады😋
Аружан Темирбек
Тамақтары жақсы, бірақ қымбат порция көлемі кішкентай.
Мя молодцыыыыы, ишиде тамактарыда куштиииииии, комплекс обеды адеми 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
SI
Sandugash Ishanbek
Кухня онша ұнамады🤢. Баранина как будто қой емес ешкінің еті сияқты. Иісі нашар. Но официантка Карина 👍👍👍👍. Күліп қарсы алып жақсы обслуживание жасады🔥.
RO
Roma Orynbasar
Ясмина жаксы обслуживание жасады кушти Кыз😻
FA
Farida Atayeva
Тамақтар дәмді. Қатты ұнады. Обслуживание тоже 👍🏼 Ясмина 👏🏻
Ару Кемелбекова
Классное место и обслуживание хорошое
Н
Нартай
Тагамдары оте дамди
Аида Рахметуллаевна
Көбі нашар отзыв жазыпты но маған тамақтары жақсы унады, пиццасы күшті екен әсіресе👍
Ержан Сералиев
Тамақтары дәмді екен 3 ші кабинаға қызмет еткен Жаннұр деген офицант бала молодец
Гулжайна Байказак
Тамақ обслужка барлыгы ұнады рахмет. Жанара официантка молодец ❤️
ЕА
Ергеш Ару
Хочу отметить официантку Жанару. Очень вежливая и внимательная, быстро обслуживает, хорошо ориентируется в меню. Блюда принесли вовремя, всё было вкусно и красиво подано. Атмосфера приятная, остались хорошие впечатления. Спасибо за отличный сервис!
Nuraii Abylai
Мне все понравилось👍Особенно офицантка Жанар обслуживание на высшем уровне
Сымбат Айтмуратова
Жанар деген офицант күшті обслуживание жасады.Тамақтары өте жақсы,отбасымен баруға таптырмас жер!!!
GN
Gulnur Narynbaeva
Оте керемет кафе .Тамактары дамди постоянно жануямызбен келемиз.Бвлдарымнын суйикти кафеси.Жанар кыздын кызмет корсетуи бизге унады ,кишипейл кыз
DD
Dosik Daniar
Өте күшті кафе тамақтары өте дәмді.Біз үнемі келеміз және қызмет көрсету сапасы өте жоғары.
Ayapov Zhannur
Жұлдыз деген қыз өте сыпайы өте керемет обслуживание көрсетті маған ұсынған тамағы өте қатты ұнады 🫠
БА
Баймаханова Асель
Кухня ужас. 5 жұлдыз қойғандар заказнойлар ау. Тырыспаңдар. Кухня өзгерту керек. Окиябрьде отравление болдым, толған шыбын болды масқара енді. Тамақтары енді сөз жоқ Құдай кешірмін, повар жұмыстан кете берсін, ауырғанда система алып өліп қала жаздадым
Альбина Икрам
Обслуживание өте керемет😍😍 09.12. Шыққан қаздарға рахмеет❤️ Күліп қарсы алып,жақсы обслужка жасадыы. 10/1000
Гули 🪽
Офицант қыздары өте күшті клент сыйлай біледі күліп қарсы алып күліп шығарып салады маған ұнады тамақтарыда жақсы 😍😍
Инжу Сагимбаева
обслуживание 100% кушты
T_ Nuradina
❤️🔥
Ильмира Кульмаганбетова
Заказала хинкали,порция оказывается три штуки,в меню не указано выход!Темто переварили поэтому они лопнули,вместо фарша рубленное мясо с луком 🤦♀️,салаты выход хороший и вкусный
ЖК
Жанар Калымбетва
Очень уютная местечка
Gulsezim Dairabek
Мундай амбалдай хинкали я в жизни не видела . Повор походу даже не знает что это такое и как должны выглядит хинкали ! Ждали целый час , 9к за это , вообще не стоило . Не вкусно , фарш сырой, съела одну из-за голода . Ожидание / реальность!
Dilnaz Aldabergen
Еда вкусная. Но ждали очень долго свой заказ, который состоит из 2-3 позиции. Про салат они вообще забыли и пришлось ждать еще полтора часа.. Плюс балл чисто за вкус.
Madina Aitzhanova
Офицанты хорошие🌹
ГД
Гуланар Даулетова
Кеше барып едік кухнясы жақсығой деп, барғанымызға өкініп қалдық кухнясы нашар еще бағасына не стоит одан қасындағы тсарс бургер мың есе артық екен
Салтанат Нұрғалиева
Құдағи кездесуге шақырған, шүкір Аллаға қазір қызым тұрмыста..Құдағиым өте керемет жан мен үшін. Аллаға сансыз шүкір айтамын,Құдам да өте керемет адам
Аруна Серикбайкызы
Асқа ысырап, өте нашар