3tayaqsha
3.2
Abdurakhman .
👍🏻👍🏻👍🏻
AiLun 🦌
Ожидали заказ 2 часа, а ещё курьер отказался подняться до дома, заказ остывший. Не довольны заказом. Не советую заказывать
Lagyl 🪷
Норм бірақ ышынде шли аз😶
Khadisha .U
У девушки оператора вообще нету отвественности . Заказали в 12:10 и сказали что заказ принять . Нам сказали что ожидание 1,5 часов . В 13:50 мы спросили когда курьер приедет? Ответили что из за количество клиентов не успевают и то что он только что вышел. Ладно,на это мы глаза закрыли. Но когда уже терпение в конец уже закончилось мы переспросили примерно в 14:30 . На что на наш вопрос оператор снова ответил что курьер только что вышел. В итоге курьер приехал в 15:00 . Мы ждали 3 часа но даже так наши ожидания не оправдались. Еда остыла. А пиццы маленькие и твердые. Спасибо за обслуживание ,мы больше не будем заказывать🤗
Hama BHB
3 сагат куттык заказды бермендер ващще
суши пиццалары кип кишкентай ужс
акота 🫦
Честно айтканда пиццадан шаш шыкты сушиларынын размеры кишкентай вообщем ушынып калдыкко курсын шаш шыккансон а былай чикендеры унады
Akoss Bakhtyarov
Өте дәмді Суши пиццалары рақмет сіздерге ❤️😍
KI
Kundyzai Ibragim
Әркез заказ береміз пицалары ұнайды өзіміз күнде алатын жеріміз
BN
Bekzhan Nurgali
Таяқша келмеді,тамақтарының түрі мынау
НМ
Нурай М
посмотрите на цезарь и на филадельфию сушист видимо не опытный🥲
АЖ
Арайлым Жорабек
Ваще ужас сушилары ашып кеткен заказ бергенімізге өкініп қалдық пиццаларынын ішінен шыбын құмырскалар қаптап жүр ваще не советую ылғи осылардан алатын едім соңғысы ваще ужас енді заказ бермеспін
айшаа
Не оч
ГА
Гулзада Асанбай
Неге сонша жаман отзывтардан результат шығармайды. Пиццасы жұп жұқа Алып керек емес екен. Жартысы мусорға кетті
Асылай Батырханкызы
Оператор қыздың жауапкершілігі жоқ мүлдем.Біз ужинга сеть беріп, заказ бергеннен кейін 1жарым сағатан кейін жазсақ дайын болдыма деп, заказ қабылданбаған деп"ренжімеңіз енді"деген жауап ғана берді.Енді заказ бермейміз.
ЖА
Жуманова Асия
өте нашар клиентпен сөйлесу білмейді аузына келгенін оттап ужасс, алудың қажеті жоқ
Сезім Камал
Проям жус жегеннен кейін атрабление болдым
Аяулым Абилдаева
Сушилардың дым дәмі жоқ.Майдың дәмі қатты шығады
z.
zere .
фела да шаш тұр дұрыс істелмеген
Балнур
Быт шыт заказ беріп қажет емес ужсс
Ммм Ммм
Суши заказ Бере қойып едік,біреуі үлкен біреуі кіші ,еще ішіндегі күріші дұрыс піспеген ,сакырлап тұр 😭
Ayana Kuanysh
Место Филадельфии нам положили запечённый цезарь и то невкусный до этого все нормально было но после этой доставки уже неохота заказать что то у них ужасно просто я понимаю за такую цену не роскошьа ждать ну и нормальные еды нам не положили
Ыкпал Елтай
Заказ 3 жарым сагат дегенде шакка келды,ужас просто не советую
Ахмет Султамурат
нашар өте нашар 6 да берілген заказ 9 жармда келді ужас вообще жазсаң қазір барадымен қатырады! вообще жауап беруді білмейді сообщениеге ,сол үшін қаншама ақша төленіп жатыр
айерке нуркенкызы
безоответственные, 1,5-2 сағат деген өтірік әңгіме. 3 сағат дегенде келді. Доставкаға курьерді өзім жібердім
ФЗ
Феруза Зиуаддинова
3 сағат дегенде келді суып қалған. ещё күйіп кеткенімен араластырып салған курьер провкада тұрып қалды деп өтірік айтты вообще алуға кеңес бермеймін біз Актобеден алдық
K L
Ужасно просто
RA
Rayana A
Чикендерыы куштыыы 😍
ЕА
Елдос Абдигалиев
3 сағат күттік ужас маскара дым дәмі жоқ мұздай 1 сағат бұрын курьерде деп өтірік айькан курьер 10минут бұрын алдым диді недеген маскара пиццалары жұп жұқа 7000 тг не стоит
Aru .
Ужас
Биханым Жарылқасынқызы
Айтатындары бір өтірік тамактары дамсиз
БЕ
Бауыржан Ерсайын
Zhauyp tastandar lutche
Dinokk011 demesinova
бәрі норм жеуге но крылышкиларының дәмі онша емес сушиді пісірген майға қуыра салғанба сондай ішті ауыртып жіберді😑
И. Бейбарыс
Суши пиццалары дамди емес. Заказ берип кажет емес
LS
Laura Sadykova
Пицалар адам жеуге келмит кеуіп кеткен жи алмадық заказ бермендер сушиларда сывежы емес жи алмай тастадық
Kaisar Seidakhmet
Филадельфия битің қабығындай,пицца күйген,кппа маки да огурцы мен палык еті жоқ десе де болады ,лассос жарены ішінде біреуінде даже лассос жоқ и то онша жарены емес ,Цезарь жарены іші ұйықтап жатыр ,доставка қымбат алады, рис кешегі тұрып қалған.рахмет ұшынып қалдық 🤣🤣
aii son
ужасс 3 сағат күтіп отырмыз ужас просто.
жанека табyll
пипец🤦🏻♀️ суши мен пиццсалары вообще тәтті емес. 2 сағат күткенімізді қоймай дұрыс піспеген. суши таяқшалары вообще 2 түрлі💆🏻♀️
БТ
Бану Тасболат
Рахмет заказым күшті болып келді ыстыктай ұлым фрин мәз болп жеп алды суши керемет чикен кытырлап тұр пиццасы👍🏻😍неше рет заказ берсемде өкінбеймн касіптернізге береке берсн😍🤲🏻
nazgul nurmash
Бұл жерден тапсырыс беруге кеңес бермеймін. Себебі, пиццаларының қамыры кеуіп қалған сияқты, қатқан нан жегендей болдым. Салмасы аз. Сушиларының күріші піспеген, ол айдан анық көрініп тұр. Істеген соң дұрыстап істеңіздер! Сатып алушылардың көңілінен шығатындай етіп.
Anelya Sarbasova
Суши, пиццалары өте дәмді, керемет . Сотрудниктері өте сыпайы.
Saya Serikzhan
Суши топ❤️❤️❤️🫶🫶🫶
УС
Улжан Сайлауова
Кызылорда каласындагы супер, фаст фуд орталыгы, ен арзан, тиимди багалары, чикен, суши,пиццалары тил уйреди, алыныздар окинбисыздер❤️ Арошка всегда жаксы жерлерди реклама жасайды🫶 Арошкамен биргемиз😘
ГИ
Kana Kana
Керемет
SA
Symbat Abzhamieva
3 ТАЯҚШАның суши,пиццалары😍👍🏻КАК ВСЕГДА ЫСТЫҚ,ТЕЗ ӘРІ ЖЫЛДАМ😍👍🏻БАЛА-ШАҒАМЕН ЖЕГЕНГЕ АРЗАН,ӨЗІ МАРЖАН👍🏻❤️ҚЫЗДАРМЕН ЖИНАЛЫП ТОЙЫП ЖЕП АЛДЫҚ👍🏻РАҚМЕТ КӨП-КӨП❤️👍🏻