Dr. Kermenbaev
Стоматология
Aruzhan Huzhahmedova
Доктор Жазираға үлкен рахмет! Өте мұқият сыпайы әрі кәсіби маман. Емдеу барысында бәрін түсінікті етіп түсіндіріп, ауыртпай жасады. Нәтижесіне өте ризамын. Сенімді түрде ұсынамын😊
A0
Aibek 001
Жазираға рақмет !!!
ИА
Искендиров Адилбек
Лечил зубы и по итогам консультации с доктором вместо удалённых зубов ставил импланты. Честно говоря пока консультируешься кажется всё лёгким, но настает день имплантации, начинаешь осознавать серьезность происходящего. Спасибо докторам, заранее сказали идти с лёгким настроением и настроем -это помогает. Тем более современные обезболивающие снимают боль хорошо, доктора чутко реагируют на состояния пациента. Честно сказать я даже не почувствовал когда они поставили 2 импланта, в некоторых моментах чуть не уснул от скуки. Только предупреждаю отнестись к рекомендациям стоматолога очень внимательно и серьезно. Лучше придерживаться указанных рекомендации по уходу за полостью рта а первое время. Полоскать ванночкой и аккуратно, а то будете как я потом с альвеолитом мучаться. Оно вам надо?? На первое время вместо еды можно купить каши детские без варки, мгновенные кисели и пюре детское, благо рядом супермаркет со всем этим добром. Спасибо большое докторам Бексултану и Ерсултану.
МЖ
Мадияр Жумахмет
Бексұлтан, Ерсұлтан ағалардың арқасында адам құсап күліп жүрміз😮💨😁
Аяулым Тахирова
Дидар ағай мастер своего дела благодаря ему у меня улыбка моей мечты 😍
ZR
Zarina Raxmanberdievaгщөəəзддщщёюəёжзф
Дидар Әлімжанұлына рахмет. Жақсы консультация береді, жақсы емдейді. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер. Сіздерге де келуге кеңес беремін
вероника цой
Отличная клиника, с детства лечила зубы у доктора Ерлана. Узнала, что открыл свою клинику сразу же заптсалась. Сделали все на высшем уровне, в этот раз меня личила доктор Жазира. Очень советую ее для лечения детей. Клиника отличгая, доктора лучшие. Советую!!!
ЖЖ
Жанерке Жомарт
Жақсы тіс емдейді, Дидар Алимжанулы тіс дәрігеріне баруға кеңес беремін👍
МШ
Майра Шыныбекова
Доктор Ерланның жұмысы көңілімнен шықты. Жұмысы тиянақты. Жұмысына абырой, табыс тілеймін. Керменбаев ұжымына мың алғыс
Arai Kadirbekova
Қолы жеңіл, келген клиенттерге барынша тиімді вариант ұсынатын Ерлан мырзаға рақмет🔥 это честный отзыв. Доктор Дидар жас болсада келген пациентке артық сұрақ қойғызбай толыққанды ақпарат беріп жұмысын тиянақты орындайды👍
Бакберген Абуталип
Ерлан және Дидар мырзаларға алғысымыз шексіз көп рақмет! 🙌😊
Динара Коныратбай
Бексултан Болатхановичка улкен алгыс, барлығын жоғары деңгейде емдеп берді!
Азамат Айдарбеков
👍🏼👍🏼👍🏼
Gulzinat Pernebekova
Самый Лучший стамотология, Қалдан доктор!!!
KH
Kamilla H
Хочу поблагодарить доктора Дидара, вылечил зуб, который давно беспокоил. На консультации всё от и до объяснил и провёл лечение зуба как положено. Всегда спрашивал всё ли хорошо, болит не болит. Очень рада, что нашла хорошего специалиста.
Л
Людмила
Больше 10ти лет хожу только к Ерлану...и всем друзьям советую его....все кто пришел к нему к другим врачам уже не хотят идти))))вежливый внимательный профессионал...успехов и процветания ему в его работе
ГА
Гульзира Абылбекова
Жаксы мамандар, оте жаксы сервис Дидар Алимжановичке алүысым шексіз!
Акмарал Бектлеуова
👍👍
ЭС
Эльзира Садир
Ерлан ағаға Алла разы болсын қолы өте жеңіл кісі екен.Ақыл тістерімді еш ауыртпастан жұлып берді🤭
Мейіржан
Дидар🔥🔥🔥
Гүлнаурыз Кенжебекқызы
dr. kermenbaev клиникасы оте керемет. Докторлары ешкандай ауыртпай жасайды. Бұл жақта барлығы қарастырылған. Бір барсаң қайта қайта емлеткің келе береді. Істеген жұмыстарына көңілім толықтай толды. Өте керемет клиника, сіздерде келіңіздер)!!!!!
Aisha Asylbek
Очень довольна лечением у доктора Ерлана! Раньше неудачно лечили в других местах, но здесь всё прошло отлично. Стоматология уютная, современная. Персонал вежливый и внимательный, всё объясняют. Чувствовала себя спокойно. Спасибо большое!
PA
Perizat Azamatova
Менің тістерімді емдеген доктор Қалдан Бақытұлы, өте керемет доктор, барлық тістерімді нервысына тиіспей емдеп жатыр, емдеп жатқанда да пациенттің жағдайына көп мән береді. Егер тісті қайда емдетерін білмей жүрген адамдар болса осында Қалдан Бақытұлына келсеңіздер өкінбейсіздер! Мендегі шынайы отзыв, мен 15тен аса тісімді емдетіп жүрмін!
Самат Бакытжанов
Дастанұлы Ерсұлтан жақсы маман, өз жұмысын біледі
З
персонал вежливый, комфортная клиника. всем советую
БА
Балдаурен Аймаганбетова
Доктор Дидар оз жумысын оте жаксы жасайды.Маган жасаган жусымтары унайды.Оз мамандыгын терен менгерген адам екени коринип тур👍
ЖД
Жансая Дүйсен
Өте керемет, білікті мамандар жұмыс жасайды. Емдеу барысында ешқандай ауырсыну сезілмейді😍👍🏻👏🏻👏🏻
Nurai Orkenova
Самый лучший стоматолог 😍
Shugyla Sultanbekqyzy
Қаладағы ең керемет стоматология. Керменбаев Ерлан доктор өте білікті дәрігер, жұмысына тиянақты, өте жақсы емдейді. Отбасымызбен тек осы клиникаға қараламыз. Баруға кеңес беремін.
Айбану Сахиева
Хочу выразить огромную благодарность Дидар Алимжановичу за профессионализм, внимательное отношение и заботу! Доктор не только провёл лечение на высшем уровне, но и подробно объяснил каждый этап, что помогло мне чувствовать себя спокойно и уверенно. Атмосфера в клинике комфортная, а подход врача — просто безупречный. Теперь с уверенностью могу сказать, что нашёл своего стоматолога! Рекомендую всем, кто ищет качественное и внимательное лечение.
Akos Kim
Ерлан ағай өте жақсы емдеді, маған ұнады, тағы да келемін👍
ЖА
Жанар Ауезханова
Дидар Алимжанұлы өте білікті, сыпайы, тиянақты дәрігер! Жүргізілген емге ризамын👍
Асель Абдугалиева
Бүгін чисткаға келдім,Қалдан деген кісіге,барлығын подробнее түсіндіріп ауыртпай жасайды екен✨Үлкен рахмет
Кундызай Кундызай
Доктор Керменбаев стомотологиясына мын алгыс доктор Калдыбекке ерекше ырза болдым колы алтын даригер десемде болады. Енбектериниз жана берсин халыктын алгысын алып журе бериниздер. Калдыбекке келсениздер окинбейсиздер вапше билинбидиго тисти жулганыда емдегениде оте керемет👍👍👍
SK
Saltanat Kyrgyzbaeva
Бексултан Болатханулы,Ракмет оз исинин маманы
ВЕ
Виолетта Ем
Все нравится , все очень вежливые Мой врач Дидар Алимжанович молодец 👍 Могу посоветовать эту стоматологию
АО
Алтынай Омарова
Өте керемет клиника. Бексұлтан Болатханұлына алғысым шексіз,қолы алтын👍Медбикесі Жазираға да. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер!
СТ
Саят Толеубайулы
Өте керемет стоматология
NS
Nurgul Sartay
Стоматолог Ерлан Айтбаевичка улкен Рахмеет! Тіс жұлдыруға барған едім, барлығын асықпай түсіндіріп берді,Жұмысына тиянақты. Жұмыс орны, жалпы стоматология тап-таза). Жұмыстарыңызға табыс тілеймін! Сіз деп келетін тұтынушы көөп болсын)
ЕД
Ертаргын Дастан
Ерсұлтан доктор өте жақсы кісі екен. Өз ісінің нағыз маманы. Қалған дәрігерлерде өте жақсы екен, ауырып келген кісілермен қарым-қатынас ұстауларыда ерекше Доктор Керменбаев клиникасы алғысым шексіз! 😊👍
YK
Yasmina Kim
Лучшая стоматология по всему городу!👍🏻 Сервис всегда на высшем уровне , в такую стоматологию можно приходить без сомнений и переживаний.✨ Ерлан ага топчик 🔝
BM
Berzhan Mergensaev
Дидар Әлімжан ұлынын жұмысы ұнады,Всем советаю
BI
Bakytym Ibaidulla
Доктор Дидар өте жаксы емдейді! Тез әрі сапалы! Бәрін нақты түсіндіреді. Мен әзірге 8 тіс емдеттім, барлығы ешқайдай ауырсынусыз, проблемасыз өтті. Тістерім өзімнің тісім сиякты әдемі болып шықты. Укол салғандада емшара үстінде де ауырған жок….
asnesli .
Осы стоматологияға тісімді емдеттім, обслуживаниесі, қыщметкерлері барлығы ұнады, жоғары деңгейде. Стоматолог Ерлан жақсы емдеді, рақмет
Айгерим Идирисова
Dr KERMENBAEV стоматологиясы қаламыздағы ең үздік, ең сапалы қызмет көрсететін стоматология деп білемін. Жылы қарсы алып, барлық қызмет түрлерін түсіндіре отырып жүргізеді. Ерлан аға нағыз өз ісінің маманы. Халықтың алғысына бөлене беріңіздер!
ED
Erulan Duisenbaev
Өз ісінің маманы,заманауи технология, еш ауыртпай жасайды👍
Азиза AzizA
Рахмет улкен Ерлан агай керемет маман иесi , касiбiнiздiн берекесiн берсiн
ZR
Zabira Rakhimshaeva
Доктор Ерланға 2015 ші жылдан бері тісімді емдетіп келе жатырмын. ӘР КЕЗ МЫҚТЫ СТОМАТОЛОГ БАРМА ДЕЕ СҰРАҒАНДАРҒА МЕН ЕРЛАНДЫ АЙТАМЫН. ЕРЛАН ІСІҢЕ БЕРЕКЕ БЕРСІН, ХАЛЫҚТЫҢ ЫСТЫҚ ЫХЫЛАСЫН АЛА БЕР ІНІМ,,, 👍👍👍🤲🏻🤲🏻🤲🏻💐💐💐🥰🥰🥰
Шохида Махмудова
Кушти стоматология. Калдан деген врачка Рахмет. Жаксы жасайды. Аккуратно и без боли👍👍👍.
НА
Назерке Айдуйсенова
Врачи хорошие, уже больше пол года к ним хожу.