Жаннұр
Керемет унады
sz
sss zhansaya
Совсем не понравилось
Барсақ пар жоқ примерно жарты сағаттан соң ысыды іші суы бірде ыстық бірде мұздай👎🏻
ayala aybekqyzy
Плохой сервис
ксения прозорова
Понравилось
баня нормальная но минус мало кабинок всего лишь 8 и из за этого почти постоянно заняты кабинки. я ставлю из 10/7 баллов
Жеңіс Жеңіс
Суы сасып кеткен
S.
Sayat .
Совсем не понравилось
Ресепшендегы айелды ауыстыру кажет,адаммен сойлесу білмит,дөрекі.Пар ваше ыстық емес жып жылы напор аз.Ақшасна не стоит.
НН
Нұрай Нұр
Тап таза екен
Аскар Абилда
Керемет
Tansholpan Aliyeva
В восторге
Пары күшті👍🏻 іші таза аппақ, суы жұмсақ, көбік кетпейді, ыстық су мұздай су сарқырап ағып тұр. Маған ұнады. Техперсоналдары да сыпайы. Жақсы монша екен. Келіп суға түсіп көруге советую👍🏻 қаладағы #1 монша
Частый гость
ZS
Zhansaule Sharibek
В восторге
Баня жаксы іші таза,пар деген соз жок кушти ыстык, ал суына келсек оны егесине айтындар шыгымды ишиндеги жумыс истейтиндер оган жауапты емес
ЖТ
Жанерке Тикток
Совсем не понравилось
Сіздер түсіп алып не ұялмайсыздар қыз бастарыңызбен недеген ұят. Ёщо суретін қоюға ұялмай. Праваларыңыз жоқ!!
Ару Сулейменова
Совсем не понравилось
Баня баргам кеш кіргізед ещё уакыт болмай шық деп айхайлап есікті мың урды 15 минут бар еді уакыт аитсам жог 8 болды шық деп коймайды кеш кіргізіп отыр өзі аитсам бой бермид тағы суы кан жылы пар вапше жог ыстық емес баня келгенди болмайсың 1500 тг 1 адам акшасына татымайды вапше 0 қойам бал 1 дің өзі көп
Asylbekuly Islamsky
Друг балдар га унамад
SR
Sabira Rustem
Совсем не понравилось
Баня бағасы өте қымбат. Сағаты 1500 тенге болсада мақұл деп кіріп едім. Стандарт банягада келмейді, туалеті де жоқ. Ресепшіндегі маман дөрекі. Көңілімнен шықпады. Баға қойдыңыздарма соған сай условия и сервис жасаңыздар.
Гүлфира Ахметжанова
Күштіііі ұнады