Поиск
Отрицательные
NT
Nazym Tauekelova
2 отзыва
Шыны керек менде кате пікір болған екен. Кызылордадан нормальный психолог табу мүмкін емес деген. Бул пікірдің ауысуына Сандуғаш ханым себепші болды. Өте кәсіби деңгейде маған көмек берді, алі де беріп жатыр. Өзім 1.5 жыл жеке терапияда болдым, біршама психолгтармен жумыс жасадым. Сандуғаш ханымның жумыс жүргізуі унады, тіпті мен ойлағаннан да жаксы пікырде калдым. Басымнан мен үшін киын кезең өткенде жанында білікті, нағыз өз ісінің маманы болғаны өте маңызды деп ойлаймын. Сандуғаш ханымға алғысым шексіз. Рахмет.
Молли Уаисова
1 отзыв
Жаксы психолог, оз исинин маманы, каламызда Балаларга Жане жасоспиримдерге психолог маманы комектесе алатынына куаныштымын
BK
Bota Kurmanbaeva
8 отзывов
Сандуғаш Бағдатқызы менің алғаш психологым, барғанда қобалжып, уайымдап бардым. Бірак консультациядан кейін ойым жинақталып, өзімді түсініп жеңілдеп кайттым. Сізге коп рахмет! Мыкты маман баруға кеңес беремін👍 Өміріңді өзгерткің келсе , өзіңнен баста.
Салтанат Қулманова
4 отзыва
Сандуғаш жақсы консультант,мықты психолог
АД
Айгерим Джумадилова
1 отзыв
Сандуғаш Бағдаткызынан консультация алдым өз маманының шебері. маған өзімді түсінуге көмектескеніңіз үшін және өз ішімде қолдау табуды үйреткеніңіз үшін рахмет. Бұл маған өзімді сенімдірек сезінуге көмектесті. Баруға кеңес беремін.
ММ
Макпал Махамбетова
1 отзыв
Қызымның жағдайы бойынша көрсеткен кәсіби көмегіңіз үшін үлкен алғысымды білдіремін. Алғашқы уақытта сабаққа барғысы келмей, мінезінде өзгерістер байқалып, қатты алаңдаған едік. Бірақ Сіздің қолдауыңыз бен көмек көрсетуіңіз арқасында қазір жағдай айтарлықтай жақсарды. Қызым да енді өз-өзіне сеніммен қарайды, сабаққа баруға ынтасы артты. Тіпті кейде "қашан психологқа барамыз?" деп сұрап қояды. Сіздің маман ретінде көрсеткен көмегіңізге ризамыз.
Шынгыс Чина
3 отзыва
Қарындасым Сандуғаш Бағдатқызымен жұмыс жасады өзгерістер бар өз ісінің маманы Рахметтт!
. .
3 отзыва
Өз ісінің маманы мен 3 рет консультациясында болдым. Подросток інім Бағдатқызымен жұмыс жасады өзгеріс өз орнымен орын алуда.
Мангаз Хамитбекова
16 отзывов
Сандуғаш Бағдатовнада консультацияда болдым. Маған көп көмегін тигізді. Өте білікті маман. Алдағы уақытта не нәрсемен жұмыс жасау керек екенін анық білдім. Мендегі мәселенің түйінін шешуге, дұрыс шешімдер қабылдауға көмек берді. Кеңес беремін, білікті маман👍🏻👍🏻👍🏻😊😊
ulpan arystanbekovna
2 отзыва
Сандугаш Багдатқызына алғысым шексіз мықты психолог,әсіресе подросток балалармен саналы қадам жасауға бағыт-бағдар беріп,жауапкершілікті өзіне алуға көмектеседі. Керемет өзгерістер орын алып жатыр,еңбегіңіздің жемісін көріңіз! Сандуғаш Бағдатқызына баруға кеңес беремін!🌷
AN
Ayazhan Nurbolova
9 отзывов
Сандугаш ханым, оз исинин маманы👍 Консультацияга барып сурактарыма жауап алдым. Рекомендую
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности