Dr.Myzdanbekovna
Стоматология
Газиза Баянбай
Полный порожняк
Дина Ибидильдаева
Барлык жагынан кушти стомотология.Колдары жеңіл,удаление болсын лечение болсын бари на высшем уровне.Ценалары да колжетимди.Акшага емес сапага жумыс жасайды.Уколдан коркатындар ушин ауыртпай салады еще,айта берсен көп.Музданбековнага респект🔥
NA
Nursultan Arystanbekov
Очень классная команда. Работа на высшем уровне. Высококвалифицированная специалисты работают на данном стоматологом на центре. Очень вежливые
топ стомотология.Стомотологиядан қорқатындар үшін,уколдың салынғанын сездірмейді.Докторлардың қолы жеңіл,условиясы өте жақсы,өзі арзан,каждый инструментті тазалап отырады кобиси однаразовый,бари тап таза.Санға емес сапаға,шынайы жандары ашып жұмыс істейді.Басты мақсаттары ақша емес нағыз мұқтаж пациенттің мұңын шешу😭🙏Дами беріңіздер.
Аружан Жапбар
👍👍
Асылзат Алдонгарова
Стоматология мне очень понравилась, советую! Лучшая стоматология в городе ❤️
KA
Kykabai Aby
Лучшая стоматология! Врачи внимательные, аккуратные и чётко объясняют этап лечения. Процедуры проходят безболезненно, с соблюдением всех санитарных норм.
өте білімді стамотолог,заботливая,от души жаны ашып истейди даже в выходные.Клиенттердин тиси тунде ауырып турса тунде жумысына шакырып истетип береди.Ондай услугага канша толесенде стоит.Багалары еще прикольно 8,000 басталады😆 су тегин.)Жаным,күнім деп еркелетіп емдеп береди,алисасын косып койып😁
NT
N T
Жақсы емдейді, ауыртпайды, рахмет!
AY
Ardak Yergabylova
Керемет стоматология. Ұлбосын, керемет маман. Тіс емдетемін десеңіздер, тек Ұлбосынға барыңыздар!
ДБ
Диляра Байтулекова
Кушти стоматолог, өте жақсы емдейді, және өз ісіне тиянақты ұқыпты. Передний цирконий салдырғанмын, после родов бүкіл тісімді емдеттім, кейін ауырғансоң қайта барып едім, без проблем емдеп берді
AT
Altinbay Tolkinai
уаууууу ең суперр
ras
Самая лучшая стоматология в городе всем советую и сами стоматологи очень вежливые
АО
Айсулу Орак
Өте жақсы стоматолог,жүкті кезімді тісім солкылдап ауырғанда ешкім кабылдамаған🥹Ұлболсын ханым карап уакытын бөліп емдеп берді,қолы өте жеңіл таза жасайды,ауыртпайды
kami🐈⬛
Лучшая стоматология в городе❤❤❤
NA
Naragiza Ayapbergenova
Отличный стоматолог, легкая рука. Быстро вырвала зуб мудрости
КЗ
Каламкас Зейнулла
Самая лучшая в городе!!!Номер 1!! Удаление и лечение без боли!Крутой,необычный подход каждому пациенту👍🏻🦷
Aruzhan Nurlan
Мне понравилось клиника очень удобно и без боли и без слез обращайтесь
Н
Нурлан
Саламатсыздарма! Өте нашар стоматолог! Білімі өте төмен! Тісімді жасаттым жасай алмайды! Өте лас антисанитария! Арзаннын сорпасы тартылмайды екен! Тәжірибесі жоқ!
МТ
Мадина Тулегенова
Ең керемет стоматолог. Әрбір пациентке әртүрлі подход👍. Келбетіңді ашатын тісімді 100% осы докторға ғана сеніп тапсыра аламын❤️