Қадиша ана
Karakoz🤍 M
фрукты шырып кеткен,дастарханга коюга уяласын конактардан 0 👎🏼
МТ
Макпал Талгаткызы
Оте күшті ас беретін орталық тагамдары оте ыстыктай акеледі екен тагамдарыда дәмді унады👍🏻😍
Оте сапалы ас беретін жер оте катты унады🥰 Оффицантарының жүздері жылы екен тамаша😍🤩
асылзат .
оте жахсы ас беретін орталык👍🏻 тагамдары да оффицанттарыда оте жаксы😍
A .
Ас беруге күшті жер
РД
Равшан Джамшутов
Гардеробщики подменили куртку ,смотрели по камерам никто кроме нас с такой же курткой кроме нас не заходил в заведении и не выходил . Спасибо вам за такое отношение . Мы приходили на ас где читали Коран . Человек который сделал подмену наверно сильно нуждался в этой одежде . Садакка болсын . Просто теперь о вашем заведении будут знать не мало людей . Это все материальное конечно , я своей матери еще куплю куртку . Но из-за того что моя мама плакала и потратила на вас нервы , вам от этого хорошо не будет . Еще раз спасибо за новогоднее такое вот настроение
nargiza
Офицанттары өте керемет обслужка бәрін жақсы жасайды👍🏻
Kausar baikasimova
Обслужка на низшем уровне
Мунира Алтынбекқызы
Обслужка 0
Фатима Мирамхан
Ішіндегі ұл официант тар ұрлықшылар абайландар 1 жұлдызда жалько
Мирамхан Айша
Офитцант тары санасыз дар клең
B
Baha
Қадиша ана керемет
_zharkinbekkuzu 🩷
Өте керемет!
ББ
Бекжан Бекзатұлы
Кондер жақсы әдемі таза зал но сотрудницалар кіндіктерін ашып,ашық шашық киінеді. Маған бәрібір но үлкендер жаман ойлап әңгімелеп кетеді
какон Дүйсенәліқызы
официант қыздар адемі 😃🫶