Плов центр
4.4
4.4
Алия Курманбаева
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание, подачу ждали долго и еда не вкусная и не свежая. Народу вообще нету.
Нурлым Касымхан
Тамақтары 😍 маған ұнады
2 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге көп рахмет! 😊 Сізге дәмі ұнаса — біз үшін ең үлкен баға. Қайта келіңіз!
Zhasyn Nurmekhamet
Тамақтары керемет всем советую
2 февраля 2026, официальный ответ
Керемет пікіріңізге рахмет! 😊 Сізге дәмі ұнаса — біз үшін ең үлкен мақтаныш. Тағы да келіңіз!
m3k1a3w *
Очень вкусно и сытно
2 февраля 2026, официальный ответ
M3k1a3w, добрый день, большое спасибо за ваш отзыв, мы рады, что вам всё понравилось 😁
УН
Улдана Нагымова
В восторге
Бүгін ауыз ашар бергенбіз, тамақтары өте дәмді еще мол молынан аямай салған тамақтарды, прям көрініп тұр от души дайындалғандары, молодцы, поварларына, официантқа бәріне көп көп рақмет, обслуживание на высшем уровне, риза болдық, қонақтар да риза боп кетті, Аллаға шүкір, Алла жұмыстарыңызға береке берсін! 👍🏻👏🏻фотоға ыстық тамақты түсіруге ұмытып кетіппін, манты мен плов болды, мантының еті мол, ал плов енді нағыз өзбекский шашырап тұр😋
Qaraqat Maratqyzy
тамақтары дәмдіі😍🌸
Асет
В восторге
Жақсы күшті жер, тамактарыда өте күшті
Сергей Ким
Совсем не понравилось
Для столовой дорого, для кафе убого